Kizlarrrrrrr hamileyimmmmmmm

e -u cum tebrikler sağlıkla ve sıhhatle kucağına alırsın bebişlerini canım,hayırlı olsun.

negüzel ya moral oluyor wallahi aldıgımız güzel haberler allahım sonuna kadar sağlıkla warmanı nasip etsin inşlh.
bende olmuştum 6.günü bugün ama hiç belirti yok tutmadı diye bakıyorum ben zaten sadece hala belim ağrıyo off belki başka baharaa:KK43:
bi sihirli değneğim olsaydı keşke isteyen herkesi hamile bırakırdım :lepi:
tekrar tebriklerrr:emir_bebek:

canım seni bir de buradan tebrik etmek istedim. bu sonucu alacağını seziyordum bu defa. çok şükür minik meleğin artık seninle. inşallah sağlıkla doğar , uzun ve mutlu bir hayat yaşar.
rabbim tüm isteyenlere tattırsın bu mucizesinin güzelliğini..........

hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin allah

canım seni bir de buradan tebrik etmek istedim. bu sonucu alacağını seziyordum bu defa. çok şükür minik meleğin artık seninle. inşallah sağlıkla doğar , uzun ve mutlu bir hayat yaşar.
rabbim tüm isteyenlere tattırsın bu mucizesinin güzelliğini..........

canım dostum inan sen olmasaydın çok daha zor olurdu herşeye katlanmak.yanımda olduğun ve herzaman huzur verdiğin için sağol.Allahım herkese nasip etsin önce sağlıklı hamileliği sonra sağlıkla kucağımıza almayı inşallah...

canımmmm çok sevindim senin adına allahım kucağına alıp koklamayı nasip etsin bebişini

gercekten cok sevindim rabbim saglıklı sihhatli bi sekilde eline almayıda nasip etsin inşş rabbim isteyen bütün herkese nasip etsin inşşş...

hayırlı uğurlu olsun canım.allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar....Allah umarım isteyen herkese versin.Sevgiler

Canim nasilsinnn varmi agrin felan

İyiyim canım sağol.Umarım sende iyisindir.Ağrım yok zaman zaman çok nadir bir sancı olabiliyor.Ama o kadar çok uyuyorum ki anlatamam.Sürekli..İşte bile :-).Sonra deli gibi ekşi şeyler yemek istiyorum.Turşu delisi oldum.Yediklerime dikkat ediyorum.Başım bazen dönüyor.Onun haricinde şimdilik çok iiyim.Umarım böyle hafif geçer :-).Sevgiler

X