Kızlarrrrr Transferim Mayısta Gerçekleşti Şimdi Ben Kaç Haftalık Gebe Oluyorum ???

chadii

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2008
423
1
42
Slm arkadaşlar bişey öğrenmek istiyorum yardımcı olur musunuz bana

Tüp bebek transferim 8 Mayısta gerçekleşti.
Transferden sonraki 8. gün dayanamayıp daha doğrusu bazı arkadaşların gazına gelip :) b hcg yaptırdım ve sonucum 26,51 çıktı 2.y kan tahlililimi 11. gün yaptırdım 171 küsürlerde çıktı ve son olarakta 13. gün tekrar yaptırdım e 552 lerde çıktı şimdi transfer gününe göre ben ne kadarlık gebe oluyorum bilgi veriri misiniz bana çok merak ediyorum daaaa.s.

merhaba cadii tüp bebekte olsa son adet tarihi baz alınıyor.Son adet tarihin ne zamandı?internette gebelik hesaplayıcısı diye google yazarsan çıkıyor ordanda SAT tarihini girer hesaplatırsın yada burdan yaz sat tarihini ben hesaplayım.Bildiğim kadarıyla böyle

merhaba cadii tüp bebekte olsa son adet tarihi baz alınıyor.Son adet tarihin ne zamandı?internette gebelik hesaplayıcısı diye google yazarsan çıkıyor ordanda SAT tarihini girer hesaplatırsın yada burdan yaz sat tarihini ben hesaplayım.Bildiğim kadarıyla böyle

öyle mi canım onu dün hesaplamıştım ben ama forumlarında birinde tüp bebekte hesaplama farklı oluyor diye okumuştum o yüzden kafam karıştı 20 nisandı son adetim ona göre hesapladığımda 4 hafta 4 günlüktü dün

chadii 4 hafta 5 günlük hamilesin ne güzel ben bu arada dayanamayıp test yaptırdım saat 17 alıcam bakalım

Kısa protokol genelde yaşı daha ileri olan anne adaylarına uygulanıyor.Adetin 3. günü başlanıyor tedaviye.Uzun protokol genç anne adaylarına uygulanıyor.Sanırım adetin 21. günü başlanıyor.

Canım Sat tarihleri tutmuyor zaten normal hamile kalanlar da bile ki sen tedaviyle hamiş kalmışsın.

Ancak ultrasonda doktor söyler haftasını sana.Bir dahaki kontrole gittiğinde söyler mutlaka.

chadii cım 4-5 haftalık hamilesin doğum tarihinde 26 ocak fakat ikiz oldukları için 2-3 hafta erken alınıyor uzun protokol yumurta kalitesi düşük kadınlarda yada ileri yaşlardaki kadınlarda yada isteğe bağlı oluyor bence senin bebeklerini ocağın ilk haftasında alır dr ALLAH c.c.hayırlısıyla bebeklerinle hayırlı uzun ömürler versin

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar bişey öğrenmek istiyorum yardımcı olur musunuz bana

Tüp bebek transferim 8 Mayısta gerçekleşti.
Transferden sonraki 8. gün dayanamayıp daha doğrusu bazı arkadaşların gazına gelip :) b hcg yaptırdım ve sonucum 26,51 çıktı 2.y kan tahlililimi 11. gün yaptırdım 171 küsürlerde çıktı ve son olarakta 13. gün tekrar yaptırdım e 552 lerde çıktı şimdi transfer gününe göre ben ne kadarlık gebe oluyorum bilgi veriri misiniz bana çok merak ediyorum daaaa.s.

Gözün aydın canım maşallah hayırlı olsun, aynı dert bende de var benimde 8 Mayısta transfer oldu, 20 mayısta sonuç aldım ama sonucum 1331, bende anlamadım bu hesaplamayı, 7 haziranda ilk ultrason var keseyi görmek için ozaman öğrenicem artık doğrusunu, sen nezaman gireceksin ultrasona

adet tarıhı baz alınıyor kızlar dr zaten soler sıze bu sırada hayırlı olsun

chadii cım 4-5 haftalık hamilesin doğum tarihinde 26 ocak fakat ikiz oldukları için 2-3 hafta erken alınıyor uzun protokol yumurta kalitesi düşük kadınlarda yada ileri yaşlardaki kadınlarda yada isteğe bağlı oluyor bence senin bebeklerini ocağın ilk haftasında alır dr ALLAH c.c.hayırlısıyla bebeklerinle hayırlı uzun ömürler versin

İKİZ OLDUKLARI DERKEN İÇİNE İKİZ Mİ DOĞDU CANIM BEN BİLMİYORUM İKİZ Mİ DEĞİL Mİa.s.

X