- 16 Ocak 2014
- 2.180
- 272
- 34
- Konu Sahibi yalnizkiz3434
- #1.041
hoşbuldummm sonundaa biri geldii bugün çok sessiz buralar kimsecikler yok gibi
Evet her zaman sohbet olmuyor :) tanıyabilirmiyiz seni
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbuldummm sonundaa biri geldii bugün çok sessiz buralar kimsecikler yok gibi
Evet her zaman sohbet olmuyor :) tanıyabilirmiyiz seni
19 yaşındayım 2 senedir üniversite sınavına hazırlanıyorum bir türlü istediğim bölümü tutturamadım :) aynı zamanda bir sigorta acentesinde çalışıyorum bütün gün iş yerinde sıkıntıdan patlıyorum. açık öğretimden de adalet okuyordum bu sene dondurdum onu ama devam edecem bekarım :) ama 3.5 yıldır devam eden bir ilişkim var
Hangi bölümü istiyosunn ?
türkçe öğretmenliğini istiyorum ama bu senede olmayınca çok hırslandım inşallah 3. sene olacak
Hımmm inşallah olur Allah gönlüne göre versin :)
amin inşallah :) siz neler yapıyorsunuz
Bende 18 yaşındayım matematik böllümünde okuyorum bu sene hazırlık sınıfındayım
matematikk bir türlüü anlıyamadım hiç anlaşamıyoruz onlaa hiçç :))
Anlaşırsınn sevmen yeterli biraz da çaba :) aranızı yapalım yaa matematiksiz olmaz
aslında çok istiyorum öğrenmek ama olmuyor çok çektim ya ondan sevinirim aramızı yaparsan :)
Tavsiyelerimi seninle paylaşabilirimm :) öncelikle matematiği sevicem diye aklına yerleştirmelisin eğer yapamıcam diye düşünürsen baştan kaybedersin sonrasında yazarak çalışmanı tavsiye ederim mesela ben zor bir soru gördüğümde defterime yazardım ve aynen şöyle ' burda böyle olması gerektiği için böyle olmuş ' gibi dipnotlar yazardım ki aklımda kalsın :)
severim ben matematiği ya hepp sevdim zatenn hepp tamamdır ama ilk nerden başliyacam bilmiyorum :26::26:
Ygs yemi Lys yemi hazırlancaksın ?
Deneme dedin geldik nerdesin :)
Konu calisip bol test cozmeni tavsiye ederim ve de calistigin konuyu ertesi gun tekrar et faydali olur unutmazsin :)bu sene olmadı artık seneye ygs hazırlanacam
Konu calisip bol test cozmeni tavsiye ederim ve de calistigin konuyu ertesi gun tekrar et faydali olur unutmazsin :)
pazartesi günü başlıyım o zaman :)
Ne kadar erken o kadar iyi :)
umarım başarabilirm :))