- 15 Şubat 2014
- 563
- 10
- 34
- Konu Sahibi yalnizkiz3434
Midem bulaniyo tatlim :) en cok ne seviyorum suan hic bisey gelmiyo aklima hamile olmasaydim bi suru soylerdimaz yiyeydin
sen en çok ne seviyosun:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Midem bulaniyo tatlim :) en cok ne seviyorum suan hic bisey gelmiyo aklima hamile olmasaydim bi suru soylerdimaz yiyeydin
sen en çok ne seviyosun:26:
bende tek çocuğum nüfusuma alcam seni bebiş
arkadaş dediğin böyle olur
yedin yedin böyle olur tabi
al beni al all benii
Midem bulaniyo tatlim :) en cok ne seviyorum suan hic bisey gelmiyo aklima hamile olmasaydim bi suru soylerdim
aaa bebişmi gelio ne kadar güzel allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin doğunca bizde severiz burdan inşallah
Kizlarrrrr yemekkkkktem sıkıldım he :)
tamamm başka konu açalımm
aaa bebişmi gelio ne kadar güzel allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin doğunca bizde severiz burdan inşallah
Insallah canim benim
Aynennmm sen cok guzel buluyosun :) konu hadi sor soru cevap :)tamamm başka konu açalımm
Aynennmm sen cok guzel buluyosun :) konu hadi sor soru cevap :)
hahahh ımmm şeyyy böyle düşününcede gelmiyo ki insanın aklına
hahahh ımmm şeyyy böyle düşününcede gelmiyo ki insanın aklına
Cilt bakimiiiiiii :) kullandiginiz kremler ve makyaj malzemeleriiii :)
Ben beğendim bu konuyuu :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben beğendim bu konuyuu :))
Bende en sevdiğim konular :) ben cildimi neutregena ile temizliyorum sonrada onun kremini kullaniyorum ama suan cildimde cok sivilce olustu biseyden alerji kaptim yedigim (((((
Bende en sevdiğim konular :) ben cildimi neutregena ile temizliyorum sonrada onun kremini kullaniyorum ama suan cildimde cok sivilce olustu biseyden alerji kaptim yedigim (((((
Bende neutregena ürünlerini kullanıyorum göz makyaj temizliyecisini çok seviyorum, toniğinden de memnunum. .nemlendirici de elime ne geçse sürerim :)
ben garnierin saf ve temiz jelini kullanıyorum arada dove salatalılklı olan ile yıkıyorum bide krem kullanıyorum izlerim içinn
Bende neutregena ürünlerini kullanıyorum göz makyaj temizliyecisini çok seviyorum, toniğinden de memnunum. .nemlendirici de elime ne geçse sürerim :)
Biraz pahalilar ama olsun ya begeniyorum kremi 30 tl aldigimda
ben garnierin saf ve temiz jelini kullanıyorum arada dove salatalılklı olan ile yıkıyorum bide krem kullanıyorum izlerim içinn
Ne kremi bende sivilce izleri var ya gecmiyo bi turlu
Ne kremi bende sivilce izleri var ya gecmiyo bi turlu
acnelyse adlı kremm ... 3 aya yakın kullanıyorum baya etki etti herkes soruyo ne kullandın falan diye hatta bir arkadaşımda beni görüp kremden alıp bugün basladıı
Bebek olmasa kullanirdimmm :) bi etkisi olur belki simdi vrya sinir oluyorum ergenliktem kalma sivilceleracnelyse adlı kremm ... 3 aya yakın kullanıyorum baya etki etti herkes soruyo ne kullandın falan diye hatta bir arkadaşımda beni görüp kremden alıp bugün basladıı
Bebek olmasa kullanirdimmm :) bi etkisi olur belki simdi vrya sinir oluyorum ergenliktem kalma sivilceler
aman hamileyken kullanma kuzum bi doğur bebişini Allahın izniyle sonra kullanırsın aynen benimde öyle malesef
Ey ahaliiiiii nerdesinizz. .