• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlarrrrr lütfen yardımm

ahsanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2009
27
0
86
42
Konya
benim 3 yaşında bir kızım var.1hafta önce boğaz enfeksiyonu geçirdi.ilaçları kullandıktan sonra gündüz sürekli burnu akıyor geceleri ise tıkanıyor.tabi burnu tıkalı olduğu için uyuyamıyor.buhar makinesi serum fizyolojik vicks ler herşeyi denedim sizce ne yapmalıyımm??bu arada geniz eti problemi yok.lütfennn sizinde paylaşımlarınızı bekliyorum.senağlamasenağlama

çok teşekkürler arkadaşlar o kadar yardımcı oldunuzki anlatamam.21 kez görüntülenmiş ama bir tane öneri yokkkk.

kızlar bana yardım eden yok mu? ben üye adımı nasıl değiştirebilirim

akla gelecekleri yapmışsın. doktora gittiniz mi? uyuyamayınca da huzursuz olur çocuk, yan yatsa ama anlamaz. Çocuğu olan arkadaşlar daha çok yardımcı olabilir. Ben burnunu ılık suyla yıkayıp sprey sıkar yatırırdım sanırım. böyle naneli şeker yesin ferahlatan. Aklıma birşey gelirse paylaşacağım.

benim oğlum da 2,5 yaşında. o da üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdi ve burnu çok tıkandı. doktorumuz zyrtec(anti-histaminik) şurubu 1 hafta kullanmamızı söyledi. o şuruptan sonra geceleri burnu tıkanmadı ve uyudu. şurubu bıraktığımızda da iyileşmişti zaten. size kolay gelsin

aslında herşeyi yapmışsınız, aynı sorun kızımdada vardı ama zamanla geçti, faydası olurmu bilmiyorum ama ben kızımı yatırırken başının aşağı yada düz olmamasına dikkat ediyorum, hafif dik konumda uyusun diyi didiniyorum her ne kadar deli yatıp her türlü pozisyonu denesede:))faydası oluyo sanki...
geçmiş olsun arkadaşım inşallah çabuk atlatırsınız:))

geçmiş olsun canım serum fizyoljik sık buhar makinasıd aii gelir bide akşmalrı banyo yaptır oda ii gelir belki

canım deniz suyu var eczanelerde o hemen açıyo burnunu... geçmiş olsun canım...

teşekkürler hepsini denedim ama en sonunda actifed diye bir şurup kullandım 3 günde geçtiiiiiiii.

Back