Kızlarrrrr kafam karıştı kas zarı altına koyulan protez daha mı doğal oluyor???

maya3435

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
487
0
Kafam karıstı kızlar kas ustune kas altına ya da kas zarı altına takılabılıyor protez.sanırım kas zarı altını tercıh eden doktor sayısı cok fazla degil.daha zor bir amelıyat olsa da sonrasında ağrısı kas altına yapılandan daha az oluyormus ve avantajları daha fazlaymıs.
sanırım barıs çakır bu sekılde yapıyormus amelıyatı..
kas zarı altından olanlar fıkır verırlerse memnun olurum

Cnm ben yaklaşık iki bucuk hafta önce kas zarı altı yöntemiyle göğüslerimi büyüttüm. Üst kısımları şimdiden yumuşamaya başladı ve inanılmaz doğal görünüyorlar bakmaya doyamıyorum resmen :)

Cnm ben yaklaşık iki bucuk hafta önce kas zarı altı yöntemiyle göğüslerimi büyüttüm. Üst kısımları şimdiden yumuşamaya başladı ve inanılmaz doğal görünüyorlar bakmaya doyamıyorum resmen :)

Selam arkadaşım geçmiş olsun. Ameliyatını kime oldun kaç cc takıldı

okadar çok yöntem var ki insanın kafasının krışmaması elde değil :sinifsinif: kas altı kas üstü kas zarı altı,ondan sonra da meme altından mı olsam meme başı çevresi mi meme ucu mu koltuk altı mı,ondan sonra damla mı olsun yuvarlak mı acaba. pffffffff çok yorucu ya.ben de aylarca araştırmama rağmen bi arpa boyu yol gidemedim :-(

cok gecmıs olsun kıme yaptırdın pekı??

Kafam karıstı kızlar kas ustune kas altına ya da kas zarı altına takılabılıyor protez.sanırım kas zarı altını tercıh eden doktor sayısı cok fazla degil.daha zor bir amelıyat olsa da sonrasında ağrısı kas altına yapılandan daha az oluyormus ve avantajları daha fazlaymıs.
sanırım barıs çakır bu sekılde yapıyormus amelıyatı..
kas zarı altından olanlar fıkır verırlerse memnun olurum

ben de kas zarı altını yeni duydum. barış çakırı araştırıyorum şu an. aklım yattı bu işe. hem de doğal duruyormuş üstelik az acı çekiyormuşsun tam benim istediğim şey :)

ya böyle diyorsunuz beni canevimden vuruyorsunuz :) ben de kas zarı altı düşünüyorum kısmatse :)

ben bursada sadece bülent cihantimura gittim. kas altı yapıyormuş. bu sebeple pek cesaret edemedim. malum kas altı ağrılı oluyor diyorlar. mesut özcana gitmeye niyetlendim bir de. ama her nedense cesaret edip görüşmedim.

eğer bursada olacaksan o ikisi ile görüş derim. en çok duyduğum isimler onlar bursada.

evet kime oldun,geçmiş olsun

arkadaşlar bu tekniği hangi doktorlar kullanıyor acaba Barış Çakırdan başka uygulayan yok mu
izmirde hiç bi doktor yapmıyor mu ay delireceğim istanbul çok uzak hem barış çakır ha deyince randevu alınamayan bi doktor :'((

arkadaşlar bu tekniği hangi doktorlar kullanıyor acaba Barış Çakırdan başka uygulayan yok mu
izmirde hiç bi doktor yapmıyor mu ay delireceğim istanbul çok uzak hem barış çakır ha deyince randevu alınamayan bi doktor :'((

izmirde cenk tokat ta yapıyormus.

cnm gizeml cenk tokat'a ameliyat oldu ve çok memnun

X