Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallahİnşallah rabbim tez vakitte kucağınızı doldurur![]()
Tablo yaptım canımKeşke tablo yapmayı bilen biri mart için konu açsa öyle çok iyi oluyor
Keşke tablo yapmayı bilen biri mart için konu açsa öyle çok iyi oluyor
Güzel ANNENIN ADI | SAT | OVULASYON | BAT | SONUÇ |
S3lin07 | 17 Şubat | 3 Mart | 15 Mart | |
Kbr0008 | 18 Ocak | 17 Şubat | + | |
Dut | 22 Ocak | 19 Şubat | ||
Soguknevale | 11 Şubat | 8... |
Amin hayırlısı olsunBen de regl oldum çarşamba günü. Haftaya biter yeni döngümde denemelere başlarım inşallah. Pcosum olduğu için yumurtlama ne zaman olur bilmiyorum ovulasyon testiyle takip etmiyorum ama belirtilerimden anlayabiliyorum hayırlısı olsun hepimiz için
Adet gününüz geçti mi yoksa daha var mı bende çizgi gördüm ama inşallah yalancı test değildirMart ayı Kızları prodoctor bakın prodictor değil testin markası
Bat 17 şubat testi yapalı yaklaşık 10 dk oluyor kurudukça böyle oldu iki fotoyuda ekliyorum bana yardımmm edin 10 dk da kuruma çizgidi çıkarır mı
Kapağı açmadığım ilk 5 dk ,
kapağı açtığım 10 dk fotoğraflar
Regl belirtim var karnım ağrıyor olacak gibiyim
Banada var gibi gözüktü inşallah hayırlısı olurMart ayı Kızları prodoctor bakın prodictor değil testin markası
Bat 17 şubat testi yapalı yaklaşık 10 dk oluyor kurudukça böyle oldu iki fotoyuda ekliyorum bana yardımmm edin 10 dk da kuruma çizgidi çıkarır mı
Kapağı açmadığım ilk 5 dk ,
kapağı açtığım 10 dk fotoğraflar
Regl belirtim var karnım ağrıyor olacak gibiyim
Yok 3 gün var adetime inşallah değildir prodoctor markasıAdet gününüz geçti mi yoksa daha var mı bende çizgi gördüm ama inşallah yalancı test değildir
İnşallahBanada var gibi gözüktü inşallah hayırlısı olur![]()
Ondan dolayı silik çıkmış sabah ilk idrarla tekrarlatın belki birazda olsa test belirginleşir Rabbim gönlünüze göre versin inşallahYok 3 gün var adetime inşallah değildir prodoctor markası
Ben oruç tutmayı düşünüyorum öğrenene kadar tutacağım inşallahramazanda ne yapmayı düşünüyorsunuz oruçla ilgili? Şubatta denedik diyelim martta bebek olup olmadığını öğrenmemiş olacağız kafam karışık![]()