• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrrrr gelin Mart ayını hep birlikte bekleyim 🤰 Birbirimize moral verelim

Fegaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2019
252
105
103
28
Kızlar 👋 merhaba mart ayını birlikte takip edelim şimdiden heyecanlandım:) Şuan regliyim bugün kontrole gittim doktor klomen verdi bakalım bu ay nasıl olucak :) geçen ay kimyasal gebelik geçirmiştim. Bu ayda regli oldum maalesef gebelik olmadı

İnşallah rabbim tez vakitte kucağınızı doldurur 🤲🏻🤲🏻

Ben de regl oldum çarşamba günü. Haftaya biter yeni döngümde denemelere başlarım inşallah. Pcosum olduğu için yumurtlama ne zaman olur bilmiyorum ovulasyon testiyle takip etmiyorum ama belirtilerimden anlayabiliyorum hayırlısı olsun hepimiz için

[table=“widht: 600, class: outer_border”]
[tr]
[td]Üye Adı[/td]
[td]Yaş[/td]
[td]Son Adet Tarihi[/td]
[/tr]

[tr]
[td] F Fegaaa [/td]
[td]28[/td]
[td]13.02.2025[/td]
[/tr]

[/table]

Son düzenleme:
Ben de regl oldum çarşamba günü. Haftaya biter yeni döngümde denemelere başlarım inşallah. Pcosum olduğu için yumurtlama ne zaman olur bilmiyorum ovulasyon testiyle takip etmiyorum ama belirtilerimden anlayabiliyorum hayırlısı olsun hepimiz için
Amin hayırlısı olsun🤲

Mart ayı Kızları prodoctor bakın prodictor değil testin markası
Bat 17 şubat testi yapalı yaklaşık 10 dk oluyor kurudukça böyle oldu iki fotoyuda ekliyorum bana yardımmm edin 10 dk da kuruma çizgidi çıkarır mı
Kapağı açmadığım ilk 5 dk ,
kapağı açtığım 10 dk fotoğraflar
Regl belirtim var karnım ağrıyor olacak gibiyim

Eklentiler

• IMG_6136.jpeg
    IMG_6136.jpeg
    150,3 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_6133.jpeg
    IMG_6133.jpeg
    147,8 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_6128.jpeg
    IMG_6128.jpeg
    235,2 KB · Görüntüleme: 13
Bat 17 şubat testi yapalı yaklaşık 10 dk oluyor kurudukça böyle oldu iki fotoyuda ekliyorum bana yardımmm edin 10 dk da kuruma çizgidi çıkarır mı
Adet gününüz geçti mi yoksa daha var mı bende çizgi gördüm ama inşallah yalancı test değildir

Banada var gibi gözüktü inşallah hayırlısı olur 🤲

ramazanda ne yapmayı düşünüyorsunuz oruçla ilgili? Şubatta denedik diyelim martta bebek olup olmadığını öğrenmemiş olacağız kafam karışık 🤔

Back