Gebeliğe Hazırlık Kizlarrrrr galba hamileyimmmmm😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Galiba mı=)
Ben burdayım diye bağırıyo resmen bebiş
Sağlıkla kucağınıza da alırsınız insallahhhh
Darısı bize dua edin bizede =)

Galiba mı=)
Ben burdayım diye bağırıyo resmen bebiş
Sağlıkla kucağınıza da alırsınız insallahhhh
Darısı bize dua edin bizede =)
Allahim kucaginizi bos birakmasin insllah gercekten sbir stres yapmayin bekleyin adet belirtileriyle ayni belirtileri yasiyorum kasik agrisi gogus agrisi aynisi ben sansa yaptim suphem yoktu tahminimdede cikmaz diye tahbin ediyodum sonra bir baktim 2 saniyede ayni anda belirgin cizgilerr

merhaba adetiniz geciktimi acaba

Sumukumsu bi akintim gelmisti bn ordan anladim ama tesdafunde ogun sabah iliskiye girmistik bn 1 gun aralikta iliskiye giriyodum
Şeffaf beta akinri mi sari filanmiydi cnm kb seni de yordum bnde bu ay başladım öyleyse bugun o gün galiba o yüzden sordum hakkını helal et kb seni yorduk

Şeffaf beta akinri mi sari filanmiydi cnm kb seni de yordum bnde bu ay başladım öyleyse bugun o gün galiba o yüzden sordum hakkını helal et kb seni yorduk
Seffat akinti askim ne yorulmas yardimci olmam hosuma gider kuzum her 24 saatte bir iliski de bulun bn ovulasyon testi fln hic kullanmadim bklemiypdumda oylesine yptim testi cikti

Seffat akinti askim ne yorulmas yardimci olmam hosuma gider kuzum her 24 saatte bir iliski de bulun bn ovulasyon testi fln hic kullanmadim bklemiypdumda oylesine yptim testi cikti
Allah gönderdi seni karşıma vallla o zaman bugün büyük gün ağzın bal yesin kız senin.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı hepimizin başına inşallah. Tamam kuzum bugün öyle yapcam saol Allah razı olsun

Galiba mı ? Hamilesin canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bisy dgil cnm mesaj atip bana ulasabilirsin herzmn yrdimci olmaya calsirim size elimden gldince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…