Ayyy çok güzel ya allahım nasip et Rabbim nasip et
Allahim kucaginizi bos birakmasin insllah gercekten sbir stres yapmayin bekleyin adet belirtileriyle ayni belirtileri yasiyorum kasik agrisi gogus agrisi aynisi ben sansa yaptim suphem yoktu tahminimdede cikmaz diye tahbin ediyodum sonra bir baktim 2 saniyede ayni anda belirgin cizgilerrGaliba mı=)
Ben burdayım diye bağırıyo resmen bebiş
Sağlıkla kucağınıza da alırsınız insallahhhh
Darısı bize dua edin bizede =)
merhaba adetiniz geciktimi acabaAllahim kucaginizi bos birakmasin insllah gercekten sbir stres yapmayin bekleyin adet belirtileriyle ayni belirtileri yasiyorum kasik agrisi gogus agrisi aynisi ben sansa yaptim suphem yoktu tahminimdede cikmaz diye tahbin ediyodum sonra bir baktim 2 saniyede ayni anda belirgin cizgilerr
2 gn gecikti canimmerhaba adetiniz geciktimi acaba
Amin canim saol insllahmaşAllah Allah analı babalı büyütsün sağlıkla hayırla gelsin bebeğinizDarısı isteyen tüm herkesin başına inşAllahh
Çift çizgi çıkmış hamile sin tebrikler hayırlı olsun kan testi yaptır. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yumutlama gününü nasıl anladın belirtilerin neydi bı söylemişin cnm
Sumukumsu bi akintim gelmisti bn ordan anladim ama tesdafunde ogun sabah iliskiye girmistik bn 1 gun aralikta iliskiye giriyodumYumutlama gününü nasıl anladın belirtilerin neydi bı söylemişin cnm
Şeffaf beta akinri mi sari filanmiydi cnm kb seni de yordum bnde bu ay başladım öyleyse bugun o gün galiba o yüzden sordum hakkını helal etSumukumsu bi akintim gelmisti bn ordan anladim ama tesdafunde ogun sabah iliskiye girmistik bn 1 gun aralikta iliskiye giriyodum
Seffat akinti askim ne yorulmas yardimci olmam hosuma gider kuzum her 24 saatte bir iliski de bulun bn ovulasyon testi fln hic kullanmadim bklemiypdumda oylesine yptim testi ciktiŞeffaf beta akinri mi sari filanmiydi cnm kb seni de yordum bnde bu ay başladım öyleyse bugun o gün galiba o yüzden sordum hakkını helal etkb seni yorduk
Allah gönderdi seni karşıma vallla o zaman bugün büyük gün ağzın bal yesin kız senin.Seffat akinti askim ne yorulmas yardimci olmam hosuma gider kuzum her 24 saatte bir iliski de bulun bn ovulasyon testi fln hic kullanmadim bklemiypdumda oylesine yptim testi cikti
Bisy dgil cnm mesaj atip bana ulasabilirsin herzmn yrdimci olmaya calsirim size elimden gldinceAllah gönderdi seni karşıma vallla o zaman bugün büyük gün ağzın bal yesin kız senin.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahdarısı hepimizin başına inşallah. Tamam kuzum bugün öyle yapcam saol Allah razı olsun
Amin canim isallahGaliba mı ? Hamilesin canım hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Merhaba kac yıllık evlsiniz kaçıncı korunmasız ilişkide hamilelik geldiBisy dgil cnm mesaj atip bana ulasabilirsin herzmn yrdimci olmaya calsirim size elimden gldince
4 bucuk aylik evliyim 3 bucuk aydan snra olduMerhaba kac yıllık evlsiniz kaçıncı korunmasız ilişkide hamilelik geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?