• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kizlarrrrr galba hamileyimmmmm😍😍

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah gönderdi seni karşıma vallla o zaman bugün büyük gün ağzın bal yesin kız senin.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲 darısı hepimizin başına inşallah. 🤲🤲 Tamam kuzum bugün öyle yapcam saol Allah razı olsun 🤲
Canım naptin var mı bir belirtin

Test bozuk olabilir mi acaba sanki çizgi c nin tam altında değil gibi inşAllah hamilesindir 🤲
Şu iyi niyetli cumlenize karşı verdiği cevap beni çıldırttı resmen. Bir de nispet yapar gibi iyi misiniz keseyi gordum demeler fotograf yuklemeler... sizin yerinize koydum kendimi. Kalbim kırıldı cok uzuldum. Size sarilmak istedim.

Son düzenleme:
Şu iyi niyetli cumlenize karşı verdiği cevap beni çıldırttı resmen. Bir de nispet yapar gibi iyi misiniz keseyi gordum demeler fotograf yuklemeler... sizin yerinize koydum kendimi. Kalbim kırıldı cok uzuldum. Size sarilmak istedim.
Ay gerçekten bende sinir oldum okuyunca. Bana da öyle gelmişti ikinci çizgi niye o kadar yan tarafta acaba testte hata mı var diye düşünmüştüm iyiki yazmamışım. Arkadaş zaten eminmiş gebe olduğuna sadece tebrik almak için başlık açmış meğersem. Gönül kırmamak lazım Allah verdiği gibi aladabilir elimizde olan şeyler değil bunlar. Güzelce cevap verebilirdi.

Ay gerçekten bende sinir oldum okuyunca. Bana da öyle gelmişti ikinci çizgi niye o kadar yan tarafta acaba testte hata mı var diye düşünmüştüm iyiki yazmamışım. Arkadaş zaten eminmiş gebe olduğuna sadece tebrik almak için başlık açmış meğersem. Gönül kırmamak lazım Allah verdiği gibi aladabilir elimizde olan şeyler değil bunlar. Güzelce cevap verebilirdi.
Bazilari guzel cevaplar veremiyor dualar edemiyor. Onu biz nebze anliyorum. Ama nispet yapar tavirlari hiç anlamıyorum. Belki bu hanim da defalarca cocuk kaybetti. Keseyi 1 kez dahi gormeden kanamaları basladi. Insanda az da olsa empati yeteneği olmali. Boyle konularda Kalp kirmaktan korkmali. Dediginiz gibi allah verdigi gibi alır da. Çok ayip yaptığı, ben utandim.

Son düzenleme:
Şu iyi niyetli cumlenize karşı verdiği cevap beni çıldırttı resmen. Bir de nispet yapar gibi iyi misiniz keseyi gordum demeler fotograf yuklemeler... sizin yerinize koydum kendimi. Kalbim kırıldı cok uzuldum. Size sarilmak
Ahh çok teşekkür ederim 🤗olsun hiç önemli değil yeter ki bebeği iyi olsun konu sahibinin

Back
X