- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.146
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel bişey yaptınız mı hamilelik için4 bucuk aylik evliyim 3 bucuk aydan snra oldu
Dedim gbi keciboyuzu pkmezi icti esim sabh ac karnaÖzel bişey yaptınız mı hamilelik için
merhaba siz ne zamandır evlisiniz bu ovülasyon hakkında bi kaç yerde yazdıklarınızı gördüm de test cok denemissiniz sanırım bu testlerde çift çizgi görememe sebebi nedir siz ne zamandır deniyorsunuz acabaMerhaba kac yıllık evlsiniz kaçıncı korunmasız ilişkide hamilelik geldi
Ben 3 aydır deniyorum 14.gün başlıyorum test yapmaya ama döngüm 28-29 oldugı için böyle siz tutturamıyorsanız adet bitiminden sonra her gün aynı saatte deneyin mutlaka görürsünüzmerhaba siz ne zamandır evlisiniz bu ovülasyon hakkında bi kaç yerde yazdıklarınızı gördüm de test cok denemissiniz sanırım bu testlerde çift çizgi görememe sebebi nedir siz ne zamandır deniyorsunuz acaba
amiiiinnnnnnnnnSağsalim almak nasip etsin Rabbimmm
Ben 3 aydır deniyorum 14.gün başlıyorum test yapmaya ama döngüm 28-29 oldugı için böyle siz tutturamıyorsanız adet bitiminden sonra her gün aynı saatte deneyin mutlaka görürd
bu ay öyle deneyeyim artık bi sorun olduğunu düşünmeye başladım baya zaman geçinceBen 3 aydır deniyorum 14.gün başlıyorum test yapmaya ama döngüm 28-29 oldugı için böyle siz tutturamıyorsanız adet bitiminden sonra her gün aynı saatte deneyin mutlaka görürsünüz
Bn ovulosyon testi ypmadim 5 aydir evliyimmerhaba siz ne zamandır evlisiniz bu ovülasyon hakkında bi kaç yerde yazdıklarınızı gördüm de test cok denemissiniz sanırım bu testlerde çift çizgi görememe sebebi nedir siz ne zamandır deniyorsunuz acaba
Ben 3 aydır deniyorum 14.gün başlıyorum test yapmaya ama döngüm 28-29 oldugı için böyle siz tutturamıyorsanız adet bitiminden sonra her gün aynı saatte deneyin mutlaka gö
anladım tesekkür ederim cevap verdiğiniz için4 bucuk aylik evliyim 3 bucuk aydan snra oldu
Bekliyorum henüz bir belirtim felan yok bakalım kısmet5 senedir korunuyorduk korunmadan dolayı bi sorun olmuş olabilir mi düşünüyorum ama dediğiniz gibi denemeye de başladım
siz ne kadar korundunuz gebelik beklentiniz varmı bu ay :)
Ne bozugu iyimisiniz keseyide gordum benTest bozuk olabilir mi acaba sanki çizgi c nin tam altında değil gibi inşAllah hamilesindir![]()
Ovulasyon testi tavsiye ederim canım yumurtlama gününükesin ve net anlayabilmen için. Çünkü bazen 14. Günde yumurtlarken sonraki ay 18. Günde yumurtlayabiliyorsun. Ben akıntıdan takip edemiyordum bu yüzden ov testiyle yaptım hamile kalabildim. Bir de yumurtlama gününde sabah ilişki daha iyi erkeklerin spermi daha verimli oluyormuş. Tabi senin de 2 saat sırt üstü yatmanŞeffaf beta akinri mi sari filanmiydi cnm kb seni de yordum bnde bu ay başladım öyleyse bugun o gün galiba o yüzden sordum hakkını helal etkb seni yorduk
Ne bozugu iyimisiniz keseyide gordum ben
Benim 30 ekimdi canim bn bos kese gordum sadeceBen de bugün gördüm çok şükür. Benim son adetim 29 ekimdi. Sizinle aynıydı sanırım. Bebişimiz daha göremedik 1 nokta şeklinde görebildik. Haftaya daha netleşir dedi doktorum. Sizin nasıldı. Geç yumurtlamam olmuştu benim ondan sanırım.
Güzel haberler almak nasip olsun hepimize.