Kızlarrrr kural

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kıskananlar saldırdı da saldırdı bide beni çok sevdiler ya hele Evva ahir olsun özlem olsun Feminist mi ne o olsun çıldırdıöar ne diyeyim canım
Ben ne yaptım sana en son cevap bile vermedim okuyup çıkıyorum psikopatmisin

İveet tatlım onuda en çok seninle temizleme şeklini kıskandım hadi dur itiraf edeyim kız senin koca kolay yolu bulmuş bide şikayet ediyorsun temizlemiyor iğreniyorum diye
Herhalde senin eşin öyle temizliyor 😂😂tavsiyelerim sana kalsın hayatım oy beni de kıslanırmış eşi ona yaparmışta bana tavsiye verirmiş tşk ederim tatlım

Herhalde senin eşin öyle temizliyor 😂😂tavsiyelerim sana kalsın hayatım oy beni de kıslanırmış eşi ona yaparmışta bana tavsiye verirmiş tşk ederim tatlım
Kız sen konu açmadınmı karşılıklı senin dertlerine üzülüp ağlaştık ya hatırlamıyormusun yoksa

Kıskananlar saldırdı da saldırdı bide beni çok sevdiler ya hele Evva ahir olsun özlem olsun Feminist mi ne o olsun çıldırdıöar ne diyeyim canım
Dimi pis kıskançlar, kadının kocasının pis şeyini bile kıskanıyor lar ıyyy ne insanlar var dimi:KK11::deli:

Kız sen konu açmadınmı karşılıklı senin dertlerine üzülüp ağlaştık ya hatırlamıyormusun yoksa
Ay kızzzzzz canım kıskanma hayatımm kıskanma canııım üst komşuma selamlar hahahahah😂😂😂

Kız baktın tek başına baş edemiyon kara kızları toplayıp mı geldin Ayyyy canım yapma böylee amaaaa öptüm seni iyi geceler hayatım 😍
Evet cino gibisin bir bu duvara işiyon bir öbürüne yetişemiyorum sana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X