- 4 Kasım 2019
- 27.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.929
- 598
- 29
İşte tam olarak bundan bahsetmiştim şimdi anladınmı beniSendemi yeni üyesin benim gibi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte tam olarak bundan bahsetmiştim şimdi anladınmı beniSendemi yeni üyesin benim gibi![]()
DimiKız bunlar böyle bak laf sokuyorum gelip gelip yazıyorlar ne yapayım
Kızzzz üzülüyorum sana koca bulacaaammm öptüm seni mucjsHmm very ilginç aynı konuyu süsleyerek tekrar işliyor demek![]()
Bence eski konularina yorum gelmismi diye bakmak icin giriyo.Hmm very ilginç aynı konuyu süsleyerek tekrar işliyor demek![]()
Kız sus sus viii susmuyorİşte tam olarak bundan bahsetmiştim şimdi anladınmı beni![]()
Uyyy kıyamam leeeeHe kız kocamı da kıskanıyor![]()
Kız sus sus viii canım beniiimmmBence eski konularina yorum gelmismi diye bakmak icin giriyo.
E bacım sanada anlatıyorum dinlemiyorsun bu kaçık kaçık
kız birazdan sana da der beni kiskaniyorsun karısını yalnız bırakmış uçmuş burayı karıştırıyorNe gibi![]()
Kız sen vallaha çok tatlısın beni kıskanmayan arkadaş buldumUyyy kıyamam leeee
Gel gel.Sensiz olmazdi zaten.Iyi eglendin hadi.Bizi de eglendirdin saol.Kız sus sus viii canım beniiimmm
Korona var mesafe şart.Kızzzz üzülüyorum sana koca bulacaaammm öptüm seni mucjs
Kız karaaaa sen benim sayfaya mı geldin kızzzzz ay buda Evva arkadaşlarını getirip hep birlikte saldırmaya çalışıyor ama arkadaşları bana bayılıyorrrkız birazdan sana da der beni kiskaniyorsun karısını yalnız bırakmış uçmuş burayı karıştırıyor
Ne demek canım beklerim birdahaGel gel.Sensiz olmazdi zaten.Iyi eglendin hadi.Bizi de eglendirdin saol.
Biz seni bekliyoruz.Gidici olan sensin.Ama lutfen daha guzel konularla gel.Ne demek canım beklerim birdaha
viiiiiyyyyyy vallahi sende var birşeyler yeminle bak ahanda yazıyorum................... burayaKız karaaaa sen benim sayfaya mı geldin kızzzzz ay buda Evva arkadaşlarını getirip hep birlikte saldırmaya çalışıyor ama arkadaşları bana bayılıyorrr
Bana takmış deliKız karaaaa sen benim sayfaya mı geldin kızzzzz ay buda Evva arkadaşlarını getirip hep birlikte saldırmaya çalışıyor ama arkadaşları bana bayılıyorrr