Kızlarrrr kötü durumdayım

Younggirl3778

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
40
Puanlar
38
Öncelikle merhabalar.Sorunum klasik bi bayansal sorun.Tam 10 gün önce ağdayla aldım dudak üstümü ve yine berbat alınacak haldeler.Haftada bir almak zorunda kalıyorum ya bu nasıl bir sorundur.Acısında falan değilim de her hafta ağda her hafta ağda ne olacak sonum.Neden böyle oluyor? Var mı bana bir tavsiye??

Sir ağda kullaniyosun sanrim bıyık bolgene kiriyor olabilir misin sir agdadan sonra iple gec ustunden daha gec çıkıyor

Daha yeni philips lumea aldım bacaklarıma başladım eğer faydasını görürsem direk başlayacağım

bende düşünüyorum ondan almaı biraz pahalı geliyor ama :( Eğer faydasını görürseniz haber verin bana da ;)

Evet biraz pahalı gerçekten ama işe yarayacağını düşünüyorum onda da tek sorunum jiletle almak gerekiyor öncesinde o işi sevmedim :( biraz zaman geçsin o konuyla ilgili de konu açarım takipte kal... :*

Öncelikle merhabalar.Sorunum klasik bi bayansal sorun.Tam 10 gün önce ağdayla aldım dudak üstümü ve yine berbat alınacak haldeler.Haftada bir almak zorunda kalıyorum ya bu nasıl bir sorundur.Acısında falan değilim de her hafta ağda her hafta ağda ne olacak sonum.Neden böyle oluyor? Var mı bana bir tavsiye??
Aynı durumdayım.. Bıyık için lazere giden arkadaşım var üstelik fiyatı da çok uygun ama cesaret edemıyorum yüz bu.. En ufak hatada iz kalır geri Dönüşü olmaz diye .. :(

Sey diycem.hani su yuz bolgesi icin agda bantkari varya veet galiba iyi bir marka.o isse yaramazmi?aklima bir o geldi.

Aynı durumdayım.. Bıyık için lazere giden arkadaşım var üstelik fiyatı da çok uygun ama cesaret edemıyorum yüz bu.. En ufak hatada iz kalır geri Dönüşü olmaz diye .. :KK43:
Aynennn bende çok araştırdım hem lazer boyunca sert kıllarla gezmek bile bu fikirden soğumama yetti kendim denemeyi düşünüyorum lazeri.Peki sen ne yapıyorsun ağdayla mı alıyorsun her seferinde?

Sey diycem.hani su yuz bolgesi icin agda bantkari varya veet galiba iyi bir marka.o isse yaramazmi?aklima bir o geldi.
Zaten bir hafta kuaföre gidersem bir hafta evde kendim onunla alıyorum hiç bir farkı yok diğer ağdadan,belki daha hassastır benim cildim pek hassas olmadığı için fark etmedi benim için

Aynennn bende çok araştırdım hem lazer boyunca sert kıllarla gezmek bile bu fikirden soğumama yetti kendim denemeyi düşünüyorum lazeri.Peki sen ne yapıyorsun ağdayla mı alıyorsun her seferinde?
Her hafta ağda yapıyorum mecbur, 5gune çıkmaya Başlıyor ya Alınacak duruma gelıyor delı oluyorum :(

Back