Kızlarrrr cevapları merak ediyorum 🙏

elisamrv

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2022
177
76
Kızlar kafama göre duphaston kullansam olurmu sizce aşılama yaptırmıştım 2 gün sonra doktor içmeye başla demişti aşılamam olmadı şimdi ovülasyon takibimde çatlamam oldu sizce başlasam olurmu progestron desteği olduğunu biliyorum ama kararsız kaldım

Aşılamayı geçen ay yaptırmıştım olmadı. Bu ayda kendim takip ettim ovülasyonumu pik değerlendirdim çatlamamda oldu acaba kullansam mı diye düşündüm ama bilemedim 🤷‍♀️
Doktor kontrolü olmadan ilaç kullanmanın doğru olduğunu sanmıyorum kuzum
Avokado muz gibi meyveler tüketebilirsin bu dönem
Gebelik düşünüyorsan doktor kontrolünde kal zaten yumurtlama günü gördüklerinde uygun ilacı verirler sağlıklı gebelikler nasip olsun inş 🙏🏻

Doktor kontrolü olmadan ilaç kullanmanın doğru olduğunu sanmıyorum kuzum
Avokado muz gibi meyveler tüketebilirsin bu dönem
Gebelik düşünüyorsan doktor kontrolünde kal zaten yumurtlama günü gördüklerinde uygun ilacı verirler sağlıklı gebelikler nasip olsun inş 🙏🏻
Haklısın canım benim teşekkür ederim yanıtın için 🌸 çok amin inş isteyen herkese nasip olur bugün doğum günüm tek dileğim başta kendime sonra isteyen herkese nasip olsun inş isteyenlerin kucakları boş kalmasın inş 🌸🌸🌸🌸🙏🙏

Haklısın canım benim teşekkür ederim yanıtın için 🌸 çok amin inş isteyen herkese nasip olur bugün doğum günüm tek dileğim başta kendime sonra isteyen herkese nasip olsun inş isteyenlerin kucakları boş kalmasın inş 🌸🌸🌸🌸🙏🙏
Doğum günün kutlu olsun 🥳🥳🥳
Rabbim dualarına cevap verir mutlaka herşeyin vakti var keyfini çıkar zamanın 🌺😍
İyi düşün iyi olsun inş 🙏🏻

X