• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr yardımınıza ihtiyacım var :(

CakilTasi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2011
746
5
68
Manisa
Yemek takımım resimdeki.Çok severek aldım ama bir türlü kadeh takımını beğenemiyorum.. her yere her modele baktım ama bir türlü içime sinmiyor :2: tavsiyelerinize ihtiyacım varrrr.. bu kararsıza bi yardım ederseniz çooook mutlu olurum :34:

Eki Görüntüle 287158

Bende aynı arayış içindeyim valla. Senin yemek takımın epey bir desenli, o yüzden sade bir bardak takımı daha uygun olur diye düşünüyorum. Porland ve Paşabahçeye bakalbilirsin sade modeller için. Birde şöyle bir şey var, platin işlemeli hiç bir bardak takımları makineye giremiyormuş. Ama dersen ki benim için farketmez, bardağın ağız kısmı platin şeriti olan bir modeli tercih etmen yemek takımınla daha güzel bir uyum sağlayacağını düşünüyorum :49:

aslında ben takım gibi olsun istiyodum ve ona uygun bir desen aradığım için bayaa dolaştım.. benzeyenler var ama hiçbiri içime sinmedi..üzeri baskı gibi olanlar da sanki 2 yıkamada çıkacak gibi duruyo.:2: açıkçası esse'ye bakmadım. ama paşabahçenin az çok modellerini biliyorum.. bildiğiniz bi model varmı buna uygun ?

bu uyar mı sizce nasıl ??

$8054_2.jpg

Önceki yorumlara katılıyorum, sade bir takım daha şık gösterecektir masanızı
Düz fakat ağız kısmında gri yaldız olan bir takım var jumbo'da, o tarz da bir takım daha güzel olabilir
Eklediğiniz resimdeki takım bana çok karışık geldi:34:

o dediğiniz modele baktım biraz önce.. o tarz modellerle çok karşılaştım bende gezerken ama nedense bana fazla sade geldi o da.. off çok kararsızım :/

o dediğiniz modele baktım biraz önce.. o tarz modellerle çok karşılaştım bende gezerken ama nedense bana fazla sade geldi o da.. off çok kararsızım :/

Bence önce sade dediğin takımları tabağının ve çatal bıçağının yanına koyup karar vermen daha doğru olacaktır. Çünkü karışık bir yemek takımın var, yanına da çok şekilli bardaklar gelince masa çok karışık ve cümbüşlü görünecektir kanaatindeyim. İşte o zaman gösterişli bir şeyler yapayım derken göz çıkarabilirsin. O yüzden sen yemek takımından bir tabak al gezerken bardaklarının yanında nasıl durduğuna bakarsın :49:

haklısın belki de.. çok sade olmasını istemiyorum masamın ama aksesuarlarla da görüntüyü zenginleştirebilirim.. :3: bu arada çatal bıçak takımım düz.deseni yok yani..

haklısın belki de.. çok sade olmasını istemiyorum masamın ama aksesuarlarla da görüntüyü zenginleştirebilirim.. :3: bu arada çatal bıçak takımım düz.deseni yok yani..

Tabi ki bu işler zevk meselesi ama benim zevkime göre bu takımının yanına desensiz, düz bir çatal bıçak takımı alman çok iyi olmuş.. Özellikle düz olan çatal bıçaklar daha asil duruyor gibime geliyor.. Mesela masana güzel bir şamdan ve çok cici belkide taşlı bir peçetelik koyarak çok asil ve güzel düzenlenmiş bir masa oluşturabilirsin. Yani desenli ve şıkırtılı şeylerini aksesuarlarda kullanmanı tavsiye edebilirim. Ama sen nasıl rahat ve mutlu olacaksan sen onları al, burda en önemli şey senin nasıl içine sineceği :49:

çok haklısın.. insanın içine sinmedikten sonra hiçbir anlamı yok aldıklarının.. hele bir de çeyiz yaa iyice üstüne düşüyoruz :)) tavsiyelerin için teşekkür ederim:3:

Canım bu tabak takımına ben olsam düz kadeh alırdım ama tam ağıza gelen kızmında gümüş rengi şerit olucak.

Back