Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım idrarda çıkarmıki yaa adetten 10 gün gecmeli diyolar ama...yarın kan testi yaptırcam adet olmazsam inşş
arkadaşım üzülme ne olur
daha yeni düşünmeye başlamışsınız 6 ay olmuş daha bu çok uzun bir zaman değil bence
ben dört yıldır bekliyorum senağlama
her ay yeni bir umut yeni bir heyecan ama hepsinin sonunda hep aynı tanıdık bildik yıkım
allahım bebek isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
seninde olur inşallah ama stres yapma ne olur stres olumsuz etkilerin başında geliyor
bak bizim hiçbir problem bulunamıyor yani eşimde de bende de hiçbir sorun yok ama bebek sahibi olamıyoruz yani sebepsiz infertiliz yani stres başımın belası
Hiç öyle düşünme canım bu ay olmadıysa bir dahaki ay dene umudunu sakın kaybetme lütfen...Henüz 6 ay çok yeni yıllardır bekleyenler var sebepsiz canım benim..
bu arada kan idrar testlerini yaptır troid falan varmı onlara baktır..Gebeliğe engel bir sürü şey var çünkü canım benim.
ben 10 ayın üzerine senin gibi umudumu kaybettim zamanda hamile kaldım daha henüz yeniyim:)))) üzülme rabbim zamanını biliyo sana sadece sabretmek kalıyo:)))) inşallah tez zamanda sende bebişine kavuşursun:)