Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bencede bu belirtiler hamilelik belirtisi ama bende eşine söz vermeyi bırakda önce bir test yap...
her kanama iyiyle sonuçlanmaz hamilesin bence ve sen hast. gittiğinde çok geç olabilir..eğer
bir tehlike var ise biran önce önlemini alır dr un...
bence bu kadar bekleme...herşey gönlünce olsun..
sevgilerimle a.s.
sanırım hamilesin canım benim böyle bişey olmadı ama
etrafımda ve kk da böyle olan çok arkadaş hamileleğini müjdeledi
umarım sende....
canım bence durma bi test al eşine söyleme zaten varsa o ikinci çizgi muhakkak çıkıyo adetine 2 gün kala yapanların bile varsa çıkıyo ama sabah idrarıyla yap ama yap muhakkak hadi müjdeli haberlerini bekliyorz
canım benim de geçen ay kahverengi akıntı şeklinde gelmişti adet oluyorum sanmıştım 1 gün hiçbirşey gelmedi doktorumu aradım test yap pozitif çıkarsa beni tekrar ara demişti düşük tehlikesi olabilir demişti seni korkutmak istemem ama bence eczanedeki testlerden al bi tane yap. negatif çıkarsa eşine bahsetmezsin ama pozitif çıkarsa bi doktoruna görünürsün
sevgiiii sen adamı kanser edersin :))))) kız herkes test yap dio sen hala yaa çıkarmı diyosun:)) çıkarsa çıkar çıkmazsa çıkmaz sonuçta önmelimini alırsın be güzelim hadi çabuk test yap ben çatladım burda inş. hamilesindir canım
sevgi benim adetime 5 gün vardı daha idrarda çıktı.al bitest yap bencede eşine de söyleme eğer kızarsa.hayırlısı canım inşallah hamilesindir.
canım bencede hemen yap testını bekleme ve hemen doktora görün derım benımde ılk gebelıgım öle oldu bende regl olucam heralde ondandır dedım ve önlemını almadım ve maalesef o bebegımı bılıncsız oldugum ıcın kaybettım bazen o kahverengı akıntılar problem olmuyo ama bazende düşüğün işaretymiş biran önce gittt derim ben ne kadar erken olursa o kadar ii eşine söleme süpriz yapmış olursun esinede