kizlarrr yardim :/

pirimses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
154
46
27
Simdi bu sene tercih yapicam ben ama puan oyle yuksek degil size sorum benim istedigim bolum itu de cok yuksek ama ege uludag cukur ova unilerin cok yuksek degil orta itu degilde bunlardan birinde okursam kotumu olur uni bittikten sonra dusuk bi puanli bolumde okumussun sorunu cikarmi is hayatinda yoksa itu icin bi sene dahami calisayim universite okuyan kizçeler bi yardim etseniz super olur :* bu arada hayalimde izmir ege is hayatinda sorun cikarmi tek endisem o

Odtü'dür, istanbul üniversitesidir, bu tarz ismi hacmi olan fakültelerde, sağlam bölüm okumadıysan önemi yok. Zira iş sende bitiyor.
Uludağ üniversitesi gerçekten iyi bir üniversite. Ne okumayı planlıyorsun?

Tekstil muhendisligi okumak istiyorum meslek lisesi cikisliyim kendi alanimda ilerletmek istiyorum odtude ve istanbul universitesinde yok sadece en iyilerden itude var en yuksek puanda orda zaten geriye ege uludag gibi universiteler kaliyo orda da puanlar orta gelisticem tabi kendimi de is hayantinda universite sorunu cikarmi onu merak ediyorum

ya girdiğin yerin birincisi de olabilirsin o avantaj olur calışırsan ama 2. yıl kalmak tabi zor onu yapabilir misin kendine sor eğer yaparım dersen kal benim arkadaşım kalıp hukuk kazandı ama diğeri daha düşük aldı

Canım eğer mesleği yapıcam diyorsan fark etmez artık bu devirde fazla diplomaya bakmıyolar ama akademik kariyer istiyorum falan dersen orası ayrı yani torpilin varsa tamamdır kenni falanda geliştir sıkıntı olmaz burası türkiye o kadar yüksek şeyler beklemeyin :)

Yok hayir torpil filan yok tekstil lisesinden mzeun oldugum icin bolumu devam ettirmek istiyorum dilimde var uniden sonra alese grip mastir icin yurt disi dusunuyorum ve tabi gelistircem iyice kendimi tek derdim universi secimimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…