- 24 Şubat 2016
- 291
- 354
-
- Konu Sahibi Denizzz0101
Vermeyebilirsin tabi kii cevap ben siteye ilk kez üye oldum o yüzden anlam çözemedim kusuea bakmaAccccciiiilllll bu muydu
Cevap veremicem üzgünüm
Güzel ve anlayışlı yorumun için teşekkğr ederim insanlık ölmemiş demek ki yeni üye oldum bilmiyorum ne etiket yapacağım ıbirinde gördüm o yüzden bunu seçtimmÇeyiz ve ev dekorasyona bölümü var aslında. Orada size daha fazla yardımcı olabilirler.
İki renk uyumlu mu sence peki canım ikisi teşekkür ederim bu arada yorumu için :)hangi renk daha azsa o rengi kullan.misal koltuklar mürdüm kırlentler pudra ise pudra rengi halı.eğer koltuk pudra kırlent mürdümse mürdüm halı.ya da ikisi de olmadan taş rengi halı.
İnsanlar öyle sanmış bacımAcil diye nerde yazıyor ki?
uyumlu tabi aynı tonların en açığı ve koyusu.İki renk uyumlu mu sence peki canım ikisi teşekkür ederim bu arada yorumu için :)
Kızlar sizce mürdüm ve pudra uyumlu mu koltuklaesa yeni ev diziyorum yardım edin bana lütfen bir de bu renklere nasıl halı gider
Teşekkğr ederim canım sağolasın :)uyumlu tabi aynı tonların en açığı ve koyusu.
rica ederim iyi günlerde kullan:)Teşekkğr ederim canım sağolasın :)
Dekorasyon bölümünde resimler paylaşıyorlar, güzel fikirler veriliyor. Rica ederim. Allah aldıklarınızı doya doya kullanmayı nasip etsinGüzel ve anlayışlı yorumun için teşekkğr ederim insanlık ölmemiş demek ki yeni üye oldum bilmiyorum ne etiket yapacağım ıbirinde gördüm o yüzden bunu seçtimm
Dedim kesin olay büyük . Hangi renge bakınca içiniz ısınıyorsa halıyı o renk alınKızlar sizce mürdüm ve pudra uyumlu mu koltuklaesa yeni ev diziyorum yardım edin bana lütfen bir de bu renklere nasıl halı gider