• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr lütfen yardımcı olurmusunuz

Valla hemde çok zor ama napim umutlanmak istemiyorum cok üzülüyorum cevremdekiker bu akntı cekip hamile olduğunu öğrenince ben umutlbdm

Ya sen bugun niye gitmedin aglamak cozum mu Allah vermedikten sonra sen bi omur aglasan yok faydası canim uzme kendini bak bir bu doktora ya bekleme varsa çıkar yoksa bu çaresine bakar doktor aşılama yapmadin tup bebek yapmadin daha umutlar tukenmediki niye ağlayıp uzuyosun kendini

Yaa ne bilim hiç olmşycakmış gibi geliyor bana esimin sonucu iyi cıkıyor bnm kötü oluyor bnm iyi cıkıyor bu seferde onun kötü cıkıyor

Ya hiç bozma moralini böyle stresle olcagi varsada olmuyo git doktora canim daha çok yol var normal olmazsa bile ya

Ewet var ama doktorum şimdi bkle duo normal olsun dyooo

Canım anladıgım kadarıyla eşindede sorun var yada ben yanlış anladım. Benim eşimdede varikosel vardı dr ameliyat çocuk zor dedi . Başka yere tekrar gittik ameliyata hiç gerek yok bu şekildede çocuk olur dedi. Şimdi 2. Ye hamileyim. Allah isteyince her şekilde oluyo. Hiç sıkma canını. Hem bir sürü yöntem var onları denememişsin daha

Canım ewet esimde sorun var kist varmış onda varikosel de olabilir sperm degeri cok düşük

Canım bir çok yöntem var allah nasip ederinşallah bozma moralini

Canım yaaa adetimm azar azar gliyordu bide khverengii olarak bugün biraz yogun geldi simdi yine azar olduu bebek yoktur yaaa adettir heralde rahim filminden olmuştur dye düşünüyorum

Canım yaaa adetimm azar azar gliyordu bide khverengii olarak bugün biraz yogun geldi simdi yine azar olduu bebek yoktur yaaa adettir heralde rahim filminden olmuştur dye düşünüyorum
Himmm geliyosa bu problem yoktur herhalde canim hayırlısı insallah

Canım rahim filmi jinekolojik pozisyonu uzanıyon alttan muayenesi gb doktor vajinanın agznı etrafını temizleyip bi aleti yerleştiriyor snra bi sıvı vrryor rahmine tiplerden geciyor biraz adet agrısı gibi sızlıyor ilaç basınçlı verildiği için ama korkma kötü bişey degil cektr tavsiye ederim

Slm cnm hiç ovülasyon testi yptnm sen anlynmu o testten

Genelde 12. Gunden itibaren baslaman lazim teste bunu akintina gore devam ettirebilirsin. Ovulasyon testi hep bi cizgi silik cikar bu negatif oluyor. Iki cizgide ayni koyulukta veya test cizgisi cok daha koyuysa 12-48 saat icinde ovulasyon gerceklesir ona gore gunlerini degerlendirirsin. Kac gunde bir adet goruyorsun?
28 gunde 1se 12. Gun basla. Ayarla kendine gore. 27yse 11, 29sa 13...
Her gun ayni saatte yap.
Sivi alimini kisitlayip yap yazmislar bir forumda bende tam bilmiyorum

Cnm bnm adetlerim cok düzensiz oldugu icin bilmiyorum ki 40,50buldugu var yani bn adetin 10 günü bşldm soyle cıktı yorumlarmısn

Eklentiler

• IMG_20160124_150247.jpg
    IMG_20160124_150247.jpg
    14,3 KB · Görüntüleme: 60
Back