• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr lütfen yardımcı olurmusunuz

Kızlar cok üzgünüm yaaa bıktım artık her ay adet gecikmesinden

Hayatta en cok istediğimi seyy olmuyor napcm bii anne olmamam eksikti oda oldu cok merak ediyorum acaba kax sene daha bekliycem

Canım öyle düşünme. Nasibinde varsa olur stres yapma. Ve bence ovulasyon testini dene. Birde akıntın varsa onun içinde ftil iste. Oda engelliyo diyolar. Ben ilkini ftille hamile kaldım

Bnm akıntım yok eskisi gibi fitil kullndım ama olmuyor yapcak bişey yok bidahaki aya aşılama yptrtcam :KK42:

Sıkma canını canım. Çık biraz hava al . Arkadaşına git kafan dagılsın

Wala cnm kendime geldim bile sadece üzüldüm ama eskisi gibi değil Çünkü alıştım artık

Sende yasicaksin insallah hepimiz yasicaz canim vakti saati var mol gebelik sayfasında bu ablamiz var 30 li yaşlarda mol gebelik yaşamış şimdi 8 ay oldu yumurta rezervi azaldı diye tup bebekle olur dedi doktor gitti görüştü merkezle şubatta yapilcakti geçen günü geçti bu bakti hamile kendi bile inanamiyo kendiliğinden olmaz dediler diye şimdi duydu kalp atışlarını guzel gidiyo umudunu kaybetme stres yapma birkaç gün kafa dinle bu ufak kaçamak yapın bu yerlere gidin esinle strestende olmuyor olursa olur de yapmamaya calis

Bilmiyorum canım valla bnde sorun yok esimde biraz sorun varr ama olsa yine olurdu napalım kısmet değilmiş

Yazamadim canim islerim vardı hiç dert etme dua et bende etcem sana tez zamanda insallah

Sagol cnm bnde sana dua etcm yaaa bn adet oldum dedşmde kann yokk sadece kahverengi damla olmus okadar bn peçeteye sildim teaten snra camur gbydi bn dedim adet oldum orkid taktım hala bişi yok sadece bi damla kahverengi akntı olmuş nedr buu

Belki yarın tam gelir. Gelmezsede doktora görün canım

Sagol cnm bnde sana dua etcm yaaa bn adet oldum dedşmde kann yokk sadece kahverengi damla olmus okadar bn peçeteye sildim teaten snra camur gbydi bn dedim adet oldum orkid taktım hala bişi yok sadece bi damla kahverengi akntı olmuş nedr buu
Ya sen git yarın bence iki damla diyosun bi kan testi yaptir kac gun gecti ki gunun acaba gec dollenme falan mi oldun yerlesme kanamasi olmasin o

Walla cnm nerde bnde o şansssss esimin snclarıyla dogal yolla hamilelik zor

ALLAHTAN ümit kesilmez tamam değerleri düşüktür de o zaman niye kahverengi bu akıntı ya yarın git sen bi doktoruna bu bakssin bide kan tahlili yaptir bakalım nolcak

Yaaa kızlar omkahverenginin devamı gelmedi daha ilk defa basıma böyle bişi geliyor test ypcam dedim işim izn vermiyor yemin etrdi apmiycaksn diye cünküüü bn dün gece kendime hakim olamadım ağladım oda dedi umutlanma şimdi dedi umutlndgnda olmayınca üzülüyorsun dedi peki bu akıntı neee rahim filmi cek erken o ilaçtan mı acaba yada folic asit kulnıyorum ondan olabilir mi allahım inşallah hamileyim yaa hamile kalsam kurban kescem valla

Yaaa kızlar omkahverenginin devamı gelmedi daha ilk defa basıma böyle bişi geliyor test ypcam dedim işim izn vermiyor yemin etrdi apmiycaksn diye cünküüü bn dün gece kendime hakim olamadım ağladım oda dedi umutlanma şimdi dedi umutlndgnda olmayınca üzülüyorsun dedi peki bu akıntı neee rahim filmi cek erken o ilaçtan mı acaba yada folic asit kulnıyorum ondan olabilir mi allahım inşallah hamileyim yaa hamile kalsam kurban kescem valla
Canım doktora git muayene ol bi. Gercekten normal degil

Back