Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok sıradayım cnmYaptinmi canim test ?
Evet ilkti canim amin nasip degilmisÂmin cnm allah sana sabır versin inşallah ilk cocugun mu olak
canım bende rahim filmi çekildğim ay hamile kalmıştım. Bence hamile olabilirsin :)Yok sıradayım cnm
Kan tahlilimi vercenYok sıradayım cnm
Bende idrrar testi sandım :))Yok sıradayım cnm
Allah inşallah nasip eder vanım. Herşeyin başı duaymışUmut umut umut canim ben vajinismusluyken hamile kaldım nasıl kaldın deme Allah verdi oldu tabi 10 haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum doktor 1 buçuk ay ilişki yok dedi ben hayal kuruyorum bir buçuk ay geçsin ben hamile kalmak istiyorum diye bu sürede astım vajinismusu pat diye bi öğrendim mol gebelikmis 1 yil dedi bu sefer doktorum şimdi 5 ay kaldı gün sayıyorum Allahim onume ne çıkarır bilmiyorum sadece namazlarin arkasından Allahim bana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et diye dua ediyorum ins kabul eder Rabbim kimseye aratmasin
Aman o da geç çıkar şimdi heyecan yaptim bende sanki ben hamileyim yahu sabırsızlıkla bekliyoruz öyle değilse bile pes etmiyoruz duamizi eksik etmiyoruz Allah bigun nasip etcek yilmiyoruz tamammi her sonuca hazırla kendini canim olmasanda sakin üzülmeKan vercem cnm