• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr lütfen yardımcı olurmusunuz

Umut umut umut canim ben vajinismusluyken hamile kaldım nasıl kaldın deme Allah verdi oldu tabi 10 haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum doktor 1 buçuk ay ilişki yok dedi ben hayal kuruyorum bir buçuk ay geçsin ben hamile kalmak istiyorum diye bu sürede astım vajinismusu pat diye bi öğrendim mol gebelikmis 1 yil dedi bu sefer doktorum şimdi 5 ay kaldı gün sayıyorum Allahim onume ne çıkarır bilmiyorum sadece namazlarin arkasından Allahim bana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et diye dua ediyorum ins kabul eder Rabbim kimseye aratmasin

Âmin cnm allah sana sabır versin inşallah ilk cocugun mu olak

Umut umut umut canim ben vajinismusluyken hamile kaldım nasıl kaldın deme Allah verdi oldu tabi 10 haftalikken kalbi durdu kürtaj oldum doktor 1 buçuk ay ilişki yok dedi ben hayal kuruyorum bir buçuk ay geçsin ben hamile kalmak istiyorum diye bu sürede astım vajinismusu pat diye bi öğrendim mol gebelikmis 1 yil dedi bu sefer doktorum şimdi 5 ay kaldı gün sayıyorum Allahim onume ne çıkarır bilmiyorum sadece namazlarin arkasından Allahim bana sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et diye dua ediyorum ins kabul eder Rabbim kimseye aratmasin
Allah inşallah nasip eder vanım. Herşeyin başı duaymış

Aman o da geç çıkar şimdi heyecan yaptim bende sanki ben hamileyim:-) yahu sabırsızlıkla bekliyoruz öyle değilse bile pes etmiyoruz duamizi eksik etmiyoruz Allah bigun nasip etcek yilmiyoruz tamammi her sonuca hazırla kendini canim olmasanda sakin üzülme

Yaaa kızlar kan vermeye gttim doktor cıktı offf kldııı bnde iki tane gebelik testi aldım varsa zaten onda cıkar yoksada yapcak bişi yok bidaha ki sy aşılama ypcm

Streslimiydin canim test yapınca gevsedin geldi demek âdet olmak için sana test lazimmis

Sanki testi bekliyomuş :KK43: canım umutsuzluga kapılma öbür ay olur inşallah. Bide ovulasyon testini denedinmi hiç ?

Back