• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlarrr lütfen yardımcı olurmusunuz

Sendiiii

Çok şükür bin şükür
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2016
1.008
219
43
29
Slm bn gecen 6aralıkta adetim oldum 15te rahim filmimmm cekildi cokkk şükür acık cıktıııı şimdiki adetim gecikti neden olmuş olabilir lütfen mesajlarınızı esirgemeyin rahim filmi cekilip adeti gecikenler varmı ilaçtan mı oldu nedir

Bu arada konuyu nereye acacagımı bilemedim buraya actım ynlışsa ilgilenen arkadas konuyu ilgili bölüme tasır kbkmasın

Slm bn gecen 6aralıkta adetim oldum 15te rahim filmimmm cekildi cokkk şükür acık cıktıııı şimdiki adetim gecikti neden olmuş olabilir lütfen mesajlarınızı esirgemeyin rahim filmi cekilip adeti gecikenler varmı ilaçtan mı oldu nedir

Bu arada konuyu nereye acacagımı bilemedim buraya actım ynlışsa ilgilenen arkadas konuyu ilgili bölüme tasır kbkmasın
agustosta cekılmıstım bı gecıkme yasamadım :KK22: başka nedenlerden gecıkme olmustur.

Kaç gün gecikmeniz hamile olabilirsiniz test yaptinizmi genelde rahim filmi çekilip hamile kalan var bu test yapın çıkmazsa doktorla gorusun

Kaç gün gecikmeniz hamile olabilirsiniz test yaptinizmi genelde rahim filmi çekilip hamile kalan var bu test yapın çıkmazsa doktorla gorusun
Evt bunu bende okudum bir kaç yetde . Bi test yap canım. İnşallah hamilesindir :)

Evt bunu bende okudum bir kaç yetde . Bi test yap canım. İnşallah hamilesindir :)
İnşallah ihtimal vermiyorum ama hamileliğe içimde umut yok bat günümde adet olacakmış gibi karnım ağrıdı ama olmadım 3gün ara ara oldu bu halads bişş yok

Canım bi test yapsana. Ben şimdiye yaptıydım sabırsızlanıp :)) iyi sabrediyosun

Canım bi test yapsana. Ben şimdiye yaptıydım sabırsızlanıp :)) iyi sabrediyosun
Valla cnm eski ben olsam coktan yapmıştım ama okadar cok o tek cizgiyi gördüm o kadar çok üzüldüm kii cesaret edemiyorum nedense içimden yapmak gelmiyor

Ne zamandır istiyosun ? Bence test yap hiç ummadıgın bi anfa olur belki allah büyüktür. Eger yoksada bi sorun vardır belki geç olmadan doktora gidersin. 7 gün baya uzun çünki

Senin cocugun varmı

Canım ben de çok duydum rahim filminden sonra çabuk gebe kalanları...
Tüm kanalları açtığı için sonuçta ilaç temizliyor da...
Daha kolay oluyormuş..
Belki gebesindir..
Bunu da bir test yap öğren kafandaki sorular gitsin..
Gönlüne göre olsun..

Ne zamandır istiyosun ? Bence test yap hiç ummadıgın bi anfa olur belki allah büyüktür. Eger yoksada bi sorun vardır belki geç olmadan doktora gidersin. 7 gün baya uzun çünki
2,5 yıllık evliyim ilk günden beri istiyorum
Olmadı hiç

Canım inşallah hamilesindir. Konuyu takibe aldım çıkarsa bişeyler yaz hemen :)

Bir oglum var canım 2 yaşında. Şimdi ikinciye hamileyim. İlk hamileliğim 8 ay sonra oldu. Seni çok iyi anlıyorum o yüzden. Ama şüpheylrde duramazsın bi test yap bence

Bir oglum var canım 2 yaşında. Şimdi ikinciye hamileyim. İlk hamileliğim 8 ay sonra oldu. Seni çok iyi anlıyorum o yüzden. Ama şüpheylrde duramazsın bi test yap bence
Allah bağışlasın evlatları nı allah bunuda kucagına almayı nasip etsin inşallah bana da dua et gebelern duası kabul olurmuş

Allah önce sana sonra tüm isteyenlere evlat nasip etsin canım. Test yapınca yaz :)

Stresin yok bu ay umidin de olmadığından belki kalmissindir yoksade doktora gidersin sen test yap Allah en ummadigin anda verir insallah hamilesindir negatifi gorsende umidini kaybetme

Kızlarrr hepinize tesekkur ederim cikarsa ilk size haber veririm inş hamile cıkarım allahım cokkk istiyorum yaaa

Back