Canım 11 haftalığa kadar cinsiyet kız ve erkek için ayırt edilemez diye biliyorum yine 12 haftalık tahminlere olabilir diyorum ama 10 haftalık tahminin tutma olasılığı % 50 ki bu zaten ultrasonla bakmadan da tutturma olasılığıyla aynıdır :)
10+5 haftalık hamileyim dün doktora gittim hersey yolunda dedi tabi ki eşim merakla cinsiyetini sordu doktor da baktıı kıza benziyor ama kesin değil dedi boyu biraz uzun olduğu için erkekte olabilir bu bir tahmin şuan dedi. size doktorunuz kemik gelişimi iri olan erkek oluyor demişmiydi hiç... benim için sağlıklık olması ama erkekler tabi oğlum olsun istiyor.
bana doktorum 12. haftada kemik gelişimine göre%90 erkek demişti 16.haftada kesin erkek dedi oğlum olacak pipisi ni bile gördük hayırlısı olsun senin içinde
bana da kemik gelişimi erkek gibi ama kıza benziyor dedi kesin birşey söylemem erken dedi. nub teorisine göre baktığımda da kız görünüyor Allahım herkesin gönlüne göre verir inş. birde bize tahminde bulunduğu hafta da 10+5 haftalıktı
çok çok erken yanılma çok fazla 12. haftada tahminler gebellikle tutuyo ilk zamanlar 10 ve 11 de genital bölge hem kızda hem erkek te aynıymış 12 den sonra farklılaşıyo sen 12. haftayı bekle erkekse zaten hemen belli olur
Benim için hiç farketmiyor o an gördüm ya çok değişik oldum cinsiyeti falan unuttum ama eşimin babası yok ve hep oğlu olsun istiyor adını koymak için bende onun istediği olsun istiyorum.
hayırlısı olsun cnm eli ayağı sağlam olsun da hiç önemli değil bende hep kız istedim erkek deyince ağladım kaç kere ama çok pişman oldum o benim herşeyim ekranda yaptığı hareketleri görünce o kadar mutlu oluyo ki insan inşallah gönlünüze göre hayırlı sağlıklı bi evladınız olur
tabi ki en önemlisi sağlıklı olmaları buna kafayı taktığım için ikili testimin sonucun da bende guatr çikmişonun için gideceğim bir de
bende çok ağladım sızlandım benimde 3 lü testim riskli çıktı 20 şubatta ayrıntılı usg var bugün dayanamayıp gittim doktora herşeyi çok iyi gayet sağlıklı dedi bakalım ayrıntılı da inşallah temiz çıkar
inş. temiz çıkar canım ilk bebeğin mi senin de insan işte boşlukta oluyor eşim ben kadar sorun etmiyor ama içinden ediyodur diye üzülüyorum.
benim de ilk bebeğim eşim de çok sever inş. ama dedem ve kayınvalidem oğlumuz diye seviyolar
herkes bişeler söyler cnm benim kayınvalidem de hep kız olsun istedi sanki siparişle oluyo ya erkek olduğunu öğrenince çok üzüldü hala değişir diye bekliyo sen bakma onlara her kafadan bi ses çıkar sen hep hayırlısı ve sağlıklı olsun gerisi hi önemli değil de onlara karşı çünkü insanın canını da sıkıyolar böyle davranarak
Kemik gelisimine gore erkek olayi dogru sanirsam kizlar cunku kizimin 14 haftalik ultrasonuyla bu bebisimin 14 haftalik ultrasonuna bakiyorum suanki bebegim daha iri duruyor ve dr yuzde yuz erkek diyebilirim dedi
His olayindada benim hep tersi oluyor canim kizimi hep erkek hissettim ruyalarimda erkek gordum kizim oldu bundada tam tersi kiz hissediyodum ruyalarimda hep kiz goruyorum oglum olacak :) allah hayirlisini ve gonlunuzde olani nasip etsin insbizim kafamızı karıştırdı doktor kıza benziyor dedi ama kesin değil dedi masadan kalkarkende gelişimi erkek gibi ama dedi. bende hissedemiyorum ki bişey birgün ruyamda kız bir gün erkek görüyorum
His olayindada benim hep tersi oluyor canim kizimi hep erkek hissettim ruyalarimda erkek gordum kizim oldu bundada tam tersi kiz hissediyodum ruyalarimda hep kiz goruyorum oglum olacak :) allah hayirlisini ve gonlunuzde olani nasip etsin ins