Doğuma Hazırlık kızlarrr lütfen bakın...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
11. haftaya kadar cinsiyet organı tam oluşmamış oluyor.cinsiyeti bilmesi mümkün değil.12. haftadan sonra oluşmaya başlıyor o zaman net olmasa da tahmin edilebilir.sen büyük ihtimalle özel hastaneye gidiyorsundur.özeldeki doktorlar erken tahminde bulunuyorlar.sağlıklı bir şekilde kucağına al önemli olan o..kız erkek hiç önemli değil.

His olayindada benim hep tersi oluyor canim kizimi hep erkek hissettim ruyalarimda erkek gordum kizim oldu bundada tam tersi kiz hissediyodum ruyalarimda hep kiz goruyorum oglum olacak :) allah hayirlisini ve gonlunuzde olani nasip etsin ins :KK66:
genelde babanın hissettiği çıkar derler bizde.istediği değil ama hissettiği rüyasında gördüğü.ona bakarsanız baba adayları hep erkek ister:)

Evet esim hep benim hissettigimin tersini soyledi tutturduda :) aynen oyle esim kizimizi cok seviyo benden bile kiskaniyo ama bi yandanda her erkek oglu olsun ister diyo :) rabbim bize iki meyvedende tatmayi nasip etti cok sukur :KK39::nazar:

benim de doktor kız gibi dedi diyorum kayınvalideme daha erkek olarak seviyo eşim anne kız erkek diye sevip durma diyo olsun diyo psikolojim bozulacak ya erkek olsun diye dua eder mii insan ediyorum ya

eder bende kız olsun diye çok dua ettim herşey kısmet ikincisi erkek olur niye psikolojini bozuyosun başkaları için emin ol kız bambaşka

genelde babanın hissettiği çıkar derler bizde.istediği değil ama hissettiği rüyasında gördüğü.ona bakarsanız baba adayları hep erkek ister:)

ben ve eşim çook istedik bi kızımız olmasını ama cinsiyeti öğreneceğimiz zaman bana kız olmasını çok istiyorum ama erkek olacak hissediyorum dedi bende kız istememe rağmen erkek olacağını biliyodum ama bunu söylemeye çekiniyodum

Evet esim hep benim hissettigimin tersini soyledi tutturduda :) aynen oyle esim kizimizi cok seviyo benden bile kiskaniyo ama bi yandanda her erkek oglu olsun ister diyo :) rabbim bize iki meyvedende tatmayi nasip etti cok sukur :KK39::nazar:

bize de nasip eder inş. istediğimizi ilk bebeğim önce sağlıklı olmasını sonra erkek olmasını istiyorum aslında kızı da cok severim ama eşim istiyor diye

banada 10+4 günlükken erkekeğe benziyor hatta pipi gibi çıkıntısı da var demişti doktor.12 haftalıkken o çıkıntı gitmiş kıza benziyor dedi.ve kızım olacak kısmetse.

banada 10+4 günlükken erkekeğe benziyor hatta pipi gibi çıkıntısı da var demişti doktor.12 haftalıkken o çıkıntı gitmiş kıza benziyor dedi.ve kızım olacak kısmetse.

Sağlıkla kucağına alırsın inş. 11. hafta da kesin belli olmuyor tam oluşmuyor diye okumuştum

X