- 15 Ağustos 2024
- 1.172
- 397
-
- Konu Sahibi umutsuzkedii
Pik duruyor ama sen yine yarın tam uyarak testi tekrarlaBirgebeningünlüğü'nden aldım bu lh testini sıvı alımı ve zamana dikkat etmem lazımmış en geç akşam 10 da ve 2 saat önceden sıvı alımını kesmem lazımmış ama ben vaktim ve musait olmadığım için şimdi yaptım 1 1 buçuk saat oldu sıvı alımını keselide sizce doğru sonuçmu vermiş oldu yanlış mı ? Pik mi şuan
Tmm teşekkür ederimPik duruyor ama sen yine yarın tam uyarak testi tekrarla
pike çok yakın ama tam pik değil, belki sıvı alımından dolayıdır..Birgebeningünlüğü'nden aldım bu lh testini sıvı alımı ve zamana dikkat etmem lazımmış en geç akşam 10 da ve 2 saat önceden sıvı alımını kesmem lazımmış ama ben vaktim ve musait olmadığım için şimdi yaptım 1 1 buçuk saat oldu sıvı alımını keselide sizce doğru sonuçmu vermiş oldu yanlış mı ? Pik mi şuan
Evet o yüzden normalde sıvı alınca daha açık çıkması lazım ama çok pik olunca meraklandım o yüzden sorayım dedim teşekkür ederimT çizgisi C çizgisinden epey koyu, pik şuanda :) çok da yanlış yapmamışsınız testi 1 1 buçuk saat önce kesmenize rağmen baya pik çıkmış mutlaka değerlendirin, test yapmaya devam edip çatlamayı da takip edebilirsiniz.
Pil olmuş canım test çizgisinden de daha koyu olmuş hatta maşallah:) değerlendirBirgebeningünlüğü'nden aldım bu lh testini sıvı alımı ve zamana dikkat etmem lazımmış en geç akşam 10 da ve 2 saat önceden sıvı alımını kesmem lazımmış ama ben vaktim ve musait olmadığım için şimdi yaptım 1 1 buçuk saat oldu sıvı alımını keselide sizce doğru sonuçmu vermiş oldu yanlış mı ? Pik mi şuan
Ay utandımmmPil olmuş canım test çizgisinden de daha koyu olmuş hatta maşallah:) değerlendir
Ay utandımmmdeğerlendik bakalım kosmet
Aminnn aminnnutanma canım. Nasip etsin rabbim bekletmeden
Artık 1 yıl 2 yıl hatta 3 yıl olmaması normal kuzum . Hormonlarımız bozuk artık. Geç oluyor. Strese girme. Olcak emin olAminnn aminnn1 yılı geçti 1 yıldan beri hiç vazgeçmedik
İnşallah bu ay umutlandım açıkcası şu maydanoz süt buharını yapmıştım uzun yıllardır görmediğim yumurtlama akıntısını gördüm hiç akıntım olmuyodu kupkuruydum hep ilk kez akıntım oluyo çok şaşkınım ara ara kramp oluyo kasıklarımdaArtık 1 yıl 2 yıl hatta 3 yıl olmaması normal kuzum . Hormonlarımız bozuk artık. Geç oluyor. Strese girme. Olcak emin ol
İnşallah kuzumİnşallah bu ay umutlandım açıkcası şu maydanoz süt buharını yapmıştım uzun yıllardır görmediğim yumurtlama akıntısını gördüm hiç akıntım olmuyodu kupkuruydum hep ilk kez akıntım oluyo çok şaşkınım ara ara kramp oluyo kasıklarımda
Regliniz ne zaman bittiBirgebeningünlüğü'nden aldım bu lh testini sıvı alımı ve zamana dikkat etmem lazımmış en geç akşam 10 da ve 2 saat önceden sıvı alımını kesmem lazımmış ama ben vaktim ve musait olmadığım için şimdi yaptım 1 1 buçuk saat oldu sıvı alımını keselide sizce doğru sonuçmu vermiş oldu yanlış mı ? Pik mi şuan
Allahım razı olsunİnşallah kuzumdualarımdasın .hadi bakalım.