kızlarrr karnım buyumuyo yaaaa!!!

E

EU3

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU3
klava:kızlar 21.haftamdayım sınır oluyorum artık dısardan gelen tepkılere yok bebegı nerde saklıyosun bebek nerende aaa hamılemısın hıc bellı degıl gıbı salak salak seyler soyleyen bı cevreye sahıbım gıcık oluyorum karnım buyumuyo varmı aranızda benı gıbı olan kacıncı aydan sonra bellı oldu sızın ay sınır oluyorum yaa

• Konu Sahibi EU3
benim de öyle canım 19. haftadayım bende sadece 1 kilo aldım üstelik yapımda müsait kimse hamile olduğuma inanmıyor bende büyüsün istiyorum çünkü otobüste yer veren bile olmuyor benim fazlaca bulantılarım oldu 3 haftadır iyiyim hep çıkarıyordum ondanmış seni de öyleolabilir belki

• Konu Sahibi EU3
kızlar bende 31 haftalık ikizlere hamileyim.ama ikiz olduğunu duyan herkes şaşırıyor.ee karnım hiç şişmemiş diyolar.vallahi ben kafama hiiç takmıyorum.sizde takmayın.şişkin bir göbekle hareket etmenin ve uyumanın birçok zorluğu var.size doktorunuzun ne diyorsa onu dikkate alın.bebişleriniz sağlıklı bir şekilde gelişimlerine devam ediyorsa bence hiçbir problem yok.herkesin vücut yapısıda bir değil ki zaten.bence karnımızın fazla belirginleşmemesi,bizler için iyi bir avantaj.

• Konu Sahibi EU3
bende de tam tersi.5 ay oldum ama göbeğimin maşallahı var.şimdiden hareketlerim kısıtlandı.karnımın şişmesi hoşuma gidiyo ama böyle giderse 9.ayda nasıl olurum düşünemiyorum.çok da üzülme şişmedi karnım diye nasılsa şişecek sen istesen de istemesen de :)))))

• Konu Sahibi EU3
hamilelerin göbeklerine yorum yapanlara sinir oluyorum
kilo almazsın bebek nerde yok zayıf doğacak nasıl saklıyorsun derler
şişersin aaaa ne kadar kilo almıssın derler
sizene kardesin
kimisi alır kimisi almaz
bünyeye göre değişir
benim 3 aylıkken göbeğim vardı
cıktı napabilirim
5. ayımda bana patates cuvalına dönmüşsün demişlerdi
aylarca ağladım
hamilelerin psikolojisini bozanlara sinir oluyorum :mymeka:

sizde kimsenin dediğini takmayın lütfen
insanlarımız cok meraklı laf etmeye ne yazıkki
benim bildiğim hamileye hayırlı olsun denir kilosununa boyuna posuna bakılmaz

• Konu Sahibi EU3
Ben 7. ay içindeyim, en çok bu ay büyüdü sanki karnım. 5-6-7. aylarda belirgin hale geliyor. Bana doktor son gittiğim muayenede yani 28. haftamda karnın dafazla büyük değil dedi. :))) Ben de bunu iyiye mi yorsam kötüye mi bilemedim. :) Bebeğimin gelişimi iyi olduğu için hiç yormadım artık. Sanki şu 2 haftadır da daha bir büyüdü karnım. Şu an 31. haftadayım.

• Konu Sahibi EU3
ben daha size göreküçüğüm 3,5 aylık hamileyim bana bile diyorlar drum süperkilon dedi 2 kilo aldım zaten..kimseyi takmıyorum iç karnın mı geniş daha hiç belli değil diyolar dr a sordum yok öyle iç karın da gizlemek filan boşver sağlıklı bebişin sen de iyisin takma dedi..

• Konu Sahibi EU3
27 haftamın ıcındeyım buyuk bı karnım yok. o kadar kı gectıgımız haftalarda bı kısı ben gobegın war sanmıstım hamıleymıssın meger cok sasırdım bıle demıstı bana...
sınır oluyorum boyle yorumlara sanane kardesım. benım bebegımın gelısımı gayet ıyı onemlı olan o. varsın buyumesın karnım napıyım... dogumdan sonra ısım daha kolay olucak onu dusunuyorum.
belkı buyur 7 aydan sonra kaydirigubbakcemile3

• Konu Sahibi EU3
Benimki de 4 haftadır filan dışarıdan belli olmaya başladı, ondan önce bana da sürekli "Hiç belli değil, üç aylık gibi" diyorlardı. Milletin dediğini sorun etmeyin kızlar, 6. aydan sonra dışarıdan belli olmaya başlıyor. Bazılarının karnı daha geç çıkıyor. Benden 5-6 hafta küçük bebeği olan arkadaşım var, karnını görseniz yarın doğuma gidecek gibi. Yani herkesin vücut yapısı farklı, hamileliği de farklı olacaktır.

benimde göbüşüm bu ay fazla büyüdü 27.haftama giricem.Bence normal yani.birde ağzı olan konuşuyor çok da takmamak lazım.Bebişlerimiz iyi olsun da.gerisi boş.
yerimseniben

bebeişelrimiz sağlıklı olsunda varsın karnımız fazla büyük olmayı versin nolcak sanki sanırım 7 aydan sonra hızla büyüyormuş karnımız hatta ayaklarımızı bile göremicek yatakta eşlerimizi yardımı olmadan sağa sola dönemicek duruma gelcekmişiz

Büyümüyor diye hiç meraklanmayın arkadaşlar benim de çoğu insan hamile olduğumu anca 24. haftamda anlamaya başladı...
Şimdi 27. haftamdayım, ve son 3 haftadır hamileliğim ortaya çıktı.
Hem büyümesin daha iyi, demekki iç karnımız geniş, doğum sonrası da daha kolay olur, hamilelikte daha rahat geçer bence.
Hem bu bebişi de etkileyen bişi değil ki, allah şükür onlar gelişmeye devam ediyorlar içeride:)

Son düzenleme:
ıste bıde su mılletı sustursakkk bıde bana dıolarkı bebgı saklıomusun hee saklıorumdedım bendeee

bende 35.haftamdayım karnım 6 aylık gibi kimse 8.5 aylık olduğuma inanmıyo ama bence böylesi daha bebeğim gayet ii miş hem çatlağım olmadı hemde hareketlerim kısıtlanmadı napcaz kocaman göbeği boşverin kızlarr:CüvCüv:

aman boşverin ya millet konuşmaya yer arıyor. Karnın çıkmasa neden çıkmadı derler, çıksa çok kilo almışsın 9 aya kadar ne olursun derler bir sürü şey.. Ben hamile değilim ama haftasonu jinekelog doktoruma gitmiştim polikliniğe orda bir kadın vardı gün sayıyoruz dedi ama karnı hiçte 9 aylık gibi değildi yanii kimsede yadırgamadı. Yapıya göre değişir. iç karnı geniş olanların fazla belli olmazmış öyle derler. Hem bebekleriniz sağlıklıysa daha ne çıksa ne olur çıkmasa ne olur.

cnm bencede takma hiç bende 27.haftadayım çok küçük bi göbeğim var arkadaşların da dediği gibi bebişler sağlıklı olsunda göbişler önemli diil :))

cnm bencede takma hiç bende 27.haftadayım çok küçük bi göbeğim var arkadaşların da dediği gibi bebişler sağlıklı olsunda göbişler önemli diil :))

al benden de o kadar 27 haftanın ıcındeyım gobegım war ama oyle sırıtmıyo kucuk denebılır. yeterlı saglıklı olsun varsın gobüş olmasın dımı ama :lepi:

Ben de 21. haftamdayım... Bu ikinci hamileliğim... Bilmeyen hiç kimse hamile olduğuma bile inanmaz heralde.. Üstelik sabahları hiç yok nerdeyse... Sırtüstü yattığımda neredeyse içine çökecek karnım o derece :)) Ama bebeğimin gelişimi gayet iyi.. Üstelik 4 gün önde gidiyor... Daha 2 gün önce kontrolüm vardı...

Kızım var 3 yaşında... Ondaki hamileliğimde de sadece son ayda biraz belli oldu... Daha hamileliğimin keyfini çıkaramadan doğurdum kaydirigubbakcemile3

Kimseyi takmayalım arkadaşlar... Boşverin elalem ne derse desin... Biz bebeklerimizin keyfini çıkaralım göbüşlerimiz fazla olmasa bile :))

Herkese güzel hamilelikler, kolay doğumlar ve sağlıklı bebeler diliyorum...

Ben 16 kilo aldım 26 haftakikim karnım çok büyük kalçam ağrıyor uykurken dönerken zorlanıyorum inanın bizde size özeniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…