kızlarrr karnım buyumuyo yaaaa!!!

ya bende 11 kılo aldım ama tık yok kaydirigubbakcemile3 nereme kaldırdım onca kıloyu bılemıyorumvalla

canım benim benim allahın iznıyle son 4 gunum var gununde olursa kızım 29 da burda beni görenler kaç aylık diyo daha dun marketteki teyze sordu son beş gun dedim inanmadı kız karnımı görecen 6 buçuk yedi aylık gibi hergören sorar beni boş ver onları bebeğin sağlığı iyise sorun yoksa gerisi boş hayırlısıyla inşallah kucaklarımıza alırızopuyorumnanaktan

ınsallah canım senın bıtmıs hayırlısyla allah bı avazda kurtarsın ınsallah tum hamılelrı canımm bende resım koyabılsem koyucam ama nasıl konuokııı

ben 35.haftadayım sadece 8 kg aldım.karnım hala çok belli değil.o kadar çok gerekli gereksiz konuşan var ki..ay bebeğin sağlıksız olacak, küçük olacak ,senin bu halin hiç iyi değil..son olarak kayınvalidem bari 3 kg doğsa demişti bende takıntı haline geldi çocuğun kilosu..ne yazık ki bazı insanlar gerçekten çok cahil.şimdi hiç ama hiç kafaya takmıyorum.

aman kızlar takmayın ya millet her durumda laf söyleyecek birşey buluyor.maşallah milletçe olumsuz eleştiriler yapmaya moral bozmaya çok meraklıyız.bana da birçok kişi alaylı alaylı aaaa sen hala doğuramadınmı,üçüzmüdür nedir,ne kadar şişmişsin patlayacaksın,e şimdi senin heryerin çatlak dolar bilmem ne diyorlar.oysa daha benim doğumuma iki ay var.yani karnın çıksa bi dert çıkmasa bi dert.insanlara yaranmak mümkün değil her durumda eleştiriyorlar müdahale ediyorlar.bekarken ee kimse yokmu,nişanlanırsın hani düğün,evlenirsin hani çocuk,doğurursun kardeşsiz olurmu hiç.çok pis bozacaksın birkaç tanesini,bak bidaha kendilerini star yarışmalarında jüri,senide yarışmacı sanıyorlarmı.

ben 16.haftadayım ve ters gelişim gösteriyorum,12 kilo verdim,kayınvalidem beni görmemişdi 3 aydır,mutfakda ablasına,neresi zayıflamış bunun,aynı hamam aynı tas dedi ve ben duydum,çok moralim bozuldu,2.5aydır anamdan emdiğim süt burnumdan geldi,onun umrunda değil tabi.
birde aynı gün içinde yaşanan iki kolay,eşimin büyük teyzesi doguma ne kadar var dedi,5ay dedim,ikizmi dedi,hayır dedim.çok büyümüş karnın dedi,elbisemi düzelttim ve karnımı gösterdim,hayır daha çıkmadı bile,bırakın büyümeyi dedim,acayip bozuldu.aynı gün,aynı kıyafetle beni gören kuzenim de,ne zaman çıkacak göbeğin,artık belli olsun hamilelğin dedi
yani ne desek boş,herkes ne görmek istiyorsa onu görmeye devam edecek

X