- 2 Aralık 2024
- 1.121
- 454
- 38
- Konu Sahibi nisanurs98
-
5 Aralık gecesi çatladı hissettim rahim içi agrım batmalarm ve saydam ak geldi çok. 3u de gelmstı ama 5ini baz aldım. Şuan tam 4 gün var yarın 3.5 güm kalcak. Buaksam yemeğe çıktık şuanda midem yne bulanıyor yediklerm geliyor testi salı sabahı ya da çarşamba' yapablrm Cook uykumvar hep uyumak istiyorum kızımdakı gbiRegliyi kaç gun var
Bu testi ne zaman yapmistin 2.3 gun gecti ise gölge cizgi daha belirgin cikar diye düşünüyorum5 Aralık gecesi çatladı hissettim rahim içi agrım batmalarm ve saydam ak geldi çok. 3u de gelmstı ama 5ini baz aldım. Şuan tam 4 gün var yarın 3.5 güm kalcak. Buaksam yemeğe çıktık şuanda midem yne bulanıyor yediklerm geliyor testi salı sabahı ya da çarşamba' yapablrm Cook uykumvar hep uyumak istiyorum kızımdakı gbi
Acilde ilaç verecekleri için beta bakıldı 0.100 ama adet olmadım daha bu hafta olmazsam haftaya yine kan veririm artıkHiç test yaptınız mı bayadir olmadiniz siz vardır inşallah
Yes 2 gun oldu canımBu testi ne zaman yapmistin 2.3 gun gecti ise gölge cizgi daha belirgin cikar diye düşünüyorum
O zaman elinde test var ise sabah yap banada haber etYes 2 gun oldu canım
4 awox var ama yapmıcam yaaa varsa net görmek ıcın 1 yada 2 kala yapacamO zaman elinde test var ise sabah yap banada haber et
Hayırlısı şimdi değilmiş demekki canım Allah'ım en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşAllahMalesef oldum
Hayırlısı olsun canim bende merak ettim varsa çıkıyor ben regliye 6 gun Kala öğrendim yumurta çatlatma gününu biliyorsan üzerinden 7.8 gun geçtikten sonra varsa çıkıyor testinde bu şekilde idi4 awox var ama yapmıcam yaaa varsa net görmek ıcın 1 yada 2 kala yapacam
Ah canım bilmez miyim Master yaptım kızımdan önce bu konularda ben çatladığı dakikaya kadar anlıyorumHayırlısı olsun canim bende merak ettim varsa çıkıyor ben regliye 6 gun Kala öğrendim yumurta çatlatma gününu biliyorsan üzerinden 7.8 gun geçtikten sonra varsa çıkıyor testinde bu şekilde idi
Amin canım sağol haber et cok merak ettim beraber sevinelim Allah bağışlasın benimde ikinci kizim var 2 yaşındaAh canım bilmez miyim Master yaptım kızımdan önce bu konularda ben çatladığı dakikaya kadar anlıyorumama herkeste durum farklı oluyor yerleşme süresi Ben kızımı 9 gün kala öğrendim predictor dee. Şimdi de işte bir iki günc0k daha sabretmem lazım tekrar hayırlı olsun sana da
Şaka gibi niye olmuyor peki halaAcilde ilaç verecekleri için beta bakıldı 0.100 ama adet olmadım daha bu hafta olmazsam haftaya yine kan veririm artık
Amin Rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlısı şimdi değilmiş demekki canım Allah'ım en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşAllah
Bilmiyorum ki belki geç döllenme oldu yada bebek yok bilmiyorumŞaka gibi niye olmuyor peki hala
Olabilir canım hayırlı olsunBilmiyorum ki belki geç döllenme oldu yada bebek yok bilmiyorum
Haber et bizede
HamileyiimmmHaber et bizede
Amin bakalım neler olacakOlabilir canım hayırlı olsun
Hayırlı olsun canim nasil öğrendinHamileyiimmmDaha çok yeni olduğu için kesesi belli değil dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?