Adetimi bekleyim diyorum ya da ne bileyim korkuyorum eşimde artık bende heves bırakmadın diyorİkinci çizgi var bence hayırlı olsunKan vererek netleştirin
Bekleyebiliyorsanıx bekleyin tabiiAdetimi bekleyim diyorum ya da ne bileyim korkuyorum eşimde artık bende heves bırakmadın diyor
İkinci çizgi gördüğünüz an eşinize dahi söylemeyin. Kimseye söylemeyin yoksa böyle sonuçlar olabiliyor. Brnfe pcos hastasıyım bir kızım var 2. Ye gebeyimAdetimi bekleyim diyorum ya da ne bileyim korkuyorum eşimde artık bende heves bırakmadın diyor
Kaldığım bölgede peridoktor yok trendyoldan sipariş ettim şimdiSizi üzmek istemem ama kimse de yazmamış. Days doctor markası hatalı pozitif çıkarıyor keza artimed de öyle. Tabi hamile de olabilirsiniz ama fazla ümitlenmeden predictor veya kan testiyle sağlama alın diye söylüyorum. İnşallah vardır
Rabbim sağ salimİkinci çizgi gördüğünüz an eşinize dahi söylemeyin. Kimseye söylemeyin yoksa böyle sonuçlar olabiliyor. Brnfe pcos hastasıyım bir kızım var 2. Ye gebeyim
Aynı senin gibiym ilk grbeliğimfe çok kilom yoktu o yüzden pcos felan dememişlerdi doğumdan donra pcos var dediler kilo alınca
Doktorlar zor pcos ile gebe kalmak felan diyorlardı ama çok şükür gebeyim
Pcos hastalarında geneldr beta hcg belli dönemler yükseliyor yani 3.4 gibi oluyo
Ondan dolayı silik çizgiler çıkıyor hep ben onlarca kez yanıldım bu şekilde
Ama inşallah gebesinizdir
Çizginiz çok silik değil bir tık net
Saldığınız vakit gebe kalıyorsunuz aslında. Benim adetlerim düzensiz gecikince test yapmıştım negatifti sonra aman dedim zaten hep gecikiyor saldım ondan sonra
20 gün sonra göğüslerim inanılmaz ağrıyordu uçları normalde asla regl öncesi ve sonrası ağrı olmaz betam 10.300 çıktı
Darısı size inşallah
Var gibi gidip kan verin en iyi çözümKızlar şimdi days doktor test aldım aşırı şekilde silik çizgi çıktı ama burdan baktım kimse gücenmeyin yazmış dün freely aldım herhangi çizgi çıkmadı kurıma çizgisi bile yoktu ondan önce Vula life aldım onda da yine silik çıktı pcos hastasıyım ama adetim düzenli doktor bana çok dirençli bir pcoslu değilsin sadece kilo aldığın için var dedi her ay hüsran oluyor sizce days doktora güvenmeli miyim ? Adetime 6 gün var belirt sadece sol kasıgımda ağrı değilde batma karışık ağrı var göğüslerim üzerine bile yatamıyorum bide doymuyorumtesti bırakacağım bi yorum yapsanız içinm rahatlar seviyorum sizi yorumlarınız için şimdiden çok çok teşekkür ederim
Bende öyleyim adet düzensizliğim var benim doktorlar pcos demiyor ama düzensiz regl oluyorum tabi ki doktor daha iyi bilir ama ne zaman yumurtladım ne zaman hasta olucam hiç bilmiyorum bekliyorum bendeİkinci çizgi gördüğünüz an eşinize dahi söylemeyin. Kimseye söylemeyin yoksa böyle sonuçlar olabiliyor. Brnfe pcos hastasıyım bir kızım var 2. Ye gebeyim
Aynı senin gibiym ilk grbeliğimfe çok kilom yoktu o yüzden pcos felan dememişlerdi doğumdan donra pcos var dediler kilo alınca
Doktorlar zor pcos ile gebe kalmak felan diyorlardı ama çok şükür gebeyim
Pcos hastalarında geneldr beta hcg belli dönemler yükseliyor yani 3.4 gibi oluyo
Ondan dolayı silik çizgiler çıkıyor hep ben onlarca kez yanıldım bu şekilde
Ama inşallah gebesinizdir
Çizginiz çok silik değil bir tık net
Saldığınız vakit gebe kalıyorsunuz aslında. Benim adetlerim düzensiz gecikince test yapmıştım negatifti sonra aman dedim zaten hep gecikiyor saldım ondan sonra
20 gün sonra göğüslerim inanılmaz ağrıyordu uçları normalde asla regl öncesi ve sonrası ağrı olmaz betam 10.300 çıktı
Darısı size inşallah
Kasık ağrılarım çoktu ani kalkışlarımda öksürmelerimdeRabbim sağ salim
Kucağınıza almayı nasip etsinbekleyelim bakalım sizin başka ne gibi belirtsiniz oldu
Aynı işte bende de öyleKasık ağrılarım çoktu ani kalkışlarımda öksürmelerimde
Merhaba testin markası nedir bat a kaç gün var bidekızlar benimki de böyle bir gün arayla yaptım adetimde 1 gün oldu gecikeli
Freely markası 19 ocakta adet olmam gerekiyor du olmadım halaMerhaba testin markası nedir bat a kaç gün var bide
Sizin durum.ne olduMerhaba testin markası nedir bat a kaç gün var bide
Ya benim saçma şekilde adetim gecikti 2 gün ve 2 gündür ağrım vardı bugün leke geldi tamam dedim adet olacağım ped taktım normalde böyle leke gelince 1 saat sonra adet olurum ama 7-8 saat oldu hiçbir şey yok hala siliyorum peçeteye sadece leke ve sarı akıntı geliyorSizin durum.ne oldu
Freely yanlış pozitif verme ihtimali yüksek ama bu kadar koyu olması düşündürücü 19 Şubat mı Ocak mıFreely markası 19 ocakta adet olmam gerekiyor du olmadım hala
Pardon şubat canımFreely yanlış pozitif verme ihtimali yüksek ama bu kadar koyu olması düşündürücü 19 Şubat mı Ocak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?