- 4 Kasım 2014
- 788
- 460
- 108
- 33
- Konu Sahibi Love of Coffee
Ben de hiç yaptırmadim o yüzden çıt çıt daha iyi sanırım risksizben hiç yaptırmadım ama profesyonel birine yaptır derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de hiç yaptırmadim o yüzden çıt çıt daha iyi sanırım risksizben hiç yaptırmadım ama profesyonel birine yaptır derim
Teşekkür ederim ☺ açık birakmaya karar verdikEnseden bir topuz hoş olurdu bence.
olabilirBen de hiç yaptırmadim o yüzden çıt çıt daha iyi sanırım risksiz
Aynen tesekkurlerolabilir
düğün gününden önce prova yaptırırsın zaten
rica ederim :)Aynen tesekkurler
Ama boynun kapali toplasan iyi gelinliyin yakasi ortaya cikar.Selam kizlar , duvagi fotografta tuttugum gibi rahibe duvak seklinde kullanacagim , saclarimi da acik birakmak istiyorum sizce nasil olur , kirici olmadan yorumlamanizi rica ediyorum Eki Görüntüle 1805024
Belki dış cekimde falan toplu olur düğünde açık olur ya da tam tersi olabilirAma boynun kapali toplasan iyi gelinliyin yakasi ortaya cikar.
Evet yakas detayi da kapanacak ama toplu da yakistiramadim kendimeGelinligin üstü acık bayanlar için biraz kapalı bence saç toplu olmali canim :)
Cekim icin ac benceBelki dış cekimde falan toplu olur düğünde açık olur ya da tam tersi olabilir
Tatlııım rahibe duvakla bence topuz daha güzel oluyor. Benim duvağımda rahibeydi ve sıkı bi topuz yaptırmıştım. Arkadaşjm maşa yaptırmıştı benden sonra ve rahibe duvaktı onunki de çok pişman oldu saçları o kadar sönmüştü ki düğün ortalarında sonrasında pişman olduğunu söylemişti. Tabiki senin hayalin sen karar verceksin. Şimdiden tebrik ederim şekerimmSelam kizlar , duvagi fotografta tuttugum gibi rahibe duvak seklinde kullanacagim , saclarimi da acik birakmak istiyorum sizce nasil olur , kirici olmadan yorumlamanizi rica ediyorum Eki Görüntüle 1805024
Ay çok kararsız kaldımCekim icin ac bence
Teşekkür ederim canım ya bana resmini atarmisin rica etsem nasıl bir topuz di ve duvagi tam nerden taktilarTatlııım rahibe duvakla bence topuz daha güzel oluyor. Benim duvağımda rahibeydi ve sıkı bi topuz yaptırmıştım. Arkadaşjm maşa yaptırmıştı benden sonra ve rahibe duvaktı onunki de çok pişman oldu saçları o kadar sönmüştü ki düğün ortalarında sonrasında pişman olduğunu söylemişti. Tabiki senin hayalin sen karar verceksin. Şimdiden tebrik ederim şekerimm
Senin icin arastirdim da bak bunlara belki fikir verir.tabi son karar senin amma acik sacla hic guzel gozukmuyir saclar basa yapisiyor sanki cunku duvak yapisikAy çok kararsız kaldım
Haklısın bunlar çok zarif durmuş bence de , cok ıyu fikir oldu teşekkür ederim resimler icin☺Eki Görüntüle 1805588 Eki Görüntüle 1805589 Eki Görüntüle 1805590 Eki Görüntüle 1805591 S
Senin icin arastirdim da bak bunlara belki fikir verir.tabi son karar senin amma acik sacla hic guzel gozukmuyir saclar basa yapisiyor sanki cunku duvak yapisik
Toplu yaptırıyorum oy cokluguyla☺ çünkü boğaz kısmı zaten güzel duran onu artırıp bozmak istememNiye tatlım çok hoş toplu saçlar var yüzünde güzel yada yaka kısmını biraz actirabilirsin izin varsa damat adayından
İnşallah yakışır ☺ evet toplu yaptırmaya karar verdimgelinliğin yakası falan her yeri kapalı o yüzden açık saç seni çok boğar rahibe duvağı ile beraber. o nedenle toplatlman lazım inan yüzünün güzelliği ortaya çıkar
Canım kesinlikle toplu olmalı gelinliğin de çok güzel toplu ve rahibe harika olcaktırİnşallah yakışır ☺ evet toplu yaptırmaya karar verdim