• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri kizlarrr gelinligime acik mi yoksa toplu sac mi gider???

Gelinligin üstü acık bayanlar için biraz kapalı bence saç toplu olmali canim :)

Selam kizlar , duvagi fotografta tuttugum gibi rahibe duvak seklinde kullanacagim , saclarimi da acik birakmak istiyorum sizce nasil olur , kirici olmadan yorumlamanizi rica ediyorum :KK51:Eki Görüntüle 1805024
Tatlııım rahibe duvakla bence topuz daha güzel oluyor. Benim duvağımda rahibeydi ve sıkı bi topuz yaptırmıştım. Arkadaşjm maşa yaptırmıştı benden sonra ve rahibe duvaktı onunki de çok pişman oldu saçları o kadar sönmüştü ki düğün ortalarında sonrasında pişman olduğunu söylemişti. Tabiki senin hayalin sen karar verceksin. Şimdiden tebrik ederim şekerimm :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Tatlııım rahibe duvakla bence topuz daha güzel oluyor. Benim duvağımda rahibeydi ve sıkı bi topuz yaptırmıştım. Arkadaşjm maşa yaptırmıştı benden sonra ve rahibe duvaktı onunki de çok pişman oldu saçları o kadar sönmüştü ki düğün ortalarında sonrasında pişman olduğunu söylemişti. Tabiki senin hayalin sen karar verceksin. Şimdiden tebrik ederim şekerimm :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Teşekkür ederim canım ya bana resmini atarmisin rica etsem nasıl bir topuz di ve duvagi tam nerden taktilar

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
S
Ay çok kararsız kaldım :KK17:
Senin icin arastirdim da bak bunlara belki fikir verir.tabi son karar senin amma acik sacla hic guzel gozukmuyir saclar basa yapisiyor sanki cunku duvak yapisik

Niye tatlım çok hoş toplu saçlar var yüzünde güzel yada yaka kısmını biraz actirabilirsin izin varsa damat adayından Hoppa

gelinliğin yakası falan her yeri kapalı o yüzden açık saç seni çok boğar rahibe duvağı ile beraber. o nedenle toplatlman lazım inan yüzünün güzelliği ortaya çıkar

Back