Gelinlik Modelleri kizlarrr gelinligime acik mi yoksa toplu sac mi gider???

Love of Coffee

you're all I need☝
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
788
460
108
33
Selam kizlar , duvagi fotografta tuttugum gibi rahibe duvak seklinde kullanacagim , saclarimi da acik birakmak istiyorum sizce nasil olur , kirici olmadan yorumlamanizi rica ediyorum

neden kırıcı olalım ki?

duvağınız rahibe duvak olacaksa tabiki açık olmalı saçlarınız

Rahibe duvakla toplu saç daha uygun diye düşünüyorum, Allah mesut etsin şimdiden:)

Teşekkür ederim ☺

Zevkler renkler farkliligindan dolayi bazen kirici yorumlar oluyor o yuzden soyledim sadece, ben de salik istiyorum ama yakismaz o modele gitmez diyor arkadaslar kafami karistiriyor
rahibe duvakta topuz olunca, topuz belli olmuyor hiç
o yüzden maşa yaptır derim havalı bişey olsun

Teşekkür ederim ☺

Zevkler renkler farkliligindan dolayi bazen kirici yorumlar oluyor o yuzden soyledim sadece, ben de salik istiyorum ama yakismaz o modele gitmez diyor arkadaslar kafami karistiriyor
Seni görünce aklıma Murat Dalkılıç ın Merve si geldi, onun duvağına benziyor seninki de. Bak sen de bir :)

Ay baktım hemen
O toplamis mesela evet , ama ben acik olsun diye heves ettim bilemedim ki
Ardına baktığında mutlu ol, hevesin neyse onu yap. Ben yaklaşık iki senelik evliyim, daha gelinlik giymedim. Heves etmezdim ama bi an tuhaf hissettim. O senin en güzel günün olacak, yüreğindeki gibi olsun :)

Gelinliğinizi ve duvağınızı göz önünde tutarak cevaplayım kesinlikle toplu olması gerekiyor. Mutluluklar

Ardına baktığında mutlu ol, hevesin neyse onu yap. Ben yaklaşık iki senelik evliyim, daha gelinlik giymedim. Heves etmezdim ama bi an tuhaf hissettim. O senin en güzel günün olacak, yüreğindeki gibi olsun :)
Çok teşekkür ederim ama simdi de benim içim bir tuhaf oldu. Neden giymedin ki :-( içinde kalmadı mi

Çok teşekkür ederim ama simdi de benim içim bir tuhaf oldu. Neden giymedin ki :-( içinde kalmadı mi
Giyicem inşallah ama daha var malesef diploma almayı bekliyoruz. Alınca nolcak görcez bakalım. :) Mutlu ol hep ve neyi ne zaman istiyorsan o zaman yap, kimseye kulak asma

Giyicem inşallah ama daha var malesef diploma almayı bekliyoruz. Alınca nolcak görcez bakalım. :) Mutlu ol hep ve neyi ne zaman istiyorsan o zaman yap, kimseye kulak asma
İnşallah giy tabi fotoğraflariniz olsun anilariniz ilerde bakacaksiniz aileniz büyüyünce
sen de çok mutlu oll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…