kızlarrr bunlarda benim duvar cıkartmalarım

butterfly

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
6.171
6
358
en cok da kedilerimi seviyorum :)
her oda için farklı bakıslı olanları var

agac motifi ikeadan

Eklentiler

• $IMG_0279.webp
    $IMG_0279.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 101
  • $IMG_0294.webp
    $IMG_0294.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 97
  • $IMG_0274.webp
    $IMG_0274.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 97
yani ilk başta güzeldi bunlar ama iyice ayağa düştü artık her yerde var ve iyice basitleşti modeller...

ne kadar ayıp hiç hoş değil böyle laflar yani ayağa düştü derken başbakanın hor gördüğü ayak takımı dediği gibi halktan insanlar da dahil olunca onlarda kullanınca basitleşti
her yerde olunca herkes kullanınca alım gücüne sahip olunca basitleşiyor sizin gibilerin gözünde.
nalet olsun bu emperyalist zihniyetlere

ne kadar ayıp hiç hoş değil böyle laflar yani ayağa düştü derken başbakanın hor gördüğü ayak takımı dediği gibi halktan insanlar da dahil olunca onlarda kullanınca basitleşti
her yerde olunca herkes kullanınca alım gücüne sahip olunca basitleşiyor sizin gibilerin gözünde.
nalet olsun bu emperyalist zihniyetlere

hoopps dedik ne oluyor ya oradan zihniyetim mi gözüküyor. ne alakası var başbakanla ayağa düştü derken bunu kastetmedim.kafanı çevirdiğin her yerde var.ve kalitesi düştü dedim. yani ürünün kendi kalite kaybetti hammadde ve estetik açıdan alan insanlara laf etmedim ben. nalet demişsiniz düzelteyim bari lanet olacaktı.ayrıca eleştiriye bu kadar dar açıdan bakmanız da garip. herkesin beğeni çıtası farklı ben beğenmedim ve ifade ettim alınganlık ve emperyalizmle etiketlemek niye? :olmaz:

çok güzeller...
benim evimde de var ...
çok seviyorum stikerları... ayrı bir hoşuk katıyor eve...

hoopps dedik ne oluyor ya oradan zihniyetim mi gözüküyor. ne alakası var başbakanla ayağa düştü derken bunu kastetmedim.kafanı çevirdiğin her yerde var.ve kalitesi düştü dedim. yani ürünün kendi kalite kaybetti hammadde ve estetik açıdan alan insanlara laf etmedim ben. nalet demişsiniz düzelteyim bari lanet olacaktı.ayrıca eleştiriye bu kadar dar açıdan bakmanız da garip. herkesin beğeni çıtası farklı ben beğenmedim ve ifade ettim alınganlık ve emperyalizmle etiketlemek niye? :olmaz:

fikirlerini söyleyebilirsin tabiki arkadasım madem sevmiyorsun sen yapmazsın olur biter

çok güzel olmuş yaaa bayıldım canım güle güle eskiittt:emir_bebek::emir_bebek:
evlere çok hoş bir hava katıyorr çok şık duruyor zemuszemus

benim bi sorum olucak arkdaslar ben de istiyorum odama böyle yapmak ama ya duvardan çıkmazsa veya izi kalırsa diye korkuyorum kafamçokkarıştı

malesef evimiz kiraa :( ben çok düşünürüm böyle şeyleri ev sahibinden fazla düşünürüm nerdeyse eşim bu konuda çok kızar bana bi çivi çakınca bile içim acır vallahi kafamçokkarıştı tamam abartıyor olabilirim ama napıyım benim huyumda böyle

söyleyin arkdaslar iz bırakıyormu duvarda çıkarırken veya duvardan çıkmama gibi bi durumu oluyormuu :1shok:

kelebekli olanı netten görmüştüm hatta çiçek modelini çalıp kendim yapmıştım..çok güzel olmuş canım..güle güle kullan..
bende holume geometrik desenli olanlardan yaptım

Back
X