• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kızlarrr bu cinsiyet takvimi tutuyor mu sizce ?hadi konuşalımmm....

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

can0677

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
182
9
316
Diğer
ÇOCUK CİNSİYETİ TESPİT CETVELİ
O Ş M N M H T A E E K A
18 o x o x x x x x x x x x
19 x o x o o x x x x x o o
20 o x o x x x x x x o x x
21 x o o o o o o o o o o o
22 o x x o x o o x o o o o
23 x x o x x o x o x x x o
24 x o x x o x x o o o o o
25 o x x o o x o x x x x x
26 x o x o o x o x o o o o
27 o x o x o o x x x x o x
28 x o x o o o x x x x o o
29 o x o o x x x x x o o o
30 x o o o o o o o o o x x
31 x o x o o o o o o o o x
32 x o x o o o o o o o o x
33 o x x x o o o x o o o x
34 x o x o o o o o o o x x
35 x x o x o o o x o o x x
36 o x x o x o o o x x x x
37 x o x x o x o x o x o x
38 o x o x x o x o x o x o
39 x o x x x o o x o x o o
40 o x o x o x x o x o x o

( KIZ : O ERKEK : X )

Canım hamile kaldığın aya bakıyosun,yaşına bakıyosun kesiştiği kutuk ne yazıyosa ona hamile kalmışssındır......mesela örnek: ben kızıma 28 yaşında kasım ayında kaldım...keşistir bak kız yazıyor....gibi bende tuttu...şimdi erkek istiyorum inşallahhh..yaşım oldu 33 :(

Canımmmmm inşallaahh Rabimmmm isteyen herkese versin...adetten sonra sık sık gir ilişkiye birde mız mız lütfen aklına takma stres inan öldüürüyor ..tecrübeyle sabit bende 8 ay olmamıştı bıraktığım ay kafama takmayı hamiş kalmışım.....bu yumurtalar zeki anam anlıyorlar hamile kalmak istediğini çtlamıyolar çatlayasıcalar :D

Canımmmmm inşallaahh Rabimmmm isteyen herkese versin...adetten sonra sık sık gir ilişkiye birde mız mız lütfen aklına takma stres inan öldüürüyor ..tecrübeyle sabit bende 8 ay olmamıştı bıraktığım ay kafama takmayı hamiş kalmışım.....bu yumurtalar zeki anam anlıyorlar hamile kalmak istediğini çtlamıyolar çatlayasıcalar :D

ınsallah cnm ıyı uykular

kızımda tuttu.ama çin takvimi ile aynı değil sanırım.temmuz ve ağustos aylarına bu erkek gösteriyo,çin kız:sm_confused:

kız çıkıyor bende cinsiyetini henüz öğrenmedim öğrenince yazarım
çin takvimi hariç bütün hesaplamalar kız gösteriyor hayırlısı bakalım

kızlar bu çin takvimi değil zaten,asıl çıkan takvim bu deniliyor....hatta bana dr.dedi...kadın dogum uzmanı...ne bileyim tutma oranını merak ediyorum,ona göre deneyeceğim yaa birsürü şeyler var yumurtlama günü falan filan...neye inanacağıma şaşırdım... ama bu takvim ne bileyim tutuyor gibi çin takvimi tutmuyor...bu takvimin bir adı var ama çıkaramadım şimdi...Allah herkesin gönlündekini versin ...iyi dileklerimle sevgilerra.s.

ya ben bu takvimlere bakarken çok sıkılıyorum.çünkü herkesin yaş hesaplaması farklı.kimi bitirdiği yaşa bakıyor kimi doldurmakta olduğu yaşa bakıyor.hangisine bakıcaz.......

kızlar bu çin takvimi değil zaten,asıl çıkan takvim bu deniliyor....hatta bana dr.dedi...kadın dogum uzmanı...ne bileyim tutma oranını merak ediyorum,ona göre deneyeceğim yaa birsürü şeyler var yumurtlama günü falan filan...neye inanacağıma şaşırdım... ama bu takvim ne bileyim tutuyor gibi çin takvimi tutmuyor...bu takvimin bir adı var ama çıkaramadım şimdi...Allah herkesin gönlündekini versin ...iyi dileklerimle sevgilerra.s.

nifas risalesi mi neydi.onunla aynı bu.Ayrıca mimoza nın dediği gibi ancient chiness gender cahrt busempatiksalakcinni...NE çok araştırmışım ben bunları yaaasempatiksalakcinni

bu kameri çin takvimi ile tutmuyo ama...

Benim birinde tutuyor ama kucuk kizimda tutmuyor. :) Yani sonuc negatif..(benim icin) Ben zaten pek inanmiyorum, onceleri su ay yiliyla yas ve hamile kalinan ay hesaplamasina inaniyordum. Cunku bende tutuyordu :D Ama gordum ki tutmayanlar da var.. Bu da tezi curutuyor.

Back
X