kızlarrr bakar mısınız !! 2. çizgi silik ?? buharlaşma çizgisi mi gebelik mi?

catie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
110
1
26
Eskişehir
merhaba arkadaşlar bir kaç ay önce tek marka (nova) gebelik testini 3 defa uyguladım ve soluk bir çizgi çıktı burada da paylaştım fotoğraflarını herkes pozitif demişti. kan testi negatif çıktı. neyse sonra ben yabancı sitelerde detay bir araştırma yaptım.

bu çizginin adı "evoporation line"mış ve testte idrarın buharlaşması sonucu ortaya çıkan pembe ya da kırmızı tonlarında değil gri tonlarında oluyormuş. testin klavuzunda belirtilen süreden sonra 30dk 60dk kadar süre sonra oluşuyormuş.

bu ay yine aynı şey oldu. test yaptım ve sonuç aşağıda gibi (daha önceki sonucu da ekliyorum. o kadar şey okudum yine anlamadım buharlaşma çizgisi mi gebelik mi. ilk 5-10 dakikada çıktı rengide kırmızı gibi ama bilemedim) kan testi yaptır rahatla diceksiniz hem cuma hem de bıktım artık negatif sonuç almaktan. not: bu ay rahim filmi çektirmiştim.

üstteki şimdiki test alttaki önceki test.

Son düzenleme:
geçen defa da herkes pozitif demişti ben de ailemi aradım eşime söyledim sonra hüsran. ama bu ay rahim filmi çektirdim belki olabilir. şu 2. silik çizgi olayının üstesinden hep birlikte bi gelebilsek ne güzel olacak:)

bencede hamilesin kızıma hamile kaldığımda test ilk baştakı gibiydi.Seninki siilik değil baya belirgin.

bence bu sefer pozitif...rengi pembe ve film çektirmende ihtimali kuvvetlendiriyor...hayırlısı olur inşallah

ilk 5 dakika durumu var ya herkesin bahsettiği ilk 5 dakika silik belirdi sonradan koyulaştı bu şekilde. umarım dediğiniz gibidir:)

bence hamilesin tebrik ederim :)
ama sen yinede netleşmeden söyleme kimseye bence yarın ilk idrarınla bi daha yap eğer aynıysa kan testi yaptır canım...
darısı başımıza :)

bu 3. testim zaten adet tarihim yarın. 11. gün yaptım " info" diye bir marka çok silik çıktı. 12. gün yaptım marka "miratech" yine silik çıktı. en son bugün yani 13. gün "certain" ilk 5 dakika silik sonra 20 dakikada iyice koyulaştı.

merak eden olursa diğerlerini paylaşırım.

bu sozune katılıyorum bende sılık magduruyum gecen ay yaptım 2 kere sılık cıktı. ama degılmısım adet oldum yalnz adetım 13 gun oldu cok oldum adet. bu ayda normalde 23 gunde bır oluyorum adetım 9 gun gectı test yapmıycam 40 gunu gecmeden. gecen aykı gıbı olsun ıstemıyorum cok zor toparlandım

Son düzenleme:
çok bariz bir şekilde çıkmış gebelik var sanırım

saatler sonra bile olsa bu kadar koyu çıkmaz çizgi

bebiş doğdumu benimde böyle çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…