kızlarrr bakar mısınız !! 2. çizgi silik ?? buharlaşma çizgisi mi gebelik mi?

Cnm C catie sen yarın sabah ilk idrarla yap bide 3 4 damla idrar damla teste

benimde aynı seninkisi gibi silik ikinci çizgim belirdi. çok heyecanlıyım. Allahım inşallah bu ay nasip eder de sağlıklı yavrumun ilk haberini alırım. Allah isteyen herkesin kucağını hayırlı evlatlarla doldursun..

Kızlar ben çok ümitlendim sizce pozitif olabilir mi ?

Canim gözün aydin tabiiki positif
Ayy bende böyle bi testi görsem ne isterim daha..neler yaptin canim anlatirmisin lütfen ovu testi kullandinmi?hangi günleri degerlendirdin?

Canim gözün aydin tabiiki positif
Ayy bende böyle bi testi görsem ne isterim daha..neler yaptin canim anlatirmisin lütfen ovu testi kullandinmi?hangi günleri degerlendirdin?

Canım inşallah yaa. Varya şuan heycandan ölücem inşallah hamileyimdir. Her ay aynı heyecan . Ben bu ay ilk kez klomen kullandım (bebe aspirini + Folik asit). sonrasında da çatlatma iğnesi. iğneden bi gün önce ilişki ve ondan sonra gün aşırı ilişki.

Canım gözün aydın Tebrikler :) iğnenin kaçıncı günü test yaptın ben de igne oldum da :)

Canım gözün aydın Tebrikler :) iğnenin kaçıncı günü test yaptın ben de igne oldum da :)

Ayın 15 Mayıs inde iğne oldum. Bugün (31 Mayıs) test yaptım. Bakalım inşallah bu sefer olmuştur hayırlısıyla..Sen nne zaman iğne oldun? Klomen kullandın mı?

Ayın 15 Mayıs inde iğne oldum. Bugün (31 Mayıs) test yaptım. Bakalım inşallah bu sefer olmuştur hayırlısıyla..Sen nne zaman iğne oldun? Klomen kullandın mı?
Kullandım canım benim daha yeni igne. 27 sinde oldum :)

Heycanini tahmin bile edemiyom canim ama bence hamilesin hemde yüzde yüz cünkü cizgi baya net.. Benimde bugün 18.günüm bakalim dün ovu testim baya koyuysu bugünde öyle daha catlamadi yumum ama ben 3 gündür arka arkaya degerlendiriyorum.neolur dua et bizlerede rabbim o güzel heycani bizede yasatsin hemen insaallah

Ederim Tabi canım, Allah hepimize hayırlı anne olmayı nasp etsin. İnşallah bol bol çift çizgi görürüz.:))

Selam arkadaslar ben bir sey sormak istiyorum 2gun once test yaptım ac karnına ve 2 inci cizgi cıktı 1 tanesi cok belirgin ama 2 incisi silik gibi cıktı hamilelik belirtileri var dun karnım ağrıyordu hamileyim diye ilac içmedim bursa zubeyde kadın dogum gittim tok karnına kan tahlili yaptirdim 1.20 cıktı hamile olmadiğimi ogrendim ama kafamı karistiran niye hamilelik testi niye oyle cıktı ac karnına gidip idrar versem tekrar ne onerirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…