- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 198
- 32
Heheh bence fitil yapmadığın günler olur ama eczacınıza sorun ya valla burda yanlış bilgi vermeyelim sizeÖyle değil o eriyo içeride zaten ben hergun kullanmıcam 3 gunde bır yanı kullanmadığım gunlerde olur mu dıye sordum hiç güleceğim yoktu Allah da sizi güldürsün
Eczacıya alırken recetede 3 gunde bır yazmıyo mu dokmemissin kutuya dedım yok hergun dedı. Bende doktorum 3 gunde bır kullanmamı soylemıstı dedı o zaman oyle kullanın o daha ıyı bılır dedıHayır fitilden sonraki gün bence girilebilir.. Ay bilemedim bence en iyisi gidip eczaneye sor
Haydaa ben dr a sormayı unuttuğum soruları eczacıma sorarım ama sizinki garantici sanırım.. Ya reçetede yazmıyor mu ki bu bilgiEczacıya alırken recetede 3 gunde bır yazmıyo mu dokmemissin kutuya dedım yok hergun dedı. Bende doktorum 3 gunde bır kullanmamı soylemıstı dedı o zaman oyle kullanın o daha ıyı bılır dedı
Heheh bence fitil yapmadığın günler olur ama eczacınıza sorun ya valla burda yanlış bilgi vermeyelim sizeİnşallah hemencecik kavuşursun yavruna
Canm benmdr 5gun gecti test yaptm ama negatf bikac gun daha beklemek istiyorum gec dollenmme olma ihtmali varmi bilmiyotumÖyle değil o eriyo içeride zaten ben hergun kullanmıcam 3 gunde bır yanı kullanmadığım gunlerde olur mu dıye sordum hiç güleceğim yoktu Allah da sizi güldürsün
Amin canım inşallah bende idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum. Fitil yok bana suda çözünen antibiyotik verdi ve 10 günlük bi ilaç. Dr a sormayı unuttum eczacıma sordum dedim bu sırada bebek yapmaya devam edebilir miyim. O da geçmesini bekleyin eşinize bulaşabilir dedi. Bekliyorum inşallah çabuk biterAmin inşallah tüm isteyenlere hayırlısıyla versin Rabbim
Recetede ben ilacın adını zar zor çözebildim geriye kalan yazısından hiç işi anlamayadım eczacı yazmıyo dedıHaydaa ben dr a sormayı unuttuğum soruları eczacıma sorarım ama sizinki garantici sanırım.. Ya reçetede yazmıyor mu ki bu bilgi
Bence sizde bekleyin geçmesini eşinize geçerse yazık. Hem size tekrar bulaşır bu şekilde hiç geçmezRecetede ben ilacın adını zar zor çözebildim geriye kalan yazısından hiç işi anlamayadım eczacı yazmıyo dedı
Anladım canım ben İlk defa muayene oldum ve orda aklımda doktora soracağım butun soruları heyecandan unuttum gıttı halbukı ne cok sorcagıö sey vardıAmin canım inşallah bende idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum. Fitil yok bana suda çözünen antibiyotik verdi ve 10 günlük bi ilaç. Dr a sormayı unuttum eczacıma sordum dedim bu sırada bebek yapmaya devam edebilir miyim. O da geçmesini bekleyin eşinize bulaşabilir dedi. Bekliyorum inşallah çabuk biter
Bencede oyle yapayımBence sizde bekleyin geçmesini eşinize geçerse yazık. Hem size tekrar bulaşır bu şekilde hiç geçmez
Kan testı yaptın mı canımCanm benmdr 5gun gecti test yaptm ama negatf bikac gun daha beklemek istiyorum gec dollenmme olma ihtmali varmi bilmiyotum
İnşallah canım yum zamanı gelmeden geçse bari ikimizinki deAnladım canım ben İlk defa muayene oldum ve orda aklımda doktora soracağım butun soruları heyecandan unuttum gıttı halbukı ne cok sorcagıö sey vardıınsallah cabuk bıter sızınkı de
Yok hayir idrar testlerini yaptim sadece bikac gun daha bekleyip en son care kan testi yaptiricamKan testı yaptın mı canım
Herhangi bi belirtin var mı pekiYok hayir idrar testlerini yaptim sadece bikac gun daha bekleyip en son care kan testi yaptiricam
Sen şikayetin azalınca dene bebek çalışmasını bence canım kaçırma önemli günleri21 gunumu alıyo fitil adetim den 1 hafta önce bitiyo 2 hafta öncesi yumurtluyorum benn
Bu haftayı da bitir oyle kan testi yapAkintilarim var karinda sislik simdilik bide bogazlarimda yanma aci oluyo
Canm benim hiçbişekilde şikayetim olmamıştı ki ne bir kaşıntı yanma acı filan. Belirti göstermeyebiliyomus bazen. Ben 2 hafta kullanıp yumurtlama zamanlarımı değerlendircemSen şikayetin azalınca dene bebek çalışmasını bence canım kaçırma önemli günleri
Fitilin amacı orayı bakterilerden temizlemek ama siz tutup da ilişkiye girerseniz tedaviden sonuç alamazsın canım bana kalırsa fitil bitene kadar girme ben öyle yaptımÖyle değil o eriyo içeride zaten ben hergun kullanmıcam 3 gunde bır yanı kullanmadığım gunlerde olur mu dıye sordum hiç güleceğim yoktu Allah da sizi güldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?