• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlarrr bakabilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
😂😂 Öyle değil o eriyo içeride zaten ben hergun kullanmıcam 3 gunde bır yanı kullanmadığım gunlerde olur mu dıye sordum hiç güleceğim yoktu Allah da sizi güldürsün 😂😂
Heheh bence fitil yapmadığın günler olur ama eczacınıza sorun ya valla burda yanlış bilgi vermeyelim size:super: İnşallah hemencecik kavuşursun yavruna:emir_bebek:

Hayır fitilden sonraki gün bence girilebilir.. Ay bilemedim bence en iyisi gidip eczaneye sor:KK51:
Eczacıya alırken recetede 3 gunde bır yazmıyo mu dokmemissin kutuya dedım yok hergun dedı. Bende doktorum 3 gunde bır kullanmamı soylemıstı dedı o zaman oyle kullanın o daha ıyı bılır dedı

Eczacıya alırken recetede 3 gunde bır yazmıyo mu dokmemissin kutuya dedım yok hergun dedı. Bende doktorum 3 gunde bır kullanmamı soylemıstı dedı o zaman oyle kullanın o daha ıyı bılır dedı
Haydaa ben dr a sormayı unuttuğum soruları eczacıma sorarım ama sizinki garantici sanırım.. Ya reçetede yazmıyor mu ki bu bilgi

😂😂 Öyle değil o eriyo içeride zaten ben hergun kullanmıcam 3 gunde bır yanı kullanmadığım gunlerde olur mu dıye sordum hiç güleceğim yoktu Allah da sizi güldürsün 😂😂
Canm benmdr 5gun gecti test yaptm ama negatf bikac gun daha beklemek istiyorum gec dollenmme olma ihtmali varmi bilmiyotum

😊😊 Amin inşallah tüm isteyenlere hayırlısıyla versin Rabbim 😇
Amin canım inşallah bende idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum. Fitil yok bana suda çözünen antibiyotik verdi ve 10 günlük bi ilaç. Dr a sormayı unuttum eczacıma sordum dedim bu sırada bebek yapmaya devam edebilir miyim. O da geçmesini bekleyin eşinize bulaşabilir dedi. Bekliyorum inşallah çabuk biter:hasta:

Amin canım inşallah bende idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorum. Fitil yok bana suda çözünen antibiyotik verdi ve 10 günlük bi ilaç. Dr a sormayı unuttum eczacıma sordum dedim bu sırada bebek yapmaya devam edebilir miyim. O da geçmesini bekleyin eşinize bulaşabilir dedi. Bekliyorum inşallah çabuk biter:hasta:
Anladım canım ben İlk defa muayene oldum ve orda aklımda doktora soracağım butun soruları heyecandan unuttum gıttı halbukı ne cok sorcagıö sey vardı 😂 ınsallah cabuk bıter sızınkı de 😍

21 gunumu alıyo fitil adetim den 1 hafta önce bitiyo 2 hafta öncesi yumurtluyorum benn 😑

Akintilarim var karinda sislik simdilik bide bogazlarimda yanma aci oluyo

Sen şikayetin azalınca dene bebek çalışmasını bence canım kaçırma önemli günleri
Canm benim hiçbişekilde şikayetim olmamıştı ki ne bir kaşıntı yanma acı filan. Belirti göstermeyebiliyomus bazen. Ben 2 hafta kullanıp yumurtlama zamanlarımı değerlendircem

Fitilin amacı orayı bakterilerden temizlemek ama siz tutup da ilişkiye girerseniz tedaviden sonuç alamazsın canım bana kalırsa fitil bitene kadar girme ben öyle yaptım

Back
X