Bana da fitil vermişti kaçlı fiitil? Fitil hamileliği engellemiyor tam tersi hamile kalmayı kolaylaştırıyorKızlar ben hamilelik düşünüyorum muayenemi oldum yumurtalar rahim içi faln tertemiz. Kist yok. Ama vajinada mantar olusmus fitil verdi doktor mantar hamileliği engeller mi ve ayrıca bu fitil kullandiğim sürece ilişkiye girilir mi girilirse hamilelik olasılığı var mı
Bende fitil kullanırken hamile kalmıştım canım engel değil benceKızlar ben hamilelik düşünüyorum muayenemi oldum yumurtalar rahim içi faln tertemiz. Kist yok. Ama vajinada mantar olusmus fitil verdi doktor mantar hamileliği engeller mi ve ayrıca bu fitil kullandiğim sürece ilişkiye girilir mi girilirse hamilelik olasılığı var mı
Onu düzenli olarak kullan kullandığın zaman cinsel ilişkiye girmeFitil kullandığınız dönemde mi hamile kaldınız
İnşallah cnm ya 1 senedir istiyorum gittiğimde de tek sorun mantar var ona fitil yazıyorum dedi inşallah bu ay bende hamile kalırımBende fitil kullanırken hamile kalmıştım canım engel değil bence
Bende mantar olmuştum canım geçiyor ilaçlardan sonra inşallah Allah sana sağlıklı gebelik nasip eder ben 1 hafta önce düşük yaptımİnşallah cnm ya 1 senedir istiyorum gittiğimde de tek sorun mantar var ona fitil yazıyorum dedi inşallah bu ay bende hamile kalırım
Cok dikkat eden biriyim oyle seylere ama sonradan ogrendım tam tersı cok temizlemek de olusturuyomus ph dengesi bozuluyomus vajınanınfitil engel değilde mantara yakalanmamak için eşlerin temiz olması şart
Amin canım Rabbim sana da tekrar nasip etsin inşallah en kısa zamanda.. Beklemek zor düsük yapmak cok cok zor Allah kimsenin kucagını bos bırakmasınBende mantar olmuştum canım geçiyor ilaçlardan sonra inşallah Allah sana sağlıklı gebelik nasip eder ben 1 hafta önce düşük yaptım
Hayır fitil bitine kadar ilişki yasakdı banaMesela bugun gece kullanmaya baslıcam yarın mı ilişki olsun
Diğer arkadaş kullanırken kalmış o yüzden dedim. Doktor herhangi bişey demedi ilişki olsun veya olmasın diye bende o anki psikolojiyle sormayı unuttumHayır fitil bitine kadar ilişki yasakdı bana
İlişki olmaması gerekir. Zaten içinde fitil varken yapamazsın kiDiğer arkadaş kullanırken kalmış o yüzden dedim. Doktor herhangi bişey demedi ilişki olsun veya olmasın diye bende o anki psikolojiyle sormayı unuttum
Hayır fitilden sonraki gün bence girilebilir.. Ay bilemedim bence en iyisi gidip eczaneye sor3 gun arayla kullanmam gerektiğini söyledi o zaman 3 hafta ilişkiye girmemek mi gerekiyor
İlişki olmaması gerekir. Zaten içinde fitil varken yapamazsın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?