Gebeliğe Hazırlık Kızlarrr bakabilir misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Umut9692

Yyyyyyyyyyyy
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2019
1.121
748
73
28
Kızlar ben hamilelik düşünüyorum muayenemi oldum yumurtalar rahim içi faln tertemiz. Kist yok. Ama vajinada mantar olusmus fitil verdi doktor mantar hamileliği engeller mi ve ayrıca bu fitil kullandiğim sürece ilişkiye girilir mi girilirse hamilelik olasılığı var mı

Bana da fitil vermişti kaçlı fiitil? Fitil hamileliği engellemiyor tam tersi hamile kalmayı kolaylaştırıyor

Mixovul fitilin adı. 7 tablet 3 gün arayla kullanmamı söyledi.

Fitil kullandığınız dönemde mi hamile kaldınız

Bende fitil kullanırken hamile kalmıştım canım engel değil bence

Akşam yatarken kullanırsan daha iyi olur ayağa kalkmaman gerekiyor uyursun direk

Bende fitil kullanırken hamile kalmıştım canım engel değil bence
İnşallah cnm ya 1 senedir istiyorum gittiğimde de tek sorun mantar var ona fitil yazıyorum dedi inşallah bu ay bende hamile kalırım

fitil engel değilde mantara yakalanmamak için eşlerin temiz olması şart

İnşallah cnm ya 1 senedir istiyorum gittiğimde de tek sorun mantar var ona fitil yazıyorum dedi inşallah bu ay bende hamile kalırım
Bende mantar olmuştum canım geçiyor ilaçlardan sonra inşallah Allah sana sağlıklı gebelik nasip eder ben 1 hafta önce düşük yaptım

Bende mantar olmuştum canım geçiyor ilaçlardan sonra inşallah Allah sana sağlıklı gebelik nasip eder ben 1 hafta önce düşük yaptım
Amin canım Rabbim sana da tekrar nasip etsin inşallah en kısa zamanda.. Beklemek zor düsük yapmak cok cok zor Allah kimsenin kucagını bos bırakmasın

Mantar ile ilgili hiçbir şekilde şikayetim yoktu da akıntı kasıntı VS. Ara sıra ilişkiden sonra yanma oluyordu bende o da ara verdiğimiz sürede oluyordu araya adet girdikten sonra

Hayır fitil bitine kadar ilişki yasakdı bana
Diğer arkadaş kullanırken kalmış o yüzden dedim. Doktor herhangi bişey demedi ilişki olsun veya olmasın diye bende o anki psikolojiyle sormayı unuttum

3 gun arayla kullanmam gerektiğini söyledi o zaman 3 hafta ilişkiye girmemek mi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…