kızlarrr acil gebelik???

Marryvsmarry

Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2021
307
88
kızlar merhaba acil sormak istediğim birşey var benim adet olmam gereken tarih 2 mayıs yani daha 6-7 gün var. her ay düznli adet oluyorum 28 günde bir( adet düzenleyici içiyorum doktorum verdi) 18 inde ovulasyon gunuydu o gunden sonra göğüslerde aşırı bir hassasiyet,acı var ve son 2-3 gündür kahverengi lekelenmem var hatta koyu kahve diyebiliriz ayrıca kasık agrısı da ara ara çekiyorum sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi? adet belirtileriyle aynı olur dediler hüsrana uğramakta istemiyorum var mı bu durumun yaşayan ve ya tecrübe edin lütfen yardım edinnnnn...

Bence belirtiler için çok erken.
Daha beklenen adete bile 1 hafta var.
İnşallah hamilesindir ama heveslenme derim sonrasında hayal kırıklığı yaşamamak adına.

Yerleşme kanaması olabilir canım biraz daha bekle kan ver çıkar

aşırı heyecan yaptım olursa ilk gebelik olacak stresliyim :))
Stres yapma vardır inşallah kahverengi kan bittimi yoksa devam ediyormu kırmızıya dönmezse şüphelerin doğru çıkabilir insalhh vardır canım etrafımda duyduğum çok böyle yerleşme kanamasıyla hamile kalan inşallah sende oylesindir

Bazen okuyorum burda şu vardı bu vardı gebeyim diye ne biliyim lekelenmede olunca bi heyecan yaptım
Şöyle söyleyeyim benim ilk gebeliğim kimyasaldı, dayanamayıp üç gün önce erken gebelik testi yapmıştım öyle çıkmıştı ama ben zaten biliyordum hamile olduğumu çünkü koku hassasiyetim başlamıştı ve hissediyordum eşime “hamileyim ben” diyip duruyordum hatta testi o inansın diye yapmıştım ama adet günümde kanamam oldu nasip olmadı ötesi.

Şimdi sadece adet ağrım oldu, tüp bebek tutmadı diye düşünmüştüm. Hala tek yaşadığım şey adet ağrısı gibi şiddetli ağrı.
Yani ben bile iki tecrübemde aynı şeyleri yaşamadım buradakilerle aynı belirtileri yaşamak pek mümkün değil hepimizin bedeni biricik çünkü.

Güzel haberlerini bekliyorum paylaş bizimle 2 gün bekle test yap bakalım ilk idrarınla çıkmazsa kan ver Allah gönlüne göre versin inşallah

Yaa inşallah devam ediyor ama ara ara devamlı bir gelme yok peceteyle sildikce görüyorum kırmızıya dönmedi şükür

Haklısın. Bekleyelim bakalım

Kimyasal olan doğal yolla mı oldu ? Şimdiki tüp bebek galiba

Kaç aydır deniyosunuz ovulasyon testi kullandınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…