- 25 Nisan 2021
- 307
- 88
-
- Konu Sahibi Marryvsmarry
Yerleşme kanaması olabilir canım biraz daha bekle kan ver çıkarkızlar merhaba acil sormak istediğim birşey var benim adet olmam gereken tarih 2 mayıs yani daha 6-7 gün var. her ay düznli adet oluyorum 28 günde bir( adet düzenleyici içiyorum doktorum verdi) 18 inde ovulasyon gunuydu o gunden sonra göğüslerde aşırı bir hassasiyet,acı var ve son 2-3 gündür kahverengi lekelenmem var hatta koyu kahve diyebiliriz ayrıca kasık agrısı da ara ara çekiyorum sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi? adet belirtileriyle aynı olur dediler hüsrana uğramakta istemiyorum var mı bu durumun yaşayan ve ya tecrübe edin lütfen yardım edinnnnn...
aşırı heyecan yaptım olursa ilk gebelik olacak stresliyim :))Yerleşme kanaması olabilir canım biraz daha bekle kan ver çıkar
Bazen okuyorum burda şu vardı bu vardı gebeyim diye ne biliyim lekelenmede olunca bi heyecan yaptımBence belirtiler için çok erken.
Daha beklenen adete bile 1 hafta var.
İnşallah hamilesindir ama heveslenme derim sonrasında hayal kırıklığı yaşamamak adına.
Stres yapma vardır inşallah kahverengi kan bittimi yoksa devam ediyormu kırmızıya dönmezse şüphelerin doğru çıkabilir insalhh vardır canım etrafımda duyduğum çok böyle yerleşme kanamasıyla hamile kalan inşallah sende oylesindiraşırı heyecan yaptım olursa ilk gebelik olacak stresliyim :))
Şöyle söyleyeyim benim ilk gebeliğim kimyasaldı, dayanamayıp üç gün önce erken gebelik testi yapmıştım öyle çıkmıştı ama ben zaten biliyordum hamile olduğumu çünkü koku hassasiyetim başlamıştı ve hissediyordum eşime “hamileyim ben” diyip duruyordum hatta testi o inansın diye yapmıştım ama adet günümde kanamam oldu nasip olmadı ötesi.Bazen okuyorum burda şu vardı bu vardı gebeyim diye ne biliyim lekelenmede olunca bi heyecan yaptım
Yaa inşallah devam ediyor ama ara ara devamlı bir gelme yok peceteyle sildikce görüyorum kırmızıya dönmedi şükürStres yapma vardır inşallah kahverengi kan bittimi yoksa devam ediyormu kırmızıya dönmezse şüphelerin doğru çıkabilir insalhh vardır canım etrafımda duyduğum çok böyle yerleşme kanamasıyla hamile kalan inşallah sende oylesindir
Aminn çok sağol tamam paylaşırım mutlakaGüzel haberlerini bekliyorum paylaş bizimle 2 gün bekle test yap bakalım ilk idrarınla çıkmazsa kan ver Allah gönlüne göre versin inşallah
Haklısın. Bekleyelim bakalımŞöyle söyleyeyim benim ilk gebeliğim kimyasaldı, dayanamayıp üç gün önce erken gebelik testi yapmıştım öyle çıkmıştı ama ben zaten biliyordum hamile olduğumu çünkü koku hassasiyetim başlamıştı ve hissediyordum eşime “hamileyim ben” diyip duruyordum hatta testi o inansın diye yapmıştım ama adet günümde kanamam oldu nasip olmadı ötesi.
Şimdi sadece adet ağrım oldu, tüp bebek tutmadı diye düşünmüştüm. Hala tek yaşadığım şey adet ağrısı gibi şiddetli ağrı.
Yani ben bile iki tecrübemde aynı şeyleri yaşamadım buradakilerle aynı belirtileri yaşamak pek mümkün değil hepimizin bedeni biricik çünkü.
Yaptım şimdi sonuç negatifAminn çok sağol tamam paylaşırım mutlaka
Yaptım test negatifGüzel haberlerini bekliyorum paylaş bizimle 2 gün bekle test yap bakalım ilk idrarınla çıkmazsa kan ver Allah gönlüne göre versin inşallah
Çok üzüldüm canım kısmet bir dahaki aya inşallah sıkma canınıYaptım test negatif
İnşallahÇok üzüldüm canım kısmet bir dahaki aya inşallah sıkma canını
Kimyasal olan doğal yolla mı oldu ? Şimdiki tüp bebek galibaŞöyle söyleyeyim benim ilk gebeliğim kimyasaldı, dayanamayıp üç gün önce erken gebelik testi yapmıştım öyle çıkmıştı ama ben zaten biliyordum hamile olduğumu çünkü koku hassasiyetim başlamıştı ve hissediyordum eşime “hamileyim ben” diyip duruyordum hatta testi o inansın diye yapmıştım ama adet günümde kanamam oldu nasip olmadı ötesi.
Şimdi sadece adet ağrım oldu, tüp bebek tutmadı diye düşünmüştüm. Hala tek yaşadığım şey adet ağrısı gibi şiddetli ağrı.
Yani ben bile iki tecrübemde aynı şeyleri yaşamadım buradakilerle aynı belirtileri yaşamak pek mümkün değil hepimizin bedeni biricik çünkü.
Kaç aydır deniyosunuz ovulasyon testi kullandınız mıkızlar merhaba acil sormak istediğim birşey var benim adet olmam gereken tarih 2 mayıs yani daha 6-7 gün var. her ay düznli adet oluyorum 28 günde bir( adet düzenleyici içiyorum doktorum verdi) 18 inde ovulasyon gunuydu o gunden sonra göğüslerde aşırı bir hassasiyet,acı var ve son 2-3 gündür kahverengi lekelenmem var hatta koyu kahve diyebiliriz ayrıca kasık agrısı da ara ara çekiyorum sizce bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi? adet belirtileriyle aynı olur dediler hüsrana uğramakta istemiyorum var mı bu durumun yaşayan ve ya tecrübe edin lütfen yardım edinnnnn...
3 aydır deniyoruz evet kullandim ama hiç memnun kalmadimKaç aydır deniyosunuz ovulasyon testi kullandınız mı
Evet ilki kimyasal oldu, 2,5 yıl tekrar hamile kalamayınca tüp bebek denedikKimyasal olan doğal yolla mı oldu ? Şimdiki tüp bebek galiba