Kizlarr yarin parfumeriye gidecegim parfum onerileriniz...

Cnm merak ettim, bakabildin mi kokusuna?
Baktim bitanem. Ama benim kis icin dusundugum tarza pek benzemiyor. Cok guzel parfumdu bayildim. Ama ancak baharin dusunebilirim. Benim simdi bahar icin 2tane parfumum var. Ben alip da bitiremeyip cope atmayı hic sevmediğim icin sadece kışa uygun dusunuyorum:)

bende yumusacık güllü pudralı vanilya
kokusu geliyor bunu sıkınca.

çevreden de cok olumlu etki alıyorum.
zaten erkek arkadasımın hediyesiydi,
kendi begenip almış:)
Ya ne kadar cok degisiyo tenden tene. Gercekten cok ilginc. Ne vanilya ne gülü bi de pudrali:) bende tamamen tutun kolonyasi:)

Ya ne kadar cok degisiyo tenden tene. Gercekten cok ilginc. Ne vanilya ne gülü bi de pudrali:) bende tamamen tutun kolonyasi:)
Evet tende değişiyo ama benım kıyafetlerimde de oyle kokuyor:)
Bide herkesin koku algısı farklı oluyor tabi.. Banada chanel no:5 gibi kokular tütün kolanyası gibi gelir mesela.

Evet tende değişiyo ama benım kıyafetlerimde de oyle kokuyor:)
Bide herkesin koku algısı farklı oluyor tabi.. Banada chanel no:5 gibi kokular tütün kolanyası gibi gelir mesela.
Cok ilginc ama ya. Senin kiyafetlerinde mi tutun kolonyasi gibi kokuyo? Ama teninde pudrali vanilyali ha. Cok değişik bisi bu parfumler:) cunku az uz degil cok farkli bahsettigim bu iki sey.
Mesela envy me bende tam anlamiyla ekşi duruyor.

Cok ilginc ama ya. Senin kiyafetlerinde mi tutun kolonyasi gibi kokuyo? Ama teninde pudrali vanilyali ha. Cok değişik bisi bu parfumler:) cunku az uz degil cok farkli bahsettigim bu iki sey.
Mesela envy me bende tam anlamiyla ekşi duruyor.
Hayır kıyafetimde de aynı pudralı vanılyalı kokuyu alıyorum:) sen yanlıs anladın..

X