Kizlarr yarin parfumeriye gidecegim parfum onerileriniz...

herkesle paylaşmadığım bir kokudur kıymetini bilin ve normalde orijinal parfüm kullanmayı tercih ettiğim için yıllardır vazgeçemediğim ve sadece dp de bulabildiğim bir koku inanılmaz büyüleyici ama ten kokusu ile birleşimi gerçekten çok öenmli her tene yakışmıyor
C18-CLARE Şeker, Yasemin, Nane C18 Helen CLAIRE*****

severek kullandığım iki parfüm daha var gucci flora ve diesel fuel for life (kahve rengi fileli olan ) açık sarı olan beş para etmez ilgisi yok

Tek cicekli parfum
En cabuk bitrn digerleri dha yarida
Baska bisi olamaz diye dusundum:)))
Valla haklılık payın da kesinlikle var :)
Hemen bitmesinin sebebi aslında çok kalıcı olmaması. Diğerlerini 1 kere sıkıyorsam bunu 4 kere sıkıyorum

Tatlim bu arada ben parfumlerimi trendyol ve markafoniden aliyorum kesinlikle orjinaller. Sen de seviyosun parfumleri bello. O yuzden sormak istdim senin guvenip aldigin site var mi. Bi de alinca uretim tarihlerini kontrol ediyor musun taze oluyormu parfumlerin? Ben 350tllik tresor in love i 210 tlye aldim mesela 2015 subat uretimiydi. Ama cokkk daha ucuz siteler var sen bilirsen siye sorayim dedim.
Ben en cok mizu tercih ediyorum canım. Hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar :) Misspera,lidyana da güvenilirdir.

Tek cicekli parfum
En cabuk bitrn digerleri dha yarida
Baska bisi olamaz diye dusundum:)))
Canim simdi sephora dan ciktim.Cok guzel iki parfum buldum.Mutlaka bakmalisin Biri sheseido zen digeri de desigual sex. Ozellikle ilk yazdigimi çok begendim

Canim simdi sephora dan ciktim.Cok guzel iki parfum buldum.Mutlaka bakmalisin Biri sheseido zen digeri de desigual sex. Ozellikle ilk yazdigimi çok begendim
Zen i biliyorummmmmm cok guzel ama bende onu istemeyen bi yan var bilemedim cekmio kendine. Ama guzel:)

Sagol tatlim. Ya sikayetvar sitesinde cok sikayet goruyoruz ya bilemedim. Peki uretim tarih kontrolu yapio musun nasil cikio genelde
Ben yapıyorum canım hep. 2014 veya 2015 cıkıyor.. eğer fiyatı cok düşükse 2014 cıkıyor mesela 80 liraya annem bana chopard casmir almıştı o 2014 cıktı.. ama mesela 150 lira üzeri olanlar genelde taptaze cıkıyor.. şikayetvar sitesindeki yorumlara cok gülüyorum ben. Calvin klein parfüm alıp kalıcılık bekleyenler falan var. Ciddiye bile almadım oradaki şikayetleri.:KK53: ben 80 liralık chopard casmiri sıkıyorum gece, sabah uyandıgımda hala kokuyor sen düşün artık :KK52: zaten çakma parfüm olsa ben anlarım yılların tecrübesi gibiyim :KK48: 1-2 kez internetten tester alma girişimine kalkıştım hemen iade ettim. Onlar çakma oluyor cünkü.. Mizuya güven :KK59:

Sanki asil zengin bir koku gibi ya kimsede de denk gelmedim.Suan tiner ceker gibi bilegime yapistim resmen :KK45:
Acik parfumcuye gidip hafif ve kadinsi parfum ne de. Direk zen koklatiyolar. Benziyo da bence. Tabi orjinalo gibi olsalar acigini alirdim ben de. Ama acikta cok kullanan vardir bu saticilardan dolayi diye dusunuyorum. Ama senin etrafinda kullanan yoksa bu harika bi firsat, almalisin:)

Ben yapıyorum canım hep. 2014 veya 2015 cıkıyor.. eğer fiyatı cok düşükse 2014 cıkıyor mesela 80 liraya annem bana chopard casmir almıştı o 2014 cıktı.. ama mesela 150 lira üzeri olanlar genelde taptaze cıkıyor.. şikayetvar sitesindeki yorumlara cok gülüyorum ben. Calvin klein parfüm alıp kalıcılık bekleyenler falan var. Ciddiye bile almadım oradaki şikayetleri.:KK53: ben 80 liralık chopard casmiri sıkıyorum gece, sabah uyandıgımda hala kokuyor sen düşün artık :KK52: zaten çakma parfüm olsa ben anlarım yılların tecrübesi gibiyim :KK48: 1-2 kez internetten tester alma girişimine kalkıştım hemen iade ettim. Onlar çakma oluyor cünkü.. Mizuya güven :KK59:
Biraz once mizu fiyatlarina baktim markafoni ile ayni. Zaten onun guvencesiyle satiyorlarmis:)

Acik parfumcuye gidip hafif ve kadinsi parfum ne de. Direk zen koklatiyolar. Benziyo da bence. Tabi orjinalo gibi olsalar acigini alirdim ben de. Ama acikta cok kullanan vardir bu saticilardan dolayi diye dusunuyorum. Ama senin etrafinda kullanan yoksa bu harika bi firsat, almalisin:)
Kiz aninda soguttun beni parfum den :KK45:

Canim sen daha cok hafif kokularimi seviyorsun?
Eger öyleyse bir Dolce Gabbana Dolceye bak derim. Ciceksi taze bir koku yanliz malesef bence kislik kullanim icin uygun degil.Kisin daha cok oryantal kokular tercih ediliyor.
Yada Dolce Gabbana the one bir bak. Oryantal bir koku tatlida ama öyle cok abarti degil.
birde Ysl manifesto var simdi aklima gelenlerden tatli ciceksi ama asiri sekerli bir parfüm degil.
durdukca güzellesen bir koku.

ya daha önce nasil aklima gelmedi bilmiyorum ama birde Marc Jacobs Daisyi ye bak.
Bu kokuyu begeniceginden % 85 eminim :)
Bire bir olmasada kokusu chanel eau tendre ye benziyor. Güzel agir olmayan ciceksi taze bir parfüm ama kendini kesinlikle fark etiriyor.

ya daha önce nasil aklima gelmedi bilmiyorum ama birde Marc Jacobs Daisyi ye bak.
Bu kokuyu begeniceginden % 85 eminim :)
Bire bir olmasada kokusu chanel eau tendre ye benziyor. Güzel agir olmayan ciceksi taze bir parfüm ama kendini kesinlikle fark etiriyor.
Cokk tsk ederim :)

X