Hahahaaa Öyle mi dersinSen bence onu sevmemissin sadece ucuz diye bagrina basmissin canim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahaaa Öyle mi dersinSen bence onu sevmemissin sadece ucuz diye bagrina basmissin canim:)
Valla haklılık payın da kesinlikle var :)Tek cicekli parfum
En cabuk bitrn digerleri dha yarida
Baska bisi olamaz diye dusundum:)))
Ben en cok mizu tercih ediyorum canım. Hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar :) Misspera,lidyana da güvenilirdir.Tatlim bu arada ben parfumlerimi trendyol ve markafoniden aliyorum kesinlikle orjinaller. Sen de seviyosun parfumleri bello. O yuzden sormak istdim senin guvenip aldigin site var mi. Bi de alinca uretim tarihlerini kontrol ediyor musun taze oluyormu parfumlerin? Ben 350tllik tresor in love i 210 tlye aldim mesela 2015 subat uretimiydi. Ama cokkk daha ucuz siteler var sen bilirsen siye sorayim dedim.
Canim simdi sephora dan ciktim.Cok guzel iki parfum buldum.Mutlaka bakmalisin Biri sheseido zen digeri de desigual sex. Ozellikle ilk yazdigimi çok begendimTek cicekli parfum
En cabuk bitrn digerleri dha yarida
Baska bisi olamaz diye dusundum:)))
Sagol tatlim. Ya sikayetvar sitesinde cok sikayet goruyoruz ya bilemedim. Peki uretim tarih kontrolu yapio musun nasil cikio geneldeBen en cok mizu tercih ediyorum canım. Hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar :) Misspera,lidyana da güvenilirdir.
Zen i biliyorummmmmm cok guzel ama bende onu istemeyen bi yan var bilemedim cekmio kendine. Ama guzel:)Canim simdi sephora dan ciktim.Cok guzel iki parfum buldum.Mutlaka bakmalisin Biri sheseido zen digeri de desigual sex. Ozellikle ilk yazdigimi çok begendim
Ben yapıyorum canım hep. 2014 veya 2015 cıkıyor.. eğer fiyatı cok düşükse 2014 cıkıyor mesela 80 liraya annem bana chopard casmir almıştı o 2014 cıktı.. ama mesela 150 lira üzeri olanlar genelde taptaze cıkıyor.. şikayetvar sitesindeki yorumlara cok gülüyorum ben. Calvin klein parfüm alıp kalıcılık bekleyenler falan var. Ciddiye bile almadım oradaki şikayetleri. ben 80 liralık chopard casmiri sıkıyorum gece, sabah uyandıgımda hala kokuyor sen düşün artık zaten çakma parfüm olsa ben anlarım yılların tecrübesi gibiyim 1-2 kez internetten tester alma girişimine kalkıştım hemen iade ettim. Onlar çakma oluyor cünkü.. Mizuya güvenSagol tatlim. Ya sikayetvar sitesinde cok sikayet goruyoruz ya bilemedim. Peki uretim tarih kontrolu yapio musun nasil cikio genelde
Sanki asil zengin bir koku gibi ya kimsede de denk gelmedim.Suan tiner ceker gibi bilegime yapistim resmenZen i biliyorummmmmm cok guzel ama bende onu istemeyen bi yan var bilemedim cekmio kendine. Ama guzel:)
Acik parfumcuye gidip hafif ve kadinsi parfum ne de. Direk zen koklatiyolar. Benziyo da bence. Tabi orjinalo gibi olsalar acigini alirdim ben de. Ama acikta cok kullanan vardir bu saticilardan dolayi diye dusunuyorum. Ama senin etrafinda kullanan yoksa bu harika bi firsat, almalisin:)Sanki asil zengin bir koku gibi ya kimsede de denk gelmedim.Suan tiner ceker gibi bilegime yapistim resmen
Biraz once mizu fiyatlarina baktim markafoni ile ayni. Zaten onun guvencesiyle satiyorlarmis:)Ben yapıyorum canım hep. 2014 veya 2015 cıkıyor.. eğer fiyatı cok düşükse 2014 cıkıyor mesela 80 liraya annem bana chopard casmir almıştı o 2014 cıktı.. ama mesela 150 lira üzeri olanlar genelde taptaze cıkıyor.. şikayetvar sitesindeki yorumlara cok gülüyorum ben. Calvin klein parfüm alıp kalıcılık bekleyenler falan var. Ciddiye bile almadım oradaki şikayetleri. ben 80 liralık chopard casmiri sıkıyorum gece, sabah uyandıgımda hala kokuyor sen düşün artık zaten çakma parfüm olsa ben anlarım yılların tecrübesi gibiyim 1-2 kez internetten tester alma girişimine kalkıştım hemen iade ettim. Onlar çakma oluyor cünkü.. Mizuya güven
Kiz aninda soguttun beni parfum denAcik parfumcuye gidip hafif ve kadinsi parfum ne de. Direk zen koklatiyolar. Benziyo da bence. Tabi orjinalo gibi olsalar acigini alirdim ben de. Ama acikta cok kullanan vardir bu saticilardan dolayi diye dusunuyorum. Ama senin etrafinda kullanan yoksa bu harika bi firsat, almalisin:)
Aslında misspera markafoniye ait canımBiraz once mizu fiyatlarina baktim markafoni ile ayni. Zaten onun guvencesiyle satiyorlarmis:)
Cokk tsk ederim :)ya daha önce nasil aklima gelmedi bilmiyorum ama birde Marc Jacobs Daisyi ye bak.
Bu kokuyu begeniceginden % 85 eminim :)
Bire bir olmasada kokusu chanel eau tendre ye benziyor. Güzel agir olmayan ciceksi taze bir parfüm ama kendini kesinlikle fark etiriyor.
Cnm merak ettim, bakabildin mi kokusuna?Hadi insallah unutmazsam ona da bakicam:)