- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.432
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu kokladim tatlim ama koku bana cok az notali gibi geldi. Hani oyle esip gecmedi derler ya. Oyle. Yoksa kesinlikle kötü degildi.calvin klein beauty
Onu kokladim tatlim ama koku bana cok az notali gibi geldi. Hani oyle esip gecmedi derler ya. Oyle. Yoksa kesinlikle kötü degildi.
Hmm o da mi agir.. Ben cok parfum kokladigim icin yanlis algilamis da olabilirim zaten. Coco madamoiselle yi diyordun diymi sen. O nasil bir koku ki. Olmadi ona da bakayim.Keşke miss diorada baksaydın. Coco mademoisellenin tatlımsı haliydi. Ben cok seviyorum o kokuyu. Ve flowerbomb gibi şekerli ağır bir koku değil. Ama sen cicek kokusu seviyorsan miss dioru da begenmeme ihtimalin var. Birde elie saab bana olgun kadın kokusu gibi geliyor beğenmiyorum.
Aynen oyle valla:))Hafif bişey böyle ne ergen ne olgun beşiy :)
Coco Mademoiselle aşırı kalıcı bir koku. Turuncgil&cicek kokusu. Sade klasik bir koku. Miss Dior ile benziyorlar ama Miss Dior, Coco Mademoiselle'ye göre daha tatlımsı kokuyor. Ama Elie Saab'ı beğenmiş olabilirsin begeneni cok var cünkü. Sadece pek benım tarzım değil kokusu. Erkek arkadasımda begenmemişti Elie Saab'ı.Hmm o da mi agir.. Ben cok parfum kokladigim icin yanlis algilamis da olabilirim zaten. Coco madamoiselle yi diyordun diymi sen. O nasil bir koku ki. Olmadi ona da bakayim.
Dior var canım, Addict ama sanırım sen daha hafif çiçeksi olanları beğeniyorsun. Benim alacağım kışlık ve ağır bir koku.Aklinizda ne var
Evet cnm aynen öyle, benim bahsettiğim full siyah renk, şişesi de kapağı da :) Normal Si'ye göre kokusu çok daha yoğun ve kalıcı :) Diğerleri hakkında çok falza bilgim yok ne yazık ki cnm, burberry body'yi biliyorum ama ona göre daha yoğun meyveli bir parfümdür bu..Kapagi siyah olan gordum de tumden siyah olani gormedim hic. Tumden siyah dimi sizin dediginiz? Bakacagim tesekkur ler:)
Internetten yaptigim birkac arastirmaya gore benim sevdigim parfumleri sevenler genelde burberry body, dior miss dior, yves saint laurent paris, narciso rodrugez for her pembe sise de sevmis. Siz ne dusunuyorsunuz hitap ederler mi bana? Etmezlerse hic bakmayayim. Cunku bu kdr cok kokuyu bir gunde bakarsam yanlis bi parfum secerim..
Elimdeki bu parfumlerden bir tik daha agir olmasinda sakinca yok kis mevsimi sonuçta ben de 27 yasinda beyaz tenli ve evliyim:) ha ruhum cok daha genc, o ayri
Canim avon kokulari guzel ama tekduze geliyor bana. Ben daha zengin aromalar saçan parfumleri seviyorum.Avon-Pur Blanca'ya da bir bak istersen, onu da severim çiçeksi hoş bir kokusu var.Evde her zaman bulundururum
Hmmm merak ettimmmm:)Evet cnm aynen öyle, benim bahsettiğim full siyah renk, şişesi de kapağı da :) Normal Si'ye göre kokusu çok daha yoğun ve kalıcı :) Diğerleri hakkında çok falza bilgim yok ne yazık ki cnm, burberry body'yi biliyorum ama ona göre daha yoğun meyveli bir parfümdür bu..
Beğeneceğini umuyorum ben, tam kışlık bi koku :) Ayyyy bak merak ediyorum düşüncelerini.. Kokusuna bak da yorum yaz, bekliyoruuum.. :):)Hmmm merak ettimmmm:)
Tatlim bu arada ben parfumlerimi trendyol ve markafoniden aliyorum kesinlikle orjinaller. Sen de seviyosun parfumleri bello. O yuzden sormak istdim senin guvenip aldigin site var mi. Bi de alinca uretim tarihlerini kontrol ediyor musun taze oluyormu parfumlerin? Ben 350tllik tresor in love i 210 tlye aldim mesela 2015 subat uretimiydi. Ama cokkk daha ucuz siteler var sen bilirsen siye sorayim dedim.Coco Mademoiselle aşırı kalıcı bir koku. Turuncgil&cicek kokusu. Sade klasik bir koku. Miss Dior ile benziyorlar ama Miss Dior, Coco Mademoiselle'ye göre daha tatlımsı kokuyor. Ama Elie Saab'ı beğenmiş olabilirsin begeneni cok var cünkü. Sadece pek benım tarzım değil kokusu. Erkek arkadasımda begenmemişti Elie Saab'ı.
Hadi insallah unutmazsam ona da bakicam:)Beğeneceğini umuyorum ben, tam kışlık bi koku :) Ayyyy bak merak ediyorum düşüncelerini.. Kokusuna bak da yorum yaz, bekliyoruuum.. :):)
O yönden haklısın,sanki tek nota kokuyor gibi.2-3 saat sonra da kokusu kalmıyor.Avonun sadece pur blancasını beğeniyorum.Evde çiçek kokusu olan parfümüm başka yok,genelde vnilya ağırlıklı var. Bazen eser de çiçek kokayım değişiklik olsun dersem onu sıkıyorum. Hatta şişesini bitirip yeni şişe aldığım tek parfüm bu.Diğer parfümlerim hep yarıda,bu açıdan düşününce ben de şaşırdım şimdiCanim avon kokulari guzel ama tekduze geliyor bana. Ben daha zengin aromalar saçan parfumleri seviyorum.
Sen bence onu sevmemissin sadece ucuz diye bagrina basmissin canim:)O yönden haklısın,sanki tek nota kokuyor gibi.2-3 saat sonra da kokusu kalmıyor.Avonun sadece pur blancasını beğeniyorum.Evde çiçek kokusu olan parfümüm başka yok,genelde vnilya ağırlıklı var. Bazen eser de çiçek kokayım değişiklik olsun dersem onu sıkıyorum. Hatta şişesini bitirip yeni şişe aldığım tek parfüm bu.Diğer parfümlerim hep yarıda,bu açıdan düşününce ben de şaşırdım şimdi
Ben de çok seviyorum bu kokuyu ama ahh bi de kalıcı olsa... :)O yönden haklısın,sanki tek nota kokuyor gibi.2-3 saat sonra da kokusu kalmıyor.Avonun sadece pur blancasını beğeniyorum.Evde çiçek kokusu olan parfümüm başka yok,genelde vnilya ağırlıklı var. Bazen eser de çiçek kokayım değişiklik olsun dersem onu sıkıyorum. Hatta şişesini bitirip yeni şişe aldığım tek parfüm bu.Diğer parfümlerim hep yarıda,bu açıdan düşününce ben de şaşırdım şimdi