Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bebeğim emdikten sonra kusuyorr süreklii hattaa gazını çıkarırken bile kusuyoo emzirdikten sonra hemende yatırmıyorum dikte tutuyorum ama nafile hemen çıkarıyo genelde peynirimsi bazende su gibi çıkartıyo bu kusmasını nasıl önleyebilirim yada azaltabilrimCADIARZU
Kızlar peki bu kusmaların sonucu olarak nasıl bir önlem alıyorsunuz omuzdaki yerlerdeki kusuklaraCADIARZU günde en az 4 5 tane üst değiştirmek zorunda kalıyorum kızın kıyafetleri zaten aşırı değişiyor.Bazen üzerini değiştiriyorum tam kaldırıcam yine kusuyor .haydaaa sil baştan yine çıkarıyorum hepsini.Umarım uzun sürmezz yaa eskidi kıyafetler yıkana yıkanaa-tatlicadiarzu-
valla bende oyleyım.sımdı ben her omuzuma almadan once kucuk havlu mendıl koyuyorum omuzuma kızımada kucuk bı onluk taktım cok sukur ust degısmekten kurtuldum suanda rahtım yanı kaydirigubbakcemile3
canım bir tanıdığım geldide bayram için onun çocuğu 6yaşına kadar sürekli kusmuş umarım bizimkiler o kadar sürmez yaa bezdiriyor bazen vallahi bende önlük takıyorum ama yinede sıçrıyor ya da altına geçiriyor altı naylonlu olanlardanda aldım ama bu defada üst havlusu çok sert olduğundan kusmuk akıyor resmenn senin önlükler nasıl?havlumu?bende bugün üstüm kirlenmesin diye havluyla idare ediyorum omuzumda:) ya sabırrr çekiyorum birde tabii :ecrin_bebek:![]()