çok sağol canım yaa hafta sonu nişanlımada koklatmam lazım onunda beğenmesi önemli sonuçtaCanım bileklerine kesinliklee sık vee evet saçınadaa sıkk sana sarılan insanlar ilk önce saçından yayılan kokuyu alıcaklardırr bir iki fıs ta gelinliğine sık tüm gün kokarsın missler gibii koku oturdukça değişiklik gösteriyor enfes etkileyici bi kokuya dönüşüyor daha senin yanına gelmeden kokunu alıcaklar etrafındakilerAyy şimdiden hayırlı olsun canım vallaa musmutluu geçer inşallah düğününn
doğru söylüyosun tokalaşırken bütün koku gider karşıdaki insanlara teşekkür ederim canımcanım ensene falanda sık.
Bide kulak altına.
O konudada için rahat etsinn mademoiselle erkekleri en etkileyen kokudurr nışanlınında seviceğine eminimmçok sağol canım yaa hafta sonu nişanlımada koklatmam lazım onunda beğenmesi önemli sonuçtaiyi dileklerin içinde çok teşekkür ederimm
nasıl bi koku canım biraz tarif edebilir misin rica etsemkesinlikle rochas candır
kendisi biraz seçicidir canım kolay kolay sevmez herşeyi inşallah dediğin gibi olur yoksa bu güzelim parfümü günlük işyerinde kullanmak zorunda kalırımO konudada için rahat etsinn mademoiselle erkekleri en etkileyen kokudurr nışanlınında seviceğine eminimm
çok şahane bir koku cidden bayılıyorum buna ağır değil çok fazla çiçeksi bir koku ama tam kadınsı yani çok çok çok güzelnasıl bi koku canım biraz tarif edebilir misin rica etsem
Benim eşimde çok seçicidirr her kokuyu beğenmezz çok parfüm kullanmışımdır meselaa ama chanel chance ve mademoiselle hakkında iç açıcı bir koku olduğunu söylemiştikendisi biraz seçicidir canım kolay kolay sevmez herşeyi inşallah dediğin gibi olur yoksa bu güzelim parfümü günlük işyerinde kullanmak zorunda kalırım
inşallah canım yorumunu yazarım buraya zaten merakla bekliyorum bendeBenim eşimde çok seçicidirr her kokuyu beğenmezz çok parfüm kullanmışımdır meselaa ama chanel chance ve mademoiselle hakkında iç açıcı bir koku olduğunu söylemiştiBakalım nışanlında beğenir diye umuyorumm
aa bak merak ettim ama böyle söyleyince hemen araştırmaya başlıyorumçok şahane bir koku cidden bayılıyorum buna ağır değil çok fazla çiçeksi bir koku ama tam kadınsı yani çok çok çok güzel
Tamam canımm yaz mutlakaa bende merak ettim bakalım beğenicekmiinşallah canım yorumunu yazarım buraya zaten merakla bekliyorum bende
mutlaka testerını falan bul bir kokusuna bak tatlım hele özel günler için şahane bir koku bu pahalı gelirse şunu da öneririm bakaa bak merak ettim ama böyle söyleyince hemen araştırmaya başlıyorum
yaa benim acil bi kozmetikçiye gitmem lazım bunların kokusuna bakmam gerekmutlaka testerını falan bul bir kokusuna bak tatlım hele özel günler için şahane bir koku bu pahalı gelirse şunu da öneririm bak
çok seçenek lazımsa daha sayabilirimyaa benim acil bi kozmetikçiye gitmem lazım bunların kokusuna bakmam gerekçok teşekkür ederim yaa bana fikir verdiğiniz için ben tek başıma beceremezdim gerçekten
çiçeksi tatlımsı bi koku var mı önerebileceğin canımçok seçenek lazımsa daha sayabilirim
çiçeksi tatlımsı bi koku var mı önerebileceğin canım
ayy süper yaa bide resimleriyle atıyosun canım benim çok incesin gerçekten çok teşekkür ederimhepsini de kullandım ayrı ayrı şahane kokulardır tavsiye ederim tatlım
haziran 2015 te düğünüm var o güne özel bi koku istiyorum pek bilgimde yok genelde avondan alıyorum parfümlerimi ama düğün için daha özel olsun istiyorum hani böyle baymicak ama buram buram dans ettikçe etrafımda kokum yayılıcak asil bi koku lütfen yarım edin gerçekten bilgisizim bu konuda
dior midhnighthaziran 2015 te düğünüm var o güne özel bi koku istiyorum pek bilgimde yok genelde avondan alıyorum parfümlerimi ama düğün için daha özel olsun istiyorum hani böyle baymicak ama buram buram dans ettikçe etrafımda kokum yayılıcak asil bi koku lütfen yarım edin gerçekten bilgisizim bu konuda
nasıl bi koku rica etsem tarif eder misinizdior midhnight
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?