aynen canım benimde yaz düğünü olcak kır düğünü allah nasip ederse oyüzden çok ağır baharatlı bi koku istemiyorum bendeEuphoria baharatlı aşırı yoğun geliyor bana genzimi yakıyor koklarken ağır kaçar aslında gelin dediğin çiçek kokmalı, zarif, hoş kokmalı aynı zamanda etkilemeliBu yüzden mademoiselle
Mademoiselle ozaman cuk oturur canımm :) hem etkileyici hem dikkat çekici hemde masum zarif bi havası var bu parfümün :)aynen canım benimde yaz düğünü olcak kır düğünü allah nasip ederse oyüzden çok ağır baharatlı bi koku istemiyorum bendemademoiselle dün akşam karkoya verildi bekliyorum heycanla
Hoşbulduk canım... Ben pek begenmedim çok kötü bir koku degil ama geline yakışmaz diye düşünüyorum... Ben de senden en kısa sürede sonuç bekliyorum... İnşallah güzeldir bende hop gider alırım hemen...Canımm hoşgeldinnsen öyle diyosan denememe gerek yok demektir zevklerimiz az çok benziyo özellikle gelin kokusu arıyorum sende biliyosun mademoiselle yi bekliyorum dört gözle dün akşam kargoya verildi bugün yarın gelir
ayy iyice heycanlandım benMademoiselle ozaman cuk oturur canımm :) hem etkileyici hem dikkat çekici hemde masum zarif bi havası var bu parfümün :)
tabiki canım gelir gelmez hemen yazıcam yorumumuHoşbulduk canım... Ben pek begenmedim çok kötü bir koku degil ama geline yakışmaz diye düşünüyorum... Ben de senden en kısa sürede sonuç bekliyorum... İnşallah güzeldir bende hop gider alırım hemen...
canım çok teşekkür ederim gerçekten iyice heycan yaptım bak şimdiBu kokuyu beğenmeyene rastlamadım ben :) Tavsiye ettim seve seve herdaim de arkasında dururumİçin rahat olsun hatta bu koku emin ol gelin parfümüm dü en güzel anımda bana eşlik etti diyeceksin en güzel hatıranda iz bırakıcak okadar diyorumm
Seve seve insan özel gününde herşeyi özel olsun ister :)canım çok teşekkür ederim gerçekten iyice heycan yaptım bak şimdiözel bi gün neticede tek başıma araştırmaya kalksam hayatta bulamazdım sayenizde herşey
teşekkür ederim canımm seninde herşey gönlünce olsunSeve seve insan özel gününde herşeyi özel olsun ister :)
Herşey gönlünce olsun inşallah
Parfüm geldi mi, beğendin mi merak ettim doğrusu:)teşekkür ederim canımm seninde herşey gönlünce olsun
daha gelmedi canım bugün gelir diye ümit ediyorum pazartesi akşam kargoya verildi 2 gün sürüyo ayy gelsin bi an önce öldüm meraktan vallaParfüm geldi mi, beğendin mi merak ettim doğrusu:)
Chanel coco mademoiselle benimde düğünümde kullanmak istediğim bir koku. Sırf bu yüzden almıyorum kendisini , o günden sonra kullanmaya başlayayım diye. Ama sanırım dayanamayacağım
Benim düğüne 2 sene var daha canım yadaha gelmedi canım bugün gelir diye ümit ediyorum pazartesi akşam kargoya verildi 2 gün sürüyo ayy gelsin bi an önce öldüm meraktan vallaseninde mi düğün var ? hangi tarihte benim 14 haziranda bak şimdiden aldım
senin daha çokmuş hayırlısı olsun şimdidenBenim düğüne 2 sene var daha canım ya
Canımm beğenmene çok sevindimmm hayırlı uğurluu olsunnkızlarrr parfümüm geldiiiiiiev adresimi vermiştim akşam eve koşa koşa gittim direk parfümü açtım kutuyu bile açınca buram buram kokmaya başladı ilk sıktığımda ben bu kokuyu nerden biliyorum ya dedim bana aşırı tanıdık geldi ama çok sevdim başta biraz ağır koktu yaz için uygun olur mu diye beni düşündürdü açıkcası ama durdukça dahada güzelleşti ayrıca çok kalıcı sabah bileğimde onun kokusuyla uyandım sadece tek fıs sıkmama rağmen hala kokuyo yani kısacası ben bu parfümü bğendim durdukça dahada hoş olan bi kokusu var hepinize teşekkür ederim güvenim boşa çıkmadı gerçekten çok incesiniz vakit ayırıp yardımcı oldunuz ama arayışlarım devam edicek daha bu işin kına gecesi var balayı var o günler içinde ayrı parfümler gerek dimi ama
benim içinde düğünüm en özel gün olucak oyüzden özel olsun istedim kullanıp bitirmeden kaldırmam lazım yoksa biter benim elimdeCanımm beğenmene çok sevindimmm hayırlı uğurluu olsunnUzun süre kullanıldığı zaman alışıyo insan mademoiselle ve bağımlılık yapıyo Ben o yüzden çokkk özel günlerimde kullanırım bu parfümü sıkılmamak için
Ayyy sakla saklaaabenim içinde düğünüm en özel gün olucak oyüzden özel olsun istedim kullanıp bitirmeden kaldırmam lazım yoksa biter benim elimde
zaten tek fıst yapıyosun baya kalıcı ve yeterli oluyo düğünde nasıl kullanmam gerekir canım sence gelinliğimin üstüne mi sıkayım saçlarıma mı nasıl etrafa daha çok yayılır sence fikrin var mı ?Ayyy sakla saklaaa
Ucuz bişeyde değil ki ha diyince hemen alalımm
Mademoiselle gibi kaliteli kokuları idareli kullanmak lazım
Canım bileklerine kesinliklee sık vee evet saçınadaa sıkk sana sarılan insanlar ilk önce saçından yayılan kokuyu alıcaklardırr bir iki fıs ta gelinliğine sık tüm gün kokarsın missler gibii koku oturdukça değişiklik gösteriyor enfes etkileyici bi kokuya dönüşüyor daha senin yanına gelmeden kokunu alıcaklar etrafındakilerzaten tek fıst yapıyosun baya kalıcı ve yeterli oluyo düğünde nasıl kullanmam gerekir canım sence gelinliğimin üstüne mi sıkayım saçlarıma mı nasıl etrafa daha çok yayılır sence fikrin var mı ?
canım ensene falanda sık.zaten tek fıst yapıyosun baya kalıcı ve yeterli oluyo düğünde nasıl kullanmam gerekir canım sence gelinliğimin üstüne mi sıkayım saçlarıma mı nasıl etrafa daha çok yayılır sence fikrin var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?