kızlarr yardımmm !! düğünüm için parfüm arıyorum

toz-pembe

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.048
4.013
128
33
haziran 2015 te düğünüm var o güne özel bi koku istiyorum pek bilgimde yok genelde avondan alıyorum parfümlerimi ama düğün için daha özel olsun istiyorum hani böyle baymicak ama buram buram dans ettikçe etrafımda kokum yayılıcak asil bi koku lütfen yarım edin gerçekten bilgisizim bu konuda

bende arıyorum ama nısanım için.sun aklımda sadece
Armani Acqua Di Gioia var.

Kesinlikle önereceklerim ;

Tom Ford
Black Orchid - Unisex
Calvin Klein CK - One Edt - Unisex

Özellikle Tom Ford, evrim akın sayesinde bu ara pek bi meşhur.. heryerden duyulan muhteşem bir kokusu var..

Kesinlikle önereceklerim ;

Tom Ford
Black Orchid - Unisex
Calvin Klein CK - One Edt - Unisex

Özellikle Tom Ford, evrim akın sayesinde bu ara pek bi meşhur.. heryerden duyulan muhteşem bir kokusu var..
teşekkür ederim canım denenecekler listeme ekliyorum ilk fırsatta denicem

Gelin olsaydım Chanel Coco Mademoiselle sıkardım büyük bir ihtimalle. Veya Narciso Rodriguez for Her edp(pembe şişedeki).

Chanel Coco Mademoiselle'ede bakmayı unutma
Chance 'a göre birazdaha yoğun ve daha kalıcıdır :))

Gelin olsaydım Chanel Coco Mademoiselle sıkardım büyük bir ihtimalle. Veya Narciso Rodriguez for Her edp(pembe şişedeki).
kızlar chanel coco mademoiselle sipariş ettim internette indirimdeydi kokusunu bilmiyorum sizlerin yorumlarınıza bakarak aldım gelince yorum yaparım çok teşekkürler fikirleriniz için

ben de coco mademoiselle diyecektim ki zaten sipariş vermişsin hayırlı olsun. Allah mesut etsin bu arada

Euphoria baharatlı aşırı yoğun geliyor bana genzimi yakıyor koklarken ağır kaçar aslında gelin dediğin çiçek kokmalı, zarif, hoş kokmalı aynı zamanda etkilemeli Bu yüzden mademoiselle

Euphoria beğenmediğim kokulardan biri... Tutkunu çok ama beni cezbetmedi... Kalıcı degil rahatsız eden bir koku bırakıyor burnumda....Sevemedim... Oryantal bir koku gelin kokusuna pek uygun değil... Gelin parfümü bence içinde beyaz çiçekler barındıran bir parfüm olmalı... Temiz ,saf bir çağrışım yapmalı....

Canımm hoşgeldinn sen öyle diyosan denememe gerek yok demektir zevklerimiz az çok benziyo özellikle gelin kokusu arıyorum sende biliyosun mademoiselle yi bekliyorum dört gözle dün akşam kargoya verildi bugün yarın gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…