• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlarr yardımm(resimli)

durubaby

DURU
Kayıtlı Üye
16 Mart 2010
348
0
96
İstanbul
$IMG_0633.jpg
kızlar şuan saç rengim bu boyalı tabi ama diplerimde geldi bayağı.çok kötü durumda.
ben saçlarımıEki Görüntüle 267096 bu renk yapmak istiyorum. nasıl bir yol izlemeliyim sizce? yoğun açıcıyla açsam sonra mı boyasam yoksa direk boya yapsam tutarmı?

2. resim gerçekten güzel bir renkmiş rengin adını biliyormusun ? Bende boyamak istiyorum fakat henüz karar veremedim ne yapacağıma :95:

Bu renk tek bir boyamayla tutmaz.
Ancak 2 veya 3 boyamayla tutar.
İlk boyamada çok yoğun bir bakırlık elde edersiniz, istediğiniz renk tutmaz ya da boya tutmaz. ( Olabilicek aksilikler )
Birde bu renk çok bakım isteyen bir renk.
2 ayda bir boyatman gerekir :)
Saçlarını açtırmadanda bu rengi elde edemezsin.
Çünkü diplerin gelmiş ve saçlarının geri kalanı boya..
Saçlarını açtırıpta boyatman gerekiyor.
2 boyamada bu rengi oturtursun..
Ama bu rengi elde edene kadarda saçın çok yıpranır.
Ama yinede tabiki sen bilirsin.
Hoş renk.

Bu renk tek bir boyamayla tutmaz.
Ancak 2 veya 3 boyamayla tutar.
İlk boyamada çok yoğun bir bakırlık elde edersiniz, istediğiniz renk tutmaz ya da boya tutmaz. ( Olabilicek aksilikler )
Birde bu renk çok bakım isteyen bir renk.
2 ayda bir boyatman gerekir :)
Saçlarını açtırmadanda bu rengi elde edemezsin.
Çünkü diplerin gelmiş ve saçlarının geri kalanı boya..
Saçlarını açtırıpta boyatman gerekiyor.
2 boyamada bu rengi oturtursun..
Ama bu rengi elde edene kadarda saçın çok yıpranır.
Ama yinede tabiki sen bilirsin.
Hoş renk.

arkadasın dedıgıne katılıyorum ama ucları sarı ya bakıyor bunu yapman ıcın baya ugrasman lasım ılk kuofore gıt ve bu sac rengını ıstıyorumde o saten boyucak yada acıcakda boyucak işini garantıye al sacını yıpratmadan gıt baktın ılk asamada tutmuyor renk 2 asamada aynı rengı boya saten kuoforler bu rengı ılk yapmada tutturmak ıcın bakırın ıcıne bır suru acıcı koyuyolar bıraz boya takvıyesı koyuyolar yanı bı kaç renk oyuzden ılk asamasını kuoforde boyat derım ıstedıgın renkı elde edersın ama sacında bıraz kızıllık gordum ve dıbınde gelmış

Back