• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlarr yardım

gulsah-34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
4.982
8.581
158
Kızlar 20 lik dişlerimı çektirmem gerek. Doktor telefonda gelmeden dış için ultrason filmi istedi. Hamilelik şüphesi varken bu çekilebilir mi ? Korkuyorum radyasyon yayiyordur sonuçta.

Doktor kendi çeker muayenede filmi.
Bu gideceğim yer özel bir muayenehane. Orada cekmiyorlarmis. Görüntüleme merkezine gideceğim. Bu doktora da ilk defa gideceğim. Sekreterle görüşmüştüm.

Buraya yazmak yerine doktoru arasan nasıl olur? Daha kolay bence bir telefonuna bakar.
Canim bunu dusunebilecek zekaya sahibim çok şükür. Burada milyon tane insan var. Mesleği doktor olan veya bu gibi filmler çeken bayan arkadaslarimiz da vardır illaki diye düşündüm. Sen de bu açıdan düşünseydin keşke.

Hamilelik suphesinde röntgen çekilmez adetinize çok mu daha bende cektiricem pazartesi sağ alt yirmilik benimde kütük gibi şişti iki gündür iğne vuruluyorum şişlik iniyor ama iğne yerleri berbat oturamıyorum:( geçmiş olsun sanada

Hamilelik suphesinde röntgen çekilmez adetinize çok mu daha bende cektiricem pazartesi sağ alt yirmilik benimde kütük gibi şişti iki gündür iğne vuruluyorum şişlik iniyor ama iğne yerleri berbat oturamıyorum:KK43: geçmiş olsun sanada
Teşekkürler canım evet ya nasıl şişiyor ağzı açtırmiyor ağrısı bazen

Diş filminin riski çok düşük yazıyor internette ama ilk 3, son 3 ay diş çekimi yapılmaz ki, dişçim öyle söylemişti.

Teşekkürler canım evet ya nasıl şişiyor ağzı açtırmiyor ağrısı bazen
Çenem kilitlendi benim yemek yiyemedim çatal sığmadı ağzıma döktüm hep yemek yerken ama antibiyotik iğneyi yiyince burdan açıldı çok şükür pazartesi gidicem çekecek benimkinide senin kaç tane

Canim gecmis olsun. Karin bolgesine kursun yelek giydiriliyormus. Bir doktorun yazisi var istersen bir bak, pembenar hamileler dis rontgeni falan yazinca cikar linki buraya kopyalamadim

Çenem kilitlendi benim yemek yiyemedim çatal sığmadı ağzıma döktüm hep yemek yerken ama antibiyotik iğneyi yiyince burdan açıldı çok şükür pazartesi gidicem çekecek benimkinide senin kaç tane
4 tane var her köşede ama 2 si rahatsız ediyor. Çok geçmiş olsun sana da canım ya

Canim bunu dusunebilecek zekaya sahibim çok şükür. Burada milyon tane insan var. Mesleği doktor olan veya bu gibi filmler çeken bayan arkadaslarimiz da vardır illaki diye düşündüm. Sen de bu açıdan düşünseydin keşke.

Tamam ben de onu diyorum işte. Buraya konu açıp doktor sağlıkçı vs. üyelerin cevap yazmasını beklemek yerine direk doktora telefon açıp sorsaydin daha kısa sürerdi dedim.

Tamam ben de onu diyorum işte. Buraya konu açıp doktor sağlıkçı vs. üyelerin cevap yazmasını beklemek yerine direk doktora telefon açıp sorsaydin daha kısa sürerdi dedim.
İlk defa gidicem diye belirttim. Doktorun kendi numarasın bilmiyorum. Şehir dışında pazrtesi geliyormuş sekreterle görüştüm mecbur.. Keşke böyle olabileceği açısından da düşünülse neyse.

Ben yirmilik dişimdişimi çektirirken sormuşlardı gebelik veya şüphesi var mı diye

Back