- 20 Şubat 2015
- 4.982
- 8.581
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gideceğim yer özel bir muayenehane. Orada cekmiyorlarmis. Görüntüleme merkezine gideceğim. Bu doktora da ilk defa gideceğim. Sekreterle görüşmüştüm.Doktor kendi çeker muayenede filmi.
Canim bunu dusunebilecek zekaya sahibim çok şükür. Burada milyon tane insan var. Mesleği doktor olan veya bu gibi filmler çeken bayan arkadaslarimiz da vardır illaki diye düşündüm. Sen de bu açıdan düşünseydin keşke.Buraya yazmak yerine doktoru arasan nasıl olur? Daha kolay bence bir telefonuna bakar.
Teşekkürler canım evet ya nasıl şişiyor ağzı açtırmiyor ağrısı bazenHamilelik suphesinde röntgen çekilmez adetinize çok mu daha bende cektiricem pazartesi sağ alt yirmilik benimde kütük gibi şişti iki gündür iğne vuruluyorum şişlik iniyor ama iğne yerleri berbat oturamıyorum geçmiş olsun sanada
Çenem kilitlendi benim yemek yiyemedim çatal sığmadı ağzıma döktüm hep yemek yerken ama antibiyotik iğneyi yiyince burdan açıldı çok şükür pazartesi gidicem çekecek benimkinide senin kaç taneTeşekkürler canım evet ya nasıl şişiyor ağzı açtırmiyor ağrısı bazen
Evet doğru hamilelik varsa beklemem gerekecek sanirimDiş filminin riski çok düşük yazıyor internette ama ilk 3, son 3 ay diş çekimi yapılmaz ki, dişçim öyle demişti.
4 tane var her köşede ama 2 si rahatsız ediyor. Çok geçmiş olsun sana da canım yaÇenem kilitlendi benim yemek yiyemedim çatal sığmadı ağzıma döktüm hep yemek yerken ama antibiyotik iğneyi yiyince burdan açıldı çok şükür pazartesi gidicem çekecek benimkinide senin kaç tane
Canim bunu dusunebilecek zekaya sahibim çok şükür. Burada milyon tane insan var. Mesleği doktor olan veya bu gibi filmler çeken bayan arkadaslarimiz da vardır illaki diye düşündüm. Sen de bu açıdan düşünseydin keşke.
Canimm çok teşekkür ederimCanim gecmis olsun. Karin bolgesine kursun yelek giydiriliyormus. Bir doktorun yazisi var istersen bir bak, pembenar hamileler dis rontgeni falan yazinca cikar linki buraya kopyalamadim
İlk defa gidicem diye belirttim. Doktorun kendi numarasın bilmiyorum. Şehir dışında pazrtesi geliyormuş sekreterle görüştüm mecbur.. Keşke böyle olabileceği açısından da düşünülse neyse.Tamam ben de onu diyorum işte. Buraya konu açıp doktor sağlıkçı vs. üyelerin cevap yazmasını beklemek yerine direk doktora telefon açıp sorsaydin daha kısa sürerdi dedim.
4 tane var her köşede ama 2 si rahatsız ediyor. Çok geçmiş olsun sana da canım ya
Çok sağol ben birine dayanamıyorum sana kolaylık versin Allah4 tane var her köşede ama 2 si rahatsız ediyor. Çok geçmiş olsun sana da canım ya