Kızlarr yardım hangi set

SULE34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
367
0
46
Korkmazın 116 parça balık bıçak ve çatallı seti : 410 tl
101 parça sile setti : 310 tl

çok karasızım resimleride ekleyemedim ama sizce hangi çatal kaşık bıçak setini almalıyım?

bence korkmazınkini al... daha pahalı ama daha çok şey var içinde diye düşünüyorum

Canım bence hiç düşünmeden korkmazı al. 100tl fazla ama asla pişman olmazsın ve tereddüte kalmazsın. çelikte harikadır korkmaz. Bence tencere takımını aldım.hiç pişman değilim.

Canlar iki modelde korkmazın birinin modeli şile 101 parça diğerinin modeli assos 116 parça ek olarak balık çatal bıçak ve servisi var . Korkmaz konusunda bende hem fikirim okadar çok araştırdımki hisar jumbo ve korkmazın çelikleri aynıymış zaten .Herkez korkmazı öneriyor fiyatları daha uygun diye. Neyse benim takımlara gelelim. ikisinin markasıda KORKMAZ ama model şilemi assos mu kızlar

Evet kızlar resimlerini yükleyebildim sonunda . işte bu ikisi arasında kararsızım. iki side korkmaz ama Assos 116 parça Şile 101 parça fiatlarını yukarıda yazmıştım.

Hadi bana fikir verin...

şahsi fikrim bence şile daha zarif duruyor gibi geldi yinede senin fikrin önemli canım

şahsi fikrim bence şile daha zarif duruyor gibi geldi yinede senin fikrin önemli canım

aslında bende şileyi beğendim ama assosun parçasının çok olması be bakıl bıçak ve çatalının olması beni etkiliyor.Balık çatal bıçakları korkmazda ayrı satılmıyor. Of çok kararsızımAssosun modeli çok içime sinmedi sap kısımları yayvan biraz o yüzden tereddütüm yoksa fiyat önemli değil.:18:

sürekli balık yiyormusunuz? balık seviyormusunuz? buda önemli tabi ben ve nişanlım mecbur kalmadıkça balık yemediğimiz için bana göre evde fazlalık oluyor

sürekli balık yiyormusunuz? balık seviyormusunuz? buda önemli tabi ben ve nişanlım mecbur kalmadıkça balık yemediğimiz için bana göre evde fazlalık oluyor

Evet balık çok yiyoruz ama bunlarda her balıkta gerekmez değil mi? Zaten bu seti günlük değilde misafir için kullanırım diye düşündüm ama yinede içime sinen modeli almak daha mantıklı sanırım. Ömür boyu baktıkça Sırf balık için bu modeli aldım dersem kendimi kötü hissederim:2:

bencede daha mantıklı
herşey gönlünce olsun güzelim

canım sadece balık setleri için 100 tl fazladan vermene değmez bence şile modeli de güzel tavsiye ederim

canım sadece balık setleri için 100 tl fazladan vermene değmez bence şile modeli de güzel tavsiye ederim

Becede sanırım şileyi alıcam içimede sindi birde Korkmazın violetta tencereleri hakkında ne düşünüyorsun öğrenebilir miyim. dur dur senin topiğine yazim ordan cevapla istersen.

Becede sanırım şileyi alıcam içimede sindi birde Korkmazın violetta tencereleri hakkında ne düşünüyorsun öğrenebilir miyim. dur dur senin topiğine yazim ordan cevapla istersen.

sen bilirsin burdan da cvb veriyim ordan da cvb veriyim violettalar kullanışlıdır çelik tencere tek olarak istiyorsan taç ın çeliklerine de bi bakabilirsin korkmazınkileri pahalı bulabilirsin belki

sen bilirsin burdan da cvb veriyim ordan da cvb veriyim violettalar kullanışlıdır çelik tencere tek olarak istiyorsan taç ın çeliklerine de bi bakabilirsin korkmazınkileri pahalı bulabilirsin belki

Yok kokmazdan şaşmam gibi haftasonuda bayağı araştırdım senin verdiğin bilgilerde var tabi korkmaz tek tercihim.
Violettalar iyi ve uygun gibi geldi. vertekslerdede kapakları süzgeçli özelliği olduğundan nerdeyse 2 katı fiyat vermişler. aslında modeller güzel ama.
tombik setlerdede sapları ısınıyor diye tavsiye etmiyorlar. sanırım viyolettaları alıcam. ayrıca takım yapabileceğim servis seti, çay makinesi , tost makinesi gibi aynı renk ürünleri var. Bu arada korkmazstore internet sitesi açılmış herşey % 35 indirimli :)

Bu ara ben de gündelik çkb takımı bakıyorum, Şile modeli zarif ve sade oluşundan benim de dikkatimi çekti. dukkan360 diye bir sitede 245 liraya satılıyor, sirkecide bir züccaciyede 270 lira dediler. Henüz almaya karar vermedim ben de.

Canım kaç parça senin baktığın fiyatlardaki . 101 parçada 245 ise çok uygunmuş . Sitenin adını verebilir misin.

Arkadaşlar bu dört setten hangisi güzel sizce . Hepsi korkmazın ürünleri ve 89-101 parça çeşitleri.

Lütfen fikielerinize ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…